Ce-i reproșează Meghan Markle lui Kate Middleton? Ducesa este dezamăgită de Prințesa de Wales

9 aprilie, 2024

Relația lor este fracturată de ani de zile, însă greutățile cu care se confruntă Casa Regală britanică pot îndulci condițiile unei împăcări cu Ducii de Sussex.

Meghan Markle și Kate Middleton  foto   GettyImages jpg

Totuși, Meghan Markle consideră că nu există „o cale de întoarcere” în relația ei fracturată cu cumnata ei, Prințesa de Wales.

Soția Prințului Harry e de părere că Prințesa Kate „ar fi trebuit să o susțină” în anii ei grei, petrecuți la Palat, potrivit unui expert regal.

Ducesa de Sussex s-a alăturat oficial familiei regale în mai 2018, iar fosta membră regală activă a vorbit anterior despre faptul că va avea dificultăți în noua ei viață.

Prințul Harry și Meghan au demisionat din calitatea de membri ai familiei regale la începutul anului 2020, cei doi locuind acum în SUA împreună cu cei doi copii ai lor.

Vorbind cu The Mirror, autorul regal Tom Quinn a spus că Meghan crede cu tărie că Prințesa Kate ar fi trebuit să-i ofere mai mult sprijin.

Cumva, americanca s-a simțit oarecum trădată, căci a crezut că soția lui William îi va ține partea, având în vedere că nici ea nu provine din membri regali. Înainte de mariajul cu William, a fost o simplă fată din popor, întocmai ca Megham. Însă Kate a fost tot timpul reticentă vizavi de partenera aleasă de cumnatul Harry.

Neînțeleasă și dezaprobată! Așa a avut mereu senzația Meghan Markle că se poziționa în familia lui Harry.

Dl Quinn a spus: ”Meghan Markle nu crede că a greșit în relația cu Kate, ci e convinsă că Prințesa s-a întors împotriva sa, neașteptat.”

El a adăugat: „Dincolo de tot, Meghan Markle știa că Prințesa Kate era o străină ca și ea, așa că pur și simplu nu putea înțelege de ce Kate ținea cu ei, nu cu ea, o altă străină.”

Referindu-se la recentul diagnostic de cancer al Prințesei de Wales, expertul a adăugat: „Diagnosticul de cancer al lui Kate a fost un adevărat șoc pentru Meghan, dar ea nu vede totuși o cale prin care să repare relația defectuoasă cu soția cumnatului său. Mai mult, nu vrea ca oamenii să creadă că se împacă acum cu Prințesa doar fiindcă ea este bolnavă.

Ducesa încă o consideră pe Kate responsabilă pentru eșecul prieteniei lor și așteaptă scuzele ei”, mai spune expertul. O ipoteză puțin probabilă.

Plus că britanicii sunt într-o proporție covârșitoare pro-Kate, așa că misiunea lui Meghan de a-și recăpăta popularitatea e și mai dificilă!

Foto: GettyImages



Recente pe Ok! Magazine

Regele Frederik și Regina Mary ai Danemarcei Foto Profimedia (9) jpg
Kate Middleton și sora ei, Pippa Middleton  foto   Profimedia jpg
Majestatea Sa Margareta de Florii 2024   FOTO Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale jpeg
Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
Prințul William la meci, Profimedia jpg
king charles jpeg
Meghan Markle și Harry OK Mag (4) jpg
Prințesa Rajwa a Iordaniei Foto Profimedia jpg
Principele Nicolae jpg
Prințesa Charlotte a împlinit 9 ani foto Instagram
 Prinţesa Catharina-Amalia a Ţărilor de Jos (© RVD - Gemmy Woud-Binnendijk / Royal House of the Netherlands)
Prințesa Estelle și Prințesa Victoria a Suediei profimedia 0869167968 jpg
Regele Frederik și Regina Mary, portret de gală PNG
Regina Anne Marie și Regina Margrethe a II a alături de Printesa Benedikte a Danemarcei la 80 de ani   Casa Regală daneză (2) jpg
Prințesa Charlotte colaj  jpg
Ducesa Sophie de Edinburgh, Profimedia (3) jpg
Kate și Beatrice, Profimedia (2) jpg
Prințul Frederik și Prințesa Mary, Foto Profimedia jpg