Ce brațe tonifiate are Regina Letizia a Spaniei. Soția Regelui Felipe are o siluetă adolescentină la 49 de ani

30 iunie, 2022
Leti jpg

Summit-ul NATO este încă o ocazie pentru a o admira pe Regina Spaniei în toată splendoarea sa. Desigur, alături de alte soții de rang înalt.

Pe lângă serile exclusiviste, cu dineuri oficiale și întâlniri scorțoase, când Letizia se îmbracă respectând toate etichetele regale, ziua o putem vedea ca o adolescentă, căci da, silueta îi permite.

Leti (3) jpg

Și dincolo de stilul de viață sănătos pe care îl urmează regina iberică, ne dăm seama clar că este și o împătimită a sportului. Căci brațele tonifiate pe care și le-a expus recent ne indică acest lucru.

Știm și cum se întreține superba Letizia. Ea are o rutină foarte strictă, de la care nu se abate. Potrivit unui site de wellbeing, Regina urmează dieta Perricone. În ce constă aceasta? Se alimentează doar cu produse antiinflamatoare, adică somon, fructe și legume proaspete, uleiuri sănătoase.

1 somon si sparanghel combinatia perfecta pentru silueta aogw jpg jpeg

Doar locuiește în Spania! A fost dovedit științific că zaharurile produc inflamații în organism. Cei care mizează pe dieta Perricone evită zahărul, băuturile carbogazoase, hrana procesată. Conform unor surse regale, pentru Letizia este lege: zilnic bea trei litri de apă, iar zaharurile își găsesc foarte greu loc în meniul său. Și da, se vede!

Carmen Iohannis a gafat vestimentar la dineul pentru Summitul NATO de la Madrid Klaus Iohannis regina Letizia Regele Felipe al Spaniei (4) jpg

În urmă cu două seri, și Preşedintele Klaus Iohannis împreună cu soția au fost invitați la dineul de gală oferit de Regele Felipe al VI-lea şi Regina Letizia, în onoarea şefilor de stat şi de guvern care participă la Summitul NATO de la Madrid.

Și în această seară, Letizia a strălucit, într-o rochie superbă neagră, care de asemenea îi dezvăluia brațele impecabile.

”Mușchii” Letiziei au fost ușor de observat și în superba rochie crem cu buline albe în care s-a îmbrăcat în timpul vizitei la La Granja de San Ildefonso, un orășel aflat la 80 de kilometri nord de Madrid.

Foarte activă, Regina Spaniei este un munte de energie și a reușit să fie o gazdă perfectă pentru partenerele liderilor NATO.

Letizia a petrecut mult timp și cu Prima-Doamnă a SUA, Jill Biden, alături de care se simte foarte bine. Cele două s-au plimbat prin Madrid, au vizitat un loc al ONG-ului internațional World Central Kitchen, unde se oferă mese persoanelor afectate de dezastre naturale, inclusiv suport alimentar pentru refugiații ucraineni, dar și un centru al Asociației spaniole de luptă împotriva cancerului.

Jill Biden și Leti (3) jpg

Amuzant este că înainte de dineul oficial, Letizia a îmbrăcat un costum alb, motiv de stres pentru Prima Doamnă a Americii, care pregătise pentru ea însăși la cină o ținută asemănătoare. Jill Biden a glumit apoi pe această temă.

Jill Biden și Leti jpg

Foto: Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Kate Middleton și Prințul William, Foto Profimedia jpg
printul louis (6) jpg
Charles, Profimedia jpg
Prințul Albert de Monaco și Prințesa Charlene în Alsace Foto Casa Regala 1 jpg
Regina Maxima și Regele Willem Alexander fac voluntariat, Profimedia (7) jpg
Zara înainte și acum foto Profimedia jpg
Kate Middleton și Louis, Getty jpg
FotoJetSpencer Kate jpg
Lady Ghika St  Patrick's Day Parade Profimedia (4) jpg
Kate Middleton  foto   Profimedia jpg
Prințul William și Regina Camilla la slujba Commonwealth pe 11 martie 2024, la Londra, Getty Images (1) jpg
FotoJetWales (1) jpg
Regele Philippe al Belgiei si fiica lui, Pintesa Elisabeta  cu Barack Obama   Vlad Vanderkelen, Casa Regala belgiana jpg
Kate Middleton Charlotte George Louis
Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
Printesa Kate Middleton si Rose Hanbury   profimedia 0292149978 jpg
Kate Middleton bucle (2) jpg
Prințesa Diana și Prințul william  foto   GettyImages jpg