Ce i-a spus Regele Charles Camillei la ieșirea de la balcon! Specialistul i-a citit pe buze

12 mai, 2023

Regele Charles și Regina Camilla au avut o apariție memorabilă la balconul Palatului Buckingham, după încoronarea de la Westminster Abbey! Acum s-a aflat și ce și-au spus cei doi!

Regele Charles și Camilla FOTO Profimedia (2) jpg

Regele Charles s-a arătat îngrijorat când a ieșit la balconul Palatului Buckingham, a și rostit câteva cuvinte către Regina Camilla, a dezvăluit un specialist care citește pe buze. Zeci de mii de oameni au venit în centrul Londrei pe 6 mai pentru a-i vedea pe noii monarhi încoronați.

Regele Charles și Regina Camilla au fost însoțiți de membri ai familiei, printre care prințul și prințesa de Wales, prințul George, prințesa Charlotte și prințul Louis, ducele și ducesa de Edinburgh și prințesa regală, la ieșirea de la balcon. Fanii s-au îngrămădit să îi vadă, să le facă cu mâna, ba chiar s-au împins unii în alții pentru a avea o priveliște cât mai bună din primul rând. 

Și, în timp ce regalii ieșeau cu toții la balcon, Regele Charles a părut că îi face un comentariu în glumă soției sale Regina Camilla. Elisabeth Taunton, o cititoare de buze profesionistă, a declarat pentru Mirror că Charles a spus: „Nu am de gând să mă apropii prea mult (n.r. de balustradă), așa că pompierii nu trebuie...să mă salveze". „Mișcați-vă... mișcați-vă, haideți, veniți aici, mișcați-vă", apoi a adăugat cu referire la rochia Camillei: „Las-o jos".

Charles a făcut apoi cu mâna către mulțimea adunată în fața Palatului Buckingham. 

Dezvăluirea vine după ce Palatul Buckingham a declarat că Regele Charles și Regina Camilla au fost "profund emoționați" de celebrarea de către națiune a istoricei lor încoronări. În timp ce festivitățile au continuat duminică cu Big Lunches la care au participat membrii familiei regale și cu un concert la Castelul Windsor, Palatul a declarat că noii încoronați Charles și Camilla sunt "profund recunoscători" celor care au contribuit la realizarea unei astfel de "ocazii glorioase". Peste 18 milioane de persoane din Marea Britanie au urmărit ceremonia la televizor, față de 26,5 milioane de persoane care au urmărit funeraliile regretatei regine în septembrie.

Foto: Getty Images, Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Kate Middleton în alb, Profimedia jpg
Regele Frederik și Regina Mary, portret de gală PNG
Majestatea Sa Margareta și Principele Radu în vizită la comunitățile dunărene   FOTO Daniel Angelescu, Casa Majestății Sale (5) jpeg
Meghan Markle în doliu, Profimedia jpg
Printesa Beatrice   GettyImages 1251110853 jpg
Prințul Archie și Prințesa Lilibet jpg
Samuel Chatto, nepotul Prințesei Margret, s a apucat de olărit   Instagram 7 (4) jpg
Regina Letizia Regele Felipe profimedia 0867585293 jpg
Sophie, Ducesa de Edinburgh, Profimedia (1) jpg
Prințul Christian al Danemarcei Foto Instagram Casa Regală Daneză (2) jpg
Prințul Nikolaos al Greciei și Prințesa Tatiana Foto GettyImages (5) jpg
Kate Middleton, Prințesa Charlotte  foto   Getty jpg
Prințesa Victoria a Suediei profimedia 0867505361 jpg
Kate Middleton și Prințul Louis  foto   GettyImages jpg
Regele Juan Carlos la regata   profimedia 0857530431 jpg
FotoJet Harry și Louis jpg
Prinţesa Haya de Iordaniei si Sarah Ferguson la evenimentul Fundatiei Maiden Factor   Instagram (7) jpg
Prințesa Beatrice și Edoardo Mapelli Mozzi, GettyImages jpg