Ce cred, de fapt, Prințul Harry și Prințul William despre încoronarea Camillei, mama lor vitregă

14 aprilie, 2023

Prințul Harry și Prințul William ar putea avea unele resentimente în legătură cu încoronarea Reginei Camilla alături de tatăl lor, Regele Charles, pe 6 mai, la Westminster Abbey.

William și Harry în tinerețe jpg

Să o vadă pe Regina Camilla încoronată alături de Pegele Charles pe 6 mai ar putea fi un moment tensionat pentru Prințul William și Prințul Harry, a căror mamă, Prințesa Diana, fusese destinată pentru acest rol.

„Probabil că se simt un pic șovăielnici în legătură cu acest lucru", spune autoarea regală Ingrid Seward pentru revista People.

„Cred că o mulțime de oameni vor simți același lucru", a mai zis ea. Sursele de la palat au insistat întotdeauna că Prințul William, 41 de ani, și Prințul Harry, 38 de ani, care au crescut știind de aventura tatălui lor cu Camilla, au fost foarte deschiși în ceea ce o privește pe mama lor vitregă. Un prieten de familie a spus că „nu a existat nicio animozitate”, iar Prințul Harry și-a exprimat sprijinul pentru Camilla în 2005, spunând că el și William „o iubesc la nebunie” și că ea „nu era mama vitregă rea”.

Cu toate acestea, în cartea sa de memorii „Spare”, lansată la începutul acestui an, ducele de Sussex a scris că el și Prințul William s-au bucurat că tatăl lor și-a găsit fericirea, dar nu au vrut ca Charles să se căsătorească cu Camilla. Prințul Harry a acuzat-o, de asemenea, pe Camilla că a dezvăluit presei detalii ale unor conversații private.

În ciuda tuturor controverselor, unii spun că Regina Camilla, în vârstă de 75 de ani, și-a câștigat locul alături de Regele Charles, în vârstă de 74 de ani. „A făcut multe pentru a arăta că este pregătită pentru asta și că are dreptul să fie în lumea modernă", a declarat biograful Sally Bedell Smith pentru People. „Și nu a existat niciodată nicio îndoială că Charles nu o vrea acolo ca regină”. Seward adaugă: „William este destul de calm în această privință. Dar lui Harry nu cred că-i va conveni”.

Foto: Getty Images, Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Edoardo Mapelli Mozzi si Printesa Beatrice   profimedia 0784458836 jpg
Regele Charles și Regina Camilla Foto Getty Images (1) jpg
Michael Newman Foto Getty Images (1) jpg
Majestatea Sa Margareta și Principele Radu la serata de Investituri regale la Palatul Regal, Nicu Alifantis decorat cu Ordinul Coroana României în grad de Cavaler   Daniel Angelescu, Casa Majestății Sale (5) jpeg
femei regale în ținute de toamnă colaj jpg
Regina Matilde știe să joace și biliard   FOTO Casa Regală belgiană (9) jpg
Nepoți Regele Mihai și fiicele sale profimedia 0221961055 jpg
Regalele nordice la Berlin colaj jpg
Regina Letizia, Regele Regele Juan Carlos, Regele Felipe si Regina Sofia   GettyImages 72150834 jpg
Prințesa Muna al Hussein a Iordaniei in Romania cu Majestatea Sa Margareta la Palatul Elisabeta   Daniel Angelescu, Casa Majestății Sale (4) jpeg
Printul William fără Kate Middleton in Singapore jpg
Lidia Thorpe Foto Getty Images jpg
Regina Camilla și Regele Charles foto Getty images jpg
Prințesa Sofia a Suediei colaj jpg
Caroline și Albert de Monaco foto Facebook jpg
Regele Jigme Khesar al Bhutanului a vizitat cu familia Australia   Casa Regală din Bhutan jpg
Nicolae al României Alina și Eliabeta Karina profimedia 0703687052 jpg
Prințul William și Prințul Harry Foto Profimedia jpg