Ce bine îi stă! Regina Letizia a Spaniei a arătat perfect în această ținută albă, cu pantofi sport

13 iunie, 2024

Ieri, Regina Letizia a Spaniei a participat la un nou eveniment, și de data aceasta singură. Nu a fost însoțită de Regele Felipe!

Regina Letizia a Spaniei Foto Profimedia (13) jpg

Regina Letizia a Spaniei a arătat superb într-o ținută albă, în timp ce s-a întâlnit ieri cu Consiliul de Administrație al Residencia de Estudiantes din Madrid. Regina, în vârstă de 51 de ani, a îmbrăcat o ținută foarte modernă, cu o bluză albă supradimensionată din dantelă și volane de la brand-ul Uterque. Topul elegant este o piesă veche de la brandul spaniol, care acum apare sub sigla Massimo Dutti. 

Ea a asortat la bluza modernă o pereche de pantaloni eleganți, subțiri, de culoarea porțelanului, care i-au pus în evidență silueta. În ceea ce privește pantofii, ea a vrut să se simtă confortabil, așa că a ales o pereche de adidași albi în loc de pantofi cu toc. Apariția ei solo vine după ce jurnalistul regal Jaime Penafiel, în vârstă de 91 de ani, a publicat o carte bombă despre Regina Letizia în care susține că Regele Felipe a fost "zdrobit" de presupusele ei "infidelități".

În acest volum, publicat după o altă carte devastatoare, „Letizia & I” (în care se pretinde că Letizia a avut o aventură cu fostul ei cumnat, Jamie del Burgo), veteranul reporter regal susține că Felipe era „conștient” de presupusa infidelitate a soției sale „în timp real”, întrucât gărzile ei de corp au obligația de a raporta unde se află.

Autorul susține că, la un moment dat, Regina Letizia a făcut o călătorie la New York, în 2011, cu „amantul” ei, Jaime del Burgo, cu care avusese o relație înainte de a-l întâlni pe Felipe. În urma acestei călătorii, autorul susține că Felipe a fost „zdrobit și distrus” de presupusul amantlâc al soției sale.

Reporterul regal - care a lucrat pentru revista Hola! timp de 20 de ani - susține că Felipe trăiește un iad din cauza presupusei „trădări” a soției sale și că „vrea să iasă” din această situație. Citat în mare parte din această carte, presupusul amant Jamie o etichetează pe Letizia ca fiind „rece, imatură emoțional și agresiv-pasivă” și susține că toată familia Regelui Felipe o urăște.

Foto: Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Principesa Sofia, iunie 2024   Casa Regala (9) jpeg
Prințul William, George, Charlotte și Louis foto profimedia 0883520310 jpg
Sarah Ferguson profimedia 0883026528 jpg
Printul William   GettyImages 2155662284 jpg
William și Kate tineri, Getty jpg
Prințul William Carole Middleton profimedia 0883021484 jpg
Regina Sofia a Spaniei Foto profimedia (2) jpg
Zara Tindall Royal Ascot jpg
Prințesa Leonor și Sofia profimedia 0883197255 jpg
Prințesa Beatrice și Ducesa Sophie jpg
Regele Carl Gustaf al Suediei si Regina Silvia a Suediei   Casa Regala suedeza jpg
Ducesa Sophie la Royal Ascot profimedia 0883079157 jpg
Kate Middleton, Prințul William  foto   GettyImages jpg
Regele Charles, Regina Camilla si Ducesa Sophie la Trooping the Colour 2024   Casa Regala (3) jpg
William și Zara Tindall colaj  jpg
Prințesa Leonor și Prințesa Sofia Foto Profimedia (2) jpg
Prințesa Charlene și Prințul Albert de Monaco Foto Getty Images (5) jpg
Carole și Michael Middleton Foto Profimedia (4) jpg