Ce discrepanță între Albert și Charlene de Monaco, la o nouă ieșire publică. Prințesa, dintr-un alt film

17 septembrie, 2024

El cu șapcă, ea imaginea șicului parizian ajuns la casele regale. Este un tablou care se repetă frecvent în cazul aparițiilor comune ale Prințului și Prințesei de Monaco.

Aceeași impresie au lăsat-o cei doi și-n cazul apariției lor de ieri, la inaugurarea oficială a noului refugiu din localitatea franceză Peille al Societății pentru Protecția Animalelor din Monaco.

În calitatea ei de președintă a SPA, Prințesa Charlene a fost prezentă la evenimentul de inaugurare alături de soțul ei, Albert, prima adoptând o ținută ultra elegantă, de toamnă, și anume un costum cu pulover și fustă lungă, maro, la care a asortat o pereche de pantofi cu un ton mai deschis.

Ieșirea lor vine după o alta, de sâmbăta trecută, atunci când Prințesa Charlene de Monaco a ales să poarte cea mai neașteptată rochie a ei, la un eveniment la care a participat alături de soțul ei, Prințul Albert. 

Cuplul princiar a vizitat insula Saint-Honorat din Golful Cannes, acolo unde cei doi au participat la binecuvântarea a două clopote destinate capelei Sainte-Croix a mănăstirii în formă de turn, catalogată ca monument istoric.

Făcând o schimbare de stil neașteptată, după ce toată vara a ales să poarte public doar salopete, Prințesa Charlene, în vârstă de 46 de ani, a îmbrăcat o rochie midi cu imprimeu paisley de la brandul iubit favorit, Etro. Rochia prințesei născute în Africa de Sud iese în evidență cu mânecile episcop și ornamentele aurii care conferă un aer prețios materialului negru.

Adăugând rafinament ținutei sale atemporale, soția Prințului Albert și-a completat ținuta cu o pereche de balerini eleganți, din piele neagră, de la Gianvito Rossi, și cu o geantă clasică de la Louis Vuitton.

Este posibil ca prințesa monegască să facă trecerea spre alt tip de piese vestimentare, după ce, în ultima perioadă, a favorizat salopetele de orice fel, de la cele din materiale prețioase, purtate în seriale de gală, la cele de zi, cu imprimeuri văratice și completate de accesorii casual. 

Foto: Facebook, Profimedia, Instagram



Recente pe Ok! Magazine

Kate și William, GettyImages (4) jpg
Prințul Harry, Regele Charles  foto   GettyImages, Profimedia jpg
Margareta a Romaniei si Principele Radu foto Facebook jpg
Kate Middleton si Printul William in ziua logodnei, cu Pippa Middleton si James Middleton   Getty Images jpg
Meghan în Columbia, GettyImages (3) jpg
Kate Middleton, Prințul William, copiii Wales, Profimedia (1) jpg
Printesa Amalia a Olandei   Casa Regala olandeza jpg
Charlotte Casiraghi si Dimitri Rassam la Cannes (1) jpg
Prințul William și Prințul Harry Foto Profimedia jpg
Kate și William în 2022 la Royal Charity Polo Cup, Profimedia (3) jpg
Majestatea Sa Margareta vs Nicolae al Romaniei 3 (1) jpg
Sarah Ferguson   Instagram 01 jpg
Printesa Leonor la Scoala Navala de Marina   Profimedia, Instagram jpg
Charlene Monaco Facebook jpg
Prințul Harry și Meghan Markle Foto Getty Images jpg
Regele Jigme Khesar, Gyalsey Jigme Namgyel, Jigme Ugyen Wangchuck, Printesa Sonam si Regina Jetsun Pema     Casa Regala din Bhutan 3 jpg
Harry și Meghan înainte de ziua Prințului 1, Instagram jpg
Prințul Harry, Meghan Markle  foto   GettyImages jpg