Ce daruri de nuntă vor primi Prințul Harry și Meghan Marke de la invitați

Citeste tot despre:

,

Este cea mai așteptată nuntă a anului 2018, iar marele eveniment se apropie cu pași repezi. Pe 19 mai va avea loc nunta Prințului Harry cu Meghan Markle, iar pregătirile sunt în toi. Mai mult ca celelalte cupluri regale care au mers la altar în ultimii ani, Harry și logodnica sa au vrut să fie foarte implicați în organizarea ceremoniei, ajutați fiind de oamenii din staff.

Se vor căsători pe 19 mai.

Harry și Meghan formează un cuplu regal foarte simpatizat și de fiecare dată când apar în public sunt aplaudați și primesc numai cuvinte de laudă. Nici munca lor în caritate nu este de trecut cu vederea, cei doi fiind foarte implicați în proiecte de binefacere. Nu e de mirare că cei doi se așteaptă la un dar de nuntă consistent de la invitați, tocmai pentru a-și susține proiectele de caritate. Potrivit Mail Online, o sursă apropiată prințului a declarat că Harry „nu dorește ca oaspeții să piardă  timpul cumpărându-i cadouri extravagante, dar el vrea să-l ajute să-și susțină munca în caritate”. Așa că, în  schimbul cadourilor luxoase, Harry și Meghan au convenit să creeze un fond de nuntă prin care să le ceară oaspeților să facă o donație.

Sunt foarte apreciați de fiecare când apar în public.

Astfel, Harry alege să calce pe urmele fratelui său, căci Prințul William și Kate Middleton au înființat un „Fond de caritate pentru nunta regală”, înainte de căsătoria lor din 2011, un fond cu ajutorul căruia au reușit să strângă un milion de lire sterline pentru  26 de fundații. Fără îndoială, Harry și Meghan vor face același lucru, alegând să contribuie la fundații care susțin cauze apropiate inimii lor. Această decizie generoasă reflectă fix munca lor în proiecte umanitare. Înainte de logodna cu Prințul Harry, Meghan a fost un susținător vocal al Organizației Națiunilor Unite, în timp ce Harry conduce mai multe organizații, inclusiv Fundația Regală înființată alături de fratele, Prințul William, și de cumnata, Kate Middleton.

Foto: Arhiva OK!

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA