Ce cred, de fapt, Harry și Meghan despre Frogmore Cottage? Și-au luat adio de la casa din UK

3 iulie, 2023

Prințul Harry și Meghan Markle au evacuat oficial casa lor din Windsor, Frogmore Cottage. Ce credeau cu adevărat despre locuința lor din Marea Britanie?

Sussex, Harry și Meghan (1) jpg

Prințul Harry și Meghan Markle au părăsit oficial reședința lor din Marea Britanie, Frogmore Cottage, a anunțat Palatul Buckingham săptămâna trecută. În martie, un purtător de cuvânt al Prințului Harry, 38 de ani, și al lui Meghan Markle, 41 de ani, a confirmat că li s-a cerut cuplului să se mute din proprietatea în care au stat. Soții Sussex s-au mutat în SUA în 2020, după ce s-au retras din rolul lor ca membrii seniori ai familiei regale britanice, dar până acum, ei au păstrat Frogmore Cottage ca bază în Marea Britanie. Se crede și că Prințul  Harry a stat la reședința din Windsor în timpul celor trei vizite din acest an, dar nu se știe unde vor sta în viitor el, Meghan și cei doi copii ai lor, prințul Archie, în vârstă de patru ani, și prințesa Lilibet, în vârstă de doi ani.

Casa cu patru dormitoare de pe domeniul Frogmore din Windsor a fost dăruită ducelui și ducesei de regretata bunică a lui Harry, regina Elisabeta a II-a. Cuplul s-a mutat acolo cu doar câteva săptămâni înainte de nașterea fiului lor Archie, în mai 2019.

În cartea sa de memorii, Spare, care a fost publicată în ianuarie, Prințul Harry a descris ce a simțit el și Meghan Markle în legătură cu această mutare. „Meg și cu mine ne-am mutat biroul în Palatul Buckingham. Ne-am mutat, de asemenea, într-o casă nouă. Frogmore era gata. Ne-a plăcut acel loc. Din primul minut. Ne-am simțit ca și cum am fi fost destinați să locuim acolo", a scris el în cartea sa.

„Abia așteptam să ne trezim dimineața, să facem o plimbare lungă prin grădini, să ne întâlnim cu lebedele. Mai ales pe morocănosul Steve. I-am cunoscut pe grădinarii reginei, am ajuns să le știm și numele tuturor florilor. Au fost încântați de cât de mult am apreciat și lăudat măiestria lor artistică."

În serialul-documentar Netflix despre Harry și Meghan, lansat în decembrie anul trecut, a surprins, de asemenea, momentul în care cuplul și-a împachetat lucrurile în timp ce se pregăteau pentru mutarea în SUA.

Foto: Getty Images, Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Kate Middleton foto Instagram png
Sarah Ferguson si fiicele sale, Printesa Eugenie si Printesa Breatice   Instagram 2 jpg
Majestatea Sa Margareta si Principele Radu, prima aparitie din aceasta toamna la Palatul Elisabeta   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (1) jpeg
Prințul William, Prințul Harry, Kate Middleton, Meghan Markle  sursa   GettyImages jpg
Regina Letizia in rochie denim   GettyImages 2173191896 jpg
Prințesa Beatrice și Sienna colaj jpg
Kate Middleton, Prințul William   GettyImages jpg
Printesa Beatrice, Printesa Eugenie si Printul Andrew in 2019, la nunta lui Harry cu Meghan. FOTO  Getty Images 960049188 jpg
FotoJet Olandezi jpg
Regina Maxima a Olandei Foto Getty Images jpg
Regina Margrethe a Danemarcei   Per Morten Abrahamsen jpeg
scandalul Marius Borg, Printul Haakon, Printesa Mette Marit   Profimedia, Casa Regala norvegiana jpg
Felipe și Letizia și fosta iubită Eva Sannum jpg
Kate Middleton, Profimedia (4) jpg
Meghan Markle, Prințul Harry, Profimedia (2) jpg
Prințul Haakon și Prințesa Mette Marit GettyImages 1252743379 jpg
Printesa Amalia in aceeasi rochie ca Sarah Ferguson   Profimedia, Instagram jpg
Printesa Elisabeta a Belgiei   GettyImages 1869623533 jpg