Ce făcea Meghan Markle în timp ce cumnata sa năștea?

Mulți s-ar fi așteptat, poate, ca Meghan Markle și Prințul Harry să se grăbească la spital atunci când Ducesa de Cambridge a intrat în travaliu. Ei bine, asta nu s-a întâmplat, căci cei doi aveau să fie într-un alt loc prezenți.

foto: Getty Images

Au participat la un eveniment comemorativ

În timp ce Ducesa de Cambridge îl aducea pe lume pe al treilea său copil, cel de-al cincilea membru în linia de succesiune la tronul britanic, Meghan Markle și Prințul Harry participau la un eveniment comemorativ, alături de alte oficialități britanice, pentru a transmite un mesaj din partea Prințului de Wales.

Cei doi au fost văzuți ajungând la acel eveniment, chiar în timp ce Ducesa de Cambridge trecea prin durerile facerii. La acest eveniment sobru, Meghan Markle a avut ocazia să iasă din nou în evidență, prin alegerea sa stilistică extrem de inspirată.

Ea a ales să poarte o rochie într-o nuanță sobră, însă nu mai puțin șic. Rochia, de lungime medie și fără mâneci, i-a pus în evidență silueta silfidă și i-a dat un aer sofisticat. Potrivit presei internaționale, Meghan a apelat la casa de modă Hugo Boss pentru această rochie, pe care a asortat-o cu niște stilettos nude, inspirați din garderoba cumnatei sale. La fel de sobru îmbrăcat era și Harry, el purtând un costum blue navy.

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA