Ce cred, de fapt, Prințul Harry și Prințul William despre încoronarea Camillei, mama lor vitregă

14 aprilie, 2023

Prințul Harry și Prințul William ar putea avea unele resentimente în legătură cu încoronarea Reginei Camilla alături de tatăl lor, Regele Charles, pe 6 mai, la Westminster Abbey.

William și Harry în tinerețe jpg

Să o vadă pe Regina Camilla încoronată alături de Pegele Charles pe 6 mai ar putea fi un moment tensionat pentru Prințul William și Prințul Harry, a căror mamă, Prințesa Diana, fusese destinată pentru acest rol.

„Probabil că se simt un pic șovăielnici în legătură cu acest lucru", spune autoarea regală Ingrid Seward pentru revista People.

„Cred că o mulțime de oameni vor simți același lucru", a mai zis ea. Sursele de la palat au insistat întotdeauna că Prințul William, 41 de ani, și Prințul Harry, 38 de ani, care au crescut știind de aventura tatălui lor cu Camilla, au fost foarte deschiși în ceea ce o privește pe mama lor vitregă. Un prieten de familie a spus că „nu a existat nicio animozitate”, iar Prințul Harry și-a exprimat sprijinul pentru Camilla în 2005, spunând că el și William „o iubesc la nebunie” și că ea „nu era mama vitregă rea”.

Cu toate acestea, în cartea sa de memorii „Spare”, lansată la începutul acestui an, ducele de Sussex a scris că el și Prințul William s-au bucurat că tatăl lor și-a găsit fericirea, dar nu au vrut ca Charles să se căsătorească cu Camilla. Prințul Harry a acuzat-o, de asemenea, pe Camilla că a dezvăluit presei detalii ale unor conversații private.

În ciuda tuturor controverselor, unii spun că Regina Camilla, în vârstă de 75 de ani, și-a câștigat locul alături de Regele Charles, în vârstă de 74 de ani. „A făcut multe pentru a arăta că este pregătită pentru asta și că are dreptul să fie în lumea modernă", a declarat biograful Sally Bedell Smith pentru People. „Și nu a existat niciodată nicio îndoială că Charles nu o vrea acolo ca regină”. Seward adaugă: „William este destul de calm în această privință. Dar lui Harry nu cred că-i va conveni”.

Foto: Getty Images, ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Kate, William, George în 2014, Profimedia (2) jpg
Prințul George a împlinit 11 ani, Instagram PNG
Prințesa Charlene Prințul Albert profimedia 0891310982 jpg
Charles Spencer și Lady Karen Spencer, GettyImages (1) jpg
Printul George, Getty (1) jpg
Frederik, Mary, Christian, Profimedia jpg
Prințul Harry și Meghan Markle foto profimedia (1) jpg
Regina Letizia si Regele Felipe   Casa Majestatii Sale jpg
Pippa Middleton si James Matthews   GettyImages 960040938 jpg
Kate Middleton și Prințul William la Ziua Commonwealth (5) jpg
Regele Charles si Regina Camilla in Jersey   Casa Regala 4 jpg
Kate Middleton si Gary Goldsmith jpg
Charlene și Albert de Monaco foto Facebook jpg
Kate Middleton și Louis  foto   GettyImages jpg
Meghan Markle în doliu, Profimedia jpg
Charles și Camilla noi portrete Canada PNG
Mahra PNG
Edward al VIII-lea și Wallis Simpson