Ce credea, de fapt, Prințul Harry despre relația Prințesei Diana, mama lui, cu Dodi Fayed

21 noiembrie, 2023

Regretata Prințesa Diana e din nou în centrul atenției grație lansării ultimului sezon al serialului „The Crown” de pe Netflix. E surprinsă și relația ei cu Dodi Fayed, despre care s-a aflat acum ce părere au avut, de fapt, Prințul William și Prințul Harry.

diana si harry   profimedia jpg

Sezonul șase al serialului „The Crown” a fost lansat de curând, iar în centrul atenției e relația dintre regretata Prințesa Diana, Prințesă de Wales, și producătorul de film de origine egipteană, Dodi Fayed. Primele patru episoade acoperă cele opt săptămâni care au precedat moartea tragică a Prințesei și a lui Dodi Fayed într-un accident de mașină la Paris, în august 1997.

În drama de pe Netflix, Prințului William este văzut spunându-i Prințesei Dianei că îl consideră pe Dodi ciudat și o întreabă - alături de prințul Harry - dacă intenționează să se logodească, lucru pe care ea îl neagă categoric. 

În realitate, Prințul William nu și-a împărtășit niciodată public părerea despre Dodi. Prințul Harry, însă, a făcut comentarii despre ceea ce credea despre iubitul regretatei sale mame, scrie Mirror

În cartea sa de memorii, Spare, care a fost publicată în ianuarie, Prințul Harry a rememorat o amintire din copilărie. „Mohamed Al Fayed ne-a oferit mie și lui Willy pixuri laser de la Harrods, pe care el îl deținea. Era tatăl iubitului mamei, așa că poate că încerca să ne cucerească. Dacă era așa, treabă era făcută. Noi credeam că acele lasere erau geniale. Le agitam ca pe niște săbii de lumină".

De asemenea, Prințul Harry a făcut referire la relația dintre Prințesa Diana și Dodi Fayed atunci când a vorbit despre problemele de sănătate mintală ale soției sale, Meghan Markle, în serialul Apple TV+ The Me You Can't See, care a fost lansat în mai 2021.

El a spus despre Meghan: „Avea de gând să își pună capăt zilelor. Nu ar fi trebuit să se ajungă la asta. Am vreun regret? Da. Cel mai mare regret al meu este că nu am luat mai mult atitudine mai devreme în relația mea cu soția mea. (...)

Istoria se repeta. Mama mea a fost urmărită până la moarte în timp ce era într-o relație cu cineva care nu era alb și acum uite ce s-a întâmplat. Vrei să vorbim despre istoria care se repetă? Nu se vor opri până nu va muri. Ar fi incredibil de dur să pierd o altă femeie din viața mea”.

Foto: Getty Images, ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Prințul Louis GettyImages 1452340563 (2) jpg
Prințul William în haină militară, Foto Getty (3) jpg
diana printul charles 2 jpeg
Regele Charles al III lea în  Sandringham, Profimedia jpg
Kate Middleton, Meghan Markle jpg
Printul Andrew si Sarah Ferguson la ITV   Profimedia, Instagram jpg
Charlene cu câinii jpg
Regele Charles și Prințul William (3) jpg
craciun familia regala daneza jpg
Regina Letizia a Spaniei (8) jpg
Kate, William, George, Charlotte și Louis GettyImages 1243027787 jpg
Prințul Harry cu Regele Charles și Prințul Archie  foto   GettyImages jpg
Kate Middleton în maro foto GettyImages 1800479152 jpg
Earl Charles Spencer și Harry, Getty (2) jpg
Regina Letizia 4 jpg
William, Prinț de Wales, Getty jpg
Printul Jean Christophe Napoleon si sotia sa, Printesa Olympia   GettyImages 1797116016 jpg
Regina Máxima a Țărilor de Jos, Foto Profimedia (2) jpg