Ce detalii intime au ieșit acum la iveală despre Charles și Camilla! Au fost dați de gol de un fotograf

22 martie, 2023

Arthur Edwards face dezvăluiri din culisele vieții Regelui Charles cu regina consoartă Camilla în noua lui carte, „Behind the Crown”.

Regele Charles si Regina Camilla   GettyImages 960252960 jpg

Arthur Edwards a fost fotograf pentru publicația The Sun timp de 45 de ani, el fiind cel care i-a urmărit pe membrii familiei regale britanice în 200 de turnee în peste 120 de țări, precum și la șapte nunți regale, cinci înmormântări și șapte nașteri.

Edwards, în vârstă de 82 de ani, a vorbit în exclusivitate cu People despre noua sa carte, „Behind the Crown: My Life Photographing the Royal Family” și despre ceea ce publicul nu știe despre Regele Charles și Regina consoartă Camilla.

Regele Charles: „Nu pentru mine, ci pentru copiii și nepoții mei”

„L-am urmărit pe prinț încă de când era doar un vizionar, când doar atrăgea atenția despre mâncarea organică și salvarea mărilor de deșeuri. Mi-am dat seama că încă de atunci el făcea tot ce putea pentru mediul înconjurător”, a declarat Edwards pentru PEOPLE despre Regele Charles. „Așa cum a spus el, 'Nu pentru mine, ci pentru copiii și nepoții mei'. Am simțit că este pur și simplu o persoană minunată cu care să lucrezi și am vrut să pun totul pe hârtie”.

„Timp de 70 de ani, Charles a așteptat să devină rege, dar nu a stat, nu a jucat table și s-a bucurat de șampania de bună calitate. El a vrut mereu să-și pună amprenta și a făcut-o. El i-a ajutat pe cei defavorizați. Dacă un supermarket mare venea într-un sat și toate magazinele locale erau distruse, el lupta pentru acel sat”, spune el. „Este un om cu adevărat bun și, până acum, are un început excelent de domnie. Și cred că oamenii îl susțin acum. Am fost la Bolton, un oraș din nordul Angliei, în urmă cu aproximativ trei săptămâni, iar o mulțimea de oameni a venit să îl vadă”, a spus Edwards. „Dintr-o dată, la 74 de ani, a devenit acest mare megastar, ca un rockstar, și toată lumea vrea să vină să îl vadă. Este ciudat să cânți acum 'God Save the King', nu 'God Save the Queen'. Așa că da, lucrurile s-au schimbat”.

În cartea „Behind the Crown”, lansată în noiembrie 2022, fotograful regal scrie că Regele Charles se trezește în fiecare zi pentru „a face tot ce poate pentru alți oameni” și spune pentru People că el crede că monarhul va continua să conducă regatul cu inima. „Această monarhie durează de la William Cuceritorul, de peste o mie de ani, și este o sarcină grea să o menții în viață. Și există doar datorită voinței poporului”, spune el. „Dar, până acum, poporul îl susține, poporul vrea ca el să reușească și cred că va reuși. Îl are pe fiul său William și pe minunata sa soție, Catherine. Ei au copii minunați, pe George, Charlotte și Louis. Așa că familia regală este într-o formă destul de bună”.

„Charles trebuie să facă din William un rege bun”

„Iar unul dintre principalele roluri pe care Charles le-a avut în viața sa a fost să facă din William un rege bun, iar treaba lui William este acum să facă din George un rege bun", spune Edwards despre destinele care îi așteaptă pe prințul William, în vârstă de 41 de ani, și pe prințul George, în vârstă de 9 ani, având în vedere poziția lor în linia de succesiune.

Reflectând asupra modului în care Prințesa Diana a schimbat pentru totdeauna familia regală britanică, Edwards spune că a „rămas” alături de Regele Charles în anii dificili de după moartea acesteia, în 1997. „De multe ori eram în avion alături de el, mergând în Nigeria sau Arabia Saudită. Oamenii se gândeau că Diana a murit, că asta e. Dar nu era așa, nu se terminase, pentru că ei făceau o muncă extraordinară”, spune el. De când Camilla a intrat oficial în lumina reflectoarelor, în 2004, Edwards a lăudat apariția ei și acum dezvăluie că ea a adus o energie nouă și proaspătă.

„Primul nostru turneu a fost în Statele Unite și îmi amintesc că am mers la o piață la nord de Los Angeles, iar cineva i-a dat o piersică și ea a început să o mănânce, ceea ce niciun regal nu ar face vreodată! Dar ea a făcut-o. Chiar i-a plăcut", spune el.

„Și îmi amintesc că am spus: "Diana nu ar face niciodată așa ceva". Dar ea era diferită. Camilla a adus cu ea un stil diferit, iar Charles e acum cu adevărat fericit. Este mulțumit. Și întotdeauna se referă la ea ca fiind 'soția mea dragă'”.

Regele Charles și regina consoartă Camilla urmează să sărbătorească cea de-a 18-a aniversare a căsătoriei lor în aprilie. Totodată, pe 6 mai Regele Charles și regina consoartă Camilla vor fi încoronați. 

Foto: Getty Images, Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Familia regală norvegiană, martie 2024, Instagram PNG
Kate Middelton William și Michael Middleton la nuntă GettyImages 113265077 jpg
Isla Savannah Phillips nuntă Meghan Harry 2018 GettyImages 1051955606 jpg
Regina Mary a Danemarcei  cu soțul ei GettyImages jpg
Principele Nicolae al Romaniei repatriat   Casa Majestatii Sale jpg
Prințul Harry  foto   Gettyimages jpg
Letizia, Felipe, Leonor și Sofia foto profimedia 0815164168 jpg
Regina Camilla foto GettyImages jpg
Regina Camilla, Joia Mare, Profimedia (2) jpg
Regele Charles, mesaj de Paște, Profimedia jpg
Charles și William, Getty (2) jpg
Meghan Markle și Prințul Harry 1 jpg
Hugh Grosvenor si Printul William   Getty Images jpg
Meghan Markle  foto   GettyImages, Instagram jpg
Prințul Harry, Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
Kate Middleton vaccin colaj jpg
Regele Felipe, Regina Letizia și Leonor, de Ziua Spaniei foto GettyImages 1731552999 jpg
Regina Camilla foto Getty Images (2) jpg