Ce mărturii de nuntă au primit invitaţii lui Meghan şi-ai lui Harry?

21 mai, 2018
royal wedding goody bags z jpeg

Dacă credeaţi că cei prezenţi la nunta regală au plecat acasă cu mâna goală, vă înşelaţi! Meghan şi Harry au fost foarte generoşi cu cei care le-au fost aproape în ziua cea mare şi au avut grijă să le dăruiască lucrurile care să le amintească de nunta lor.

image

Astfel, cei care au urmărit nunta regală din faţa Castelului Windsor, adică simpatizanţii regali, au fost răsplătiţi pentru devotamentul lor faţă de monarhia regală. Aceştia au primit ”goodie bags”, drept amintire de la nunta regală. Ce conţineau acele plase de cadouri, branduite cu numele lui Meghan şi-al lui Harry?

image image

Ei bine, din plasa cu cadouri n-au lipsit, în primul rând, programul nunţii şi un voucher cu o reducere de 20% valabil în magazinul de suveniruri de la Castelul Windsor. Apoi, cei 2,640 de norocoşi au mai primit şi un magnet de frigider, ciocolată branduită,  biscuiţi cu unt, preferaţii reginei Elisabeta şi tradiţionali pentru britanici,  şi o sticlă cu apă de la Castelul Windsor.

My parents showing off their #RoyalWedding goodie bag (shortbread & water, apparently) ... now that’s what I call a bag for life ? pic.twitter.com/2MncyEwAvE — koffs (@koffs) 19 mai 2018

My parents showing off their #RoyalWedding goodie bag (shortbread & water, apparently) ... now that’s what I call a bag for life ? pic.twitter.com/2MncyEwAvE

— koffs (@koffs) 19 mai 2018

Din păcate, unii au căutat să facă o mică afacere din gift-bag-ul primit. Mulţi şi-au listat pe site-urile de specialitate această plasă de cadouri, în speranţa că vor primi 400 de lire sterline în schimbul ei.

image


Recente pe Ok! Magazine

printul philip 0 jpeg
Regele Charles și Regina Camilla în Germania (10) jpg
FotoJetAnne și Kate jpg
Lady Margarita profimedia 0093319524 jpg
charlene si familia
Charles si Camilla la Highgrove (1) jpg
Kate Middleton, Prințesa de Wales, și Prințul William,  Bafta, Getty (1) jpg
meghan markle 1 jpg
Printul Harry   GettyImages 1425237886 jpg
Sarah Ferguson, GettyImages 1421646121 jpg
accident auto prințesa diana 1 jpg
Regele Charles al III lea   GettyImages 1211550012 jpg
Regina Mathilde in Africa de Sud jpg
Charles Getty jpg
Guillaume si Stephanie de Luxembourg, cu fiul lor, Charles   pagina oficiala jpg
Prințesele cu forme jpg
Nunta Lady Amelia  jpg
Prințesa Eugenie, Getty (1) jpg