Ce i-a cerut Meghan Markle lui Harry la o cină regală. Toată lumea a rămas fără cuvinte

5 mai, 2022
megi72 jpg

“Meghan Markle nu a fost niciodată îndrăgostită de viața regală”, susține autoarea Lady Colin Campbell.

Potrivit lui Campbell, fosta actriță, în vârstă de 40 de ani, a făcut furori la primul eveniment regal la care a participat după nunta ei și a prințului Harry , care s-a întâmplat să fie o cină pentru Prințul Charles.

„S-a întâmplat ceva la prima petrecere în grădină de la Palatul Buckingham când se sărbătorea cea de-a 70-a naștere a Prințului Charles”, a spus ea pentru The Star . Lady Colin  susține că are aceste informații de la un nume cunoscut, care are legături impecabile cu palatul”.

Potrivit lui Campbell, după doar 15 minute de la începerea petrecerii, actrița din Suits i-a șoptit noului ei soț, în vârstă de 37 de ani: „Este foarte plictisitor. Să plecăm”.

Harry i-a spus că trebuie să rămână, la care ducesa de Sussex ar fi răspuns: „Dar Harry, asta este atât de plictisitor. Ne-am făcut partea noastră. Toată lumea știe că am fost aici. Să mergem”. Apoi, Harry a pus piciorul în prag și a susținut că trebuie să rămână până la final.

Am fost cu toții absolut uluiți și uimiți”, a spus Campbell despre modul în care ea și colegii ei au reacționat atunci când au auzit pentru prima dată povestea. „Ne-am gândit cu toții: „Acest lucru nu este de bun augur Cu toții speram ca informațiile să fie greșite, dar desigur că nu erau.

Meghan este cea care a răvășit și personalul palatului, așa cum susține Tom Quinn în cartea sa Kensington Palace: An Intimate Memoir From Queen Mary To Meghan Markle și a ajuns să capete porecle grosolane de la angajați. Potrivit autoarei, aceștia o numeau „Ducesa dificilă”.

Pe de altă parte, Kate Middleton a fost tratată cu respect de către personalul palatului, spre deosebire de Markle care nu a pus prea mare preț pe asta și nu s-a străduit să le capete încrederea, pentru că se considera o mare vedetă de la Hollywood.



Recente pe Ok! Magazine

Meghan Markle  GettyImages jpg
Regele Charles și Regina Camilla portret oficial 2 png
Prințul William în vizită la o fermă urbană, GettyImages (4) jpg
Majestatea Sa Margareta la Turnu Severin FOTO Daniel Angelescu, Casa Majestății Sale (1) jpeg
FotoJet Meghan și gemul jpg
Kate și Carole Middleton  jpg
FotoJet Maxima jpg
Prințesa Charlotte și Prințul Louis profimedia 0867105943 jpg
Printul Christian al Danemarcei la majorat   Casa Regala daneza (4) jpg
Charlene și Albert de Monaco împreună cu copiii în Germania, la Hamburg, Foto GettyImages (9) jpg
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
Meghan Markle Regele Charles jpg
Prințul William Foto Getty images jpg
Kate Middleton în alb, Profimedia jpg
Regele Frederik și Regina Mary, portret de gală PNG
Majestatea Sa Margareta și Principele Radu în vizită la comunitățile dunărene   FOTO Daniel Angelescu, Casa Majestății Sale (5) jpeg
Meghan Markle în doliu, Profimedia jpg
Printesa Beatrice   GettyImages 1251110853 jpg