Ce chipeș și înalt! Transformarea incredibilă a Prințului George, cu o lună înainte să împlinească 11 ani

17 iunie, 2024

Are doar 10 ani, dar este aproape la fel de înalt precum mama sa, Kate Middleton!

Al doilea în linia de succesiune la tron și primul născut al Prințului de Wales și-al lui Kate Middleton a făcut furori, sâmbătă, la sărbătoarea regală Trooping the Colour, una care a marcat și prima apariție publică a Prințesei de Wales de la Crăciunului anului trecut.

Prințul George profimedia 0881962444 jpg

Deși puțini sunt cei care au avut ochii și pentru altcineva decât Kate, așteptată cu sufletul la gură de toți fanii regali, după o absență de o jumătate de an cauzată de diagnosticul ei de cancer, multe au fost de remarcat la această reuniune a familiei regale.

În primul rând, faptul că Prințul George, moștenitorul tronului englez, cel care va împlini 11 ani pe 22 iulie, s-a transformat într-un preadolescent chipeș și foarte înalt, care-i seamănă din ce în ce mai mult fizic mamei sale.

Prințul George la Trooping the Colour Foto Profimedia (2) jpg

Îmbrăcat într-un costum bleumarin cu sacou la două rânduri și pantaloni lungi, George a avut o apariție foarte disciplinată la evenimentul Trooping the Colour, alături de părinții săi, Kate și William, și de frații săi mai mici, Charlotte și Louis.

Altfel, la revenirea ei mult așteptată, Kate Middleton a îmbrăcat o rochie albă cu o bordură neagră de la unul dintre designerii ei preferați, Jenny Packham, împreună cu o pălărie asortată de la Philip Treacy și cercei cu perle. De partea cealaltă, soțul ei, Prințul William, a apărut călare, îmbrăcat în uniformă.

Apariția Prințesei de Wales la Trooping the Colour vine după ce aceasta a confirmat, vinerea trecută, într-un mesaj publicat pe rețelele de socializare, că va participa la ceremonie alături de familia ei. Totodată, ea a făcut dezvăluiri și despre starea ei de sănătate.

„Tratamentul meu este în curs și va dura încă câteva luni. În zilele în care mă simt suficient de bine, este o bucurie să mă angajez în viața de la școală a copiilor, să petrec timp doar eu cu lucrurile care îmi dau energie și pozitivitate, precum și să încep să muncesc puțin de acasă”.

Foto: Profimedia, Getty Images



Recente pe Ok! Magazine

Alexandre Grimaldi fiul lui Albert de Monaco Getty Images jpg
Regina Letizia colaj Profimedia2 jpg
FotoJet Kate Sophie jpg
Albert și Charlene de Monaco la rugby profimedia 0884035292 jpg
Printul Guillaume si Marele Duce Henri de Luxemburg   Marea Curte Ducala (1) jpg
Regele Marii Britanii Charles al III lea, Împăratul Japoniei Naruhito, Împărăteasa Masako și Regina Marii Britanii Camilla, Profimedia (2) jpg
Regele Frederik și Regina Mary  jpg
Printesa Anne   GettyImages 1258817249 jpg
Prințul William, Împăratul Naruhito al Japoniei și Împărăteasa Masako Foto Getty Images (2) jpg
Regina Camilla și Împărăteasa Masako a Japoniei Foto Getty Images (1) jpg
Charlene de Monaco la Sorbona jpg
Regele Philippe si copiii sai, prinții Gabriel, Emmanuel și Éléonore , la meciul Belgia Romania   GettyImages 2158767921 jpg
Lady Sarah Chatto Foto Profimedia (5) jpg
Kate Middleton Trooping The Colour Foto Profimedia jpg
Prințesa Ingrid   Casa Regala norvegiana 3 jpg
Charles Spencer și Lady Karen Spencer, GettyImages (2) jpg
Prințesa Anne la  Cheltenham Festival, GettyImages (7) jpg
Împăratul Naruhito în Marea Britanie Foto Getty Images (1) jpg