Ce bine îi stă! Regina Letizia a Spaniei a arătat perfect în această ținută albă, cu pantofi sport

13 iunie, 2024

Ieri, Regina Letizia a Spaniei a participat la un nou eveniment, și de data aceasta singură. Nu a fost însoțită de Regele Felipe!

Regina Letizia a Spaniei Foto Profimedia (13) jpg

Regina Letizia a Spaniei a arătat superb într-o ținută albă, în timp ce s-a întâlnit ieri cu Consiliul de Administrație al Residencia de Estudiantes din Madrid. Regina, în vârstă de 51 de ani, a îmbrăcat o ținută foarte modernă, cu o bluză albă supradimensionată din dantelă și volane de la brand-ul Uterque. Topul elegant este o piesă veche de la brandul spaniol, care acum apare sub sigla Massimo Dutti. 

Ea a asortat la bluza modernă o pereche de pantaloni eleganți, subțiri, de culoarea porțelanului, care i-au pus în evidență silueta. În ceea ce privește pantofii, ea a vrut să se simtă confortabil, așa că a ales o pereche de adidași albi în loc de pantofi cu toc. Apariția ei solo vine după ce jurnalistul regal Jaime Penafiel, în vârstă de 91 de ani, a publicat o carte bombă despre Regina Letizia în care susține că Regele Felipe a fost "zdrobit" de presupusele ei "infidelități".

În acest volum, publicat după o altă carte devastatoare, „Letizia & I” (în care se pretinde că Letizia a avut o aventură cu fostul ei cumnat, Jamie del Burgo), veteranul reporter regal susține că Felipe era „conștient” de presupusa infidelitate a soției sale „în timp real”, întrucât gărzile ei de corp au obligația de a raporta unde se află.

Autorul susține că, la un moment dat, Regina Letizia a făcut o călătorie la New York, în 2011, cu „amantul” ei, Jaime del Burgo, cu care avusese o relație înainte de a-l întâlni pe Felipe. În urma acestei călătorii, autorul susține că Felipe a fost „zdrobit și distrus” de presupusul amantlâc al soției sale.

Reporterul regal - care a lucrat pentru revista Hola! timp de 20 de ani - susține că Felipe trăiește un iad din cauza presupusei „trădări” a soției sale și că „vrea să iasă” din această situație. Citat în mare parte din această carte, presupusul amant Jamie o etichetează pe Letizia ca fiind „rece, imatură emoțional și agresiv-pasivă” și susține că toată familia Regelui Felipe o urăște.

Foto: ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Meghan Markle în doliu, Profimedia jpg
Charles și Camilla noi portrete Canada PNG
Mahra PNG
Edward al VIII-lea și Wallis Simpson
Tatiana Santo Domingo si Niarchos in Creta   Instagram (6) jpg
Kate Middleton la Natural History Museum în 2021, Profimedia (3) jpg
Charlene și Albert de Monaco foto Facebook jpg
Printul Guillaume si Printesa Stephanie de Luxemburg   Marea Curte Ducala (6) jpg
Letizia și Felipe la Premiile ABC, Profimedia (3) jpg
Kate Middleton  foto   Profimedia jpg
Regina Maria recolorizare cu AI   Florin Rostariu jpg
Regina Maria a Romaniei, Profimedia (1) jpg
Printesa Rajwa si Printul Hussein al Iordaniei inainte de a deveni parinti   Casa Regala hasemita 2 jpg
Regele Felipe, Letizia, Leonor și Sofia profimedia 0890280483 jpg
Kate Middleton  GettyImages jpg
Kate și William i au avut ca oaspeți în 2019 pe Regele Felipe și Regina Letizia, Foto Getty Images (4) jpg
Alina Maria și Nicolae al României alaturi de cei doi copii foto Facebook jpg
Kate Middleton și Regina Camilla foto GettyImages 1400594602 jpg