Ce i-a cerut Meghan Markle lui Harry la o cină regală. Toată lumea a rămas fără cuvinte

5 mai, 2022
megi72 jpg

“Meghan Markle nu a fost niciodată îndrăgostită de viața regală”, susține autoarea Lady Colin Campbell.

Potrivit lui Campbell, fosta actriță, în vârstă de 40 de ani, a făcut furori la primul eveniment regal la care a participat după nunta ei și a prințului Harry , care s-a întâmplat să fie o cină pentru Prințul Charles.

„S-a întâmplat ceva la prima petrecere în grădină de la Palatul Buckingham când se sărbătorea cea de-a 70-a naștere a Prințului Charles”, a spus ea pentru The Star . Lady Colin  susține că are aceste informații de la un nume cunoscut, care are legături impecabile cu palatul”.

Potrivit lui Campbell, după doar 15 minute de la începerea petrecerii, actrița din Suits i-a șoptit noului ei soț, în vârstă de 37 de ani: „Este foarte plictisitor. Să plecăm”.

Harry i-a spus că trebuie să rămână, la care ducesa de Sussex ar fi răspuns: „Dar Harry, asta este atât de plictisitor. Ne-am făcut partea noastră. Toată lumea știe că am fost aici. Să mergem”. Apoi, Harry a pus piciorul în prag și a susținut că trebuie să rămână până la final.

Am fost cu toții absolut uluiți și uimiți”, a spus Campbell despre modul în care ea și colegii ei au reacționat atunci când au auzit pentru prima dată povestea. „Ne-am gândit cu toții: „Acest lucru nu este de bun augur Cu toții speram ca informațiile să fie greșite, dar desigur că nu erau.

Meghan este cea care a răvășit și personalul palatului, așa cum susține Tom Quinn în cartea sa Kensington Palace: An Intimate Memoir From Queen Mary To Meghan Markle și a ajuns să capete porecle grosolane de la angajați. Potrivit autoarei, aceștia o numeau „Ducesa dificilă”.

Pe de altă parte, Kate Middleton a fost tratată cu respect de către personalul palatului, spre deosebire de Markle care nu a pus prea mare preț pe asta și nu s-a străduit să le capete încrederea, pentru că se considera o mare vedetă de la Hollywood.Recente pe Ok! Magazine

Printesa Kate la Wimbledon   profimedia 0889805058 jpg
Charles și Camilla, turneu regal în Australia în 2018, GettyImages (1) jpg
Printesa Victoria a Suediei a împlinit 47 de ani, aici cu Printul Daniel, Printesa Estelle si Printul Oscar   Casa Regala suedeza (1) jpg
Margareta și Maria, fiicele Regelui Mihai (1) jpg
Eugenie cu fiul PNG
King Charles III FOTO FB King Charles III jpg
Kate, Charlotte, Pippa, GettyImages jpg
FotoJet Will și George jpg
Regele Felipe cu Infanta Sofia si Printul William cu Printul George au urmarit finala UEFA   Casa Regala spaniola (2) jpg
Ket Middleton la Wimbledon GettyImages 2161386249 jpg
Kate și William, Wales, Getty (5) jpg
Kate Middleton  sursa foto   GettyImages jpg
Masako și Naruhito ai Japoniei la nunta lor GettyImages 50938391 jpg
Kate Middleton cu familia  foto   Profimedia jpg
Printul Jean Christophe Napoleon   Familia Bonaparte, Facebook jpg
William și Kate, Wales, Profimedia jpg
Regele Frederik si Regina Mary ai Danemarcei Foto Profimedia (2) jpg
Regele Jigme Khesar Namgyel Wangchuck si Regina Jetsun Pema ai Bhutanului in Mongolia la manastirea Gandantegchilen cu Jigme Namgyel   Casa Regala bhutaneza 15 jpg