Ce făcea Meghan Markle în timp ce cumnata sa năştea?

24 aprilie, 2018
Stephen Lawrence memorial service jpeg

Mulţi s-ar fi aşteptat, poate, ca Meghan Markle şi Prinţul Harry să se grăbească la spital atunci când Ducesa de Cambridge a intrat în travaliu. Ei bine, asta nu s-a întâmplat, căci cei doi aveau să fie într-un alt loc prezenţi.

foto: Getty Images

Au participat la un eveniment comemorativ

În timp ce Ducesa de Cambridge îl aducea pe lume pe al treilea său copil, cel de-al cincilea membru în linia de succesiune la tronul britanic, Meghan Markle şi Prinţul Harry participau la un eveniment comemorativ, alături de alte oficialităţi britanice, pentru a transmite un mesaj din partea Prinţului de Wales.

image

Cei doi au fost văzuţi ajungând la acel eveniment, chiar în timp ce Ducesa de Cambridge trecea prin durerile facerii. La acest eveniment sobru, Meghan Markle a avut ocazia să iasă din nou în evidenţă, prin alegerea sa stilistică extrem de inspirată.

image image

Ea a ales să poarte o rochie într-o nuanţă sobră, însă nu mai puţin şic. Rochia, de lungime medie şi fără mâneci, i-a pus în evidenţă silueta silfidă şi i-a dat un aer sofisticat. Potrivit presei internaţionale, Meghan a apelat la casa de modă Hugo Boss pentru această rochie, pe care a asortat-o cu nişte stilettos nude, inspiraţi din garderoba cumnatei sale. La fel de sobru îmbrăcat era şi Harry, el purtând un costum blue navy.Recente pe Ok! Magazine

7 mary a danemarcei jpg jpeg
meghan markle profimedia 0696703217 jpg
letizia GettyImages 1413996023 jpg
Charles și William Getty jpg
dian2 jpg
Meghan Markle și Harry OK Mag (4) jpg
Prințesa Beatrice de York (4) jpg
duci20 jpg
Kate Middleton la Royal Ascot în buline jpg
letizia profimedia 0712614026 jpg
harry m jpg
kate si william profimedia 0092879881 jpg
Sussex
letizia profimedia 0712113125 jpg
red4 jpg
Kate Middleton (3) jpg
Prințesa Charlotte jpg
kate middleton GettyImages 1412468627 jpg