Ce i-a spus Prințul William mamei sale după divorț te va surprinde

În 1996, pe când mariajul dintre Prințul Charles și Prințesa Diana ajungea la sfârșit, Prințul William, fiul lor cel mare, avea doar 14 ani. Era, așadar, doar un copil, cu preocupări specifice vârstei, 0 îndatoriri regale la activ și o viziune naivă asupra lumii.

Lady Di și fiul său cel mare, Prințul William. Aici, Prințesa Diana era însărcinată cu Harry

După cum era firesc, acesta a fost foarte afectat de anunțul divorțului dintre părinții lui și de schimbările care veneau la pachet. Cu toate acestea, Prințul William a găsit puterea de a-și consola mama, care era destul de afectată de retragerea titlului nobiliar, căci asta înseamna cumva îndepărtarea ei din familia regală britanică, implicit de copiii ei.

Chipurile, Prințul William, al doilea în linia de succesiune la tronul britanic, i-a promis mamei sale că-i va restitui titlul nobiliar atunci când va ajunge la tron. ”Nu-ți face griji, mamă, o să-ți dau titlul înapoi eu, când o să fiu rege”, i-ar fi promis William mamei sale, după ce tatăl său, prințul Charles, a decis să o înlăture pe Prințesa Diana din familia regală.

Din păcate, Prințesa Diana a fost ucisă într-un accident rutier la un an de la promisiunea lui William. La douăzeci de ani de la moartea ei, William și Harry au realizat un documentar care să o pomenească și care să-i spună povestea cu acuratețe.

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA