Ce hobby a moștenit Prințul Louis de la unchiul său, Prințul Harry. Cei doi se aseamănă mult

23 ianuarie, 2023
FotoJetHarry și Louis jpg

Prințul Louis este cel mai năzdrăvan dintre copiii Prințului William și ai Prințesei Kate Middleton.

La fiecare ieșire publică, Prințul Louis este o apariție memorabilă. Căci area acea trăsătură specifică persoanelor curioase și neastâmpărate, trăsătură moștenită pe linie genetică. Cei mai ”nesupuși” membri regali au fost, în istoria recentă, Regele Eduard al VIII‑lea, care a abdicat pentru amanta sa, unchiul Reginei Elisabeta. Margaret, sora mai mică a răposatei Elisabeta a II-a, dar revolta ei a fost înăbușită de zidurile Palatului. Nu a avut forță și și-a sacrificat iubirea pentru binele monarhiei. Prințesa Diana, care nu s-a conformat într-o căsnicie nefericită, Prințul Harry, care iată pune pe jar monarhia cu dezvăluirile sale și micul Louis, despre care este prea devreme să facem predicții, însă are toate atuurile unui rebel.

William și Harry, GettyImages 1233750544 jpg

Spre disperarea tatălui său, Prințul William, care sigur e îngrijorat de similaritățile, chiar și fizice, dintre Harry, fratele rătăcitor, și mezinul său, Louis.

Kate și Louis profimedia 0746502073 (2) jpg

Prințul Louis, mezinul Ducilor de Cambridge, a făcut senzație în presă cu mutrițele sale simpatice pe durata Jubileului de Platină al Reginei Elisabeta a II-a, în vara anului 2022. Și, ce să vezi? Aceleași mutrițe le făcea și Prințul Harry, odinioară, în brațele mamei sale.

Prințul Louis este adorabil și neastâmpărat, întocmai ca unchiul său. Dacă îi seamănă și în mai multe privințe, probabil că pe William îl așteaptă zile grele, mai ales când va prelua cea mai înaltă funcție, aceea de rege.

Între Louis și Harry nu sunt doar asemănări fizice. Mezinul Prinților de Wales este năstrușnic, asemeni Prințului Harry, celebru în copilărie și tinerețe pentru umorul său.

Mai mult, ei împărtășesc și o pasiune comună. La dineul organizat de Prințesa de Wales pentru echipa de rugby și jucătorii în scaune cu rotile, Kate Middleton a dezvăluit că Prințul Louis adoră rugby-ul. La fel este și Prințul Harry, care a mărturisit în autobiografia sa: ”Am făcut mult sport, dar este unul care mi-a cucerit inima: rugby. Este un joc minunat și cea mai bună scuză să intri la înghesuială în cineva.” Iată că acest hobby a fost preluat și de micul Louis, care într-adevăr pare un mic berbecuț gata de atac, cu capul în față.

Toți copiii Prințului William sunt pasionați de sport. Mama lor a dezvăluit: ”Toți adoră să facă sport, le plac multe, sunt la vârsta la care iubesc să alerge în continuu.”

Foto: Getty și ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Diana și William (3) jpg
Letizia Marie Chantal profimedia 0749881429 jpg
Prințesa Eugenie, Getty (1) jpg
kate middleton profimedia 0735119691 jpg
Corgi (2) jpg
Kate Middleton sport  sursa   profimedia jpg
Isabella a Danemarcei profimedia 0707880220 (2) jpg
Prințesa Charlene de Monaco și copiii în Ajunul Zilei Sfintei Devota, Getty (5) jpg
Printul Andrew, fratele lui Charles, acuzat de pedofilie   Profimedia (1) jpg
Coroana Regina mama Elisabeta profimedia 0209911427 jpg
Harry și Meghan GettyImages 994638046 jpg
Kate Middleton profimedia 0751706506 jpg
Kate Middleton, întrunire cu jucătorii de rugby, Profimedia (4) jpg
Letizia profimedia 0751670928 jpg
Regele Carl Gustaf al Suediei si a anuntat Jubileul de Aur, Printesa Victoria, regina Silvia   profimedia 0750819938 jpg
Athena contesa de Monpezat, nepoata Reginei Margrethe a II a a Danemarcei   pagina oficiala (6) jpg
fiul Reginei Rania, Printul mostenitor Hussein si Rajwa (3) jpg
Beatrice Borromeo in Dior Christian Dior outfit 2 jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}