Ce meserie i-ar fi plăcut Reginei Elisabeta să aibă dacă nu era monarh! Un prieten a dat-o de gol

7 septembrie, 2023

Gyles Brandreth a fost mult timp prieten apropiat al Familiei Regale, iar de curând a dezvăluit cariera de vis a regretatei Regine Elisabeta.

Regina Elisabeta la masă, Profimedia jpg

Gyles Brandreth, care a publicat biografia „Elizabeth: An Intimate Portrait”, a afirmat că răposata regină ar fi fost comediant dacă și-ar fi ales singură calea profesională. Ea ar fi explicat cum a fost inspirată de un artist care a vizitat Castelul Windsor în timpul celui de-al Doilea Război Mondial.

Se spune că Regina Elisabeta ar fi manifestat un interes deosebit față de George Formby, actor, cântăreț, compozitor și comediant. Potrivit lui Gyles Brandreth, ea ar fi cântat adesea cântecul "When I'm Cleaning Windows", imitându-l pe actor.

Gyles Brandreth a declarat pentru Times Radio: „A venit o femeie pe nume Florence Desmond. Ea a făcut imitații - Marlene Dietrich, Mae West și Vera Lynn. Regina mi-a spus că, dacă nu ar fi fost regină, i-ar fi plăcut să fi fost impresionistă. Am întrebat-o: "Serios? Ce poți să faci?". "Și ea a spus: "Pot să-l fac pe George Formby". Și atunci, regina a luat un ukelele imaginar și mi-a cântat "When I'm Cleaning Windows"." Gyles Brandreth a adăugat că regretata regină putea, de asemenea, să imite animale și accente regionale.

El a adăugat: „L-ar face pe Frankie Dettori sărind de pe un cal, Concorde peste Castelul Windsor. Toate într-o singură conversație. A fost o conversație pe cinste…"

Cartea biografului regal a făcut lumină asupra defunctei monarhe și a relației sale cu restul familiei regale. El a dezvăluit că aceasta se lupta cu un cancer osos dureros înainte de a muri și că monarhul avea o formă rară numită mielom. Gyles Brandreth a mai adăugat că monarhul i-a spus lui Meghan Markle că poate "continua să fie actriță" la prima lor întâlnire și că era "îngrijorată" pentru fericirea ei, scrie The Express.

Regina Elisabeta s-a stins din viață pe 9 septembrie 2022 la Castelul Balmoral din Scoția. Acum, la un an de la moartea ei, familia regală nu a anunțat vreun eveniment în amintirea răposatului monarh.

Foto: Getty Images, ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Meghan Markle și Kate Middleton foto  GettyImages jpg
Meghan Markle, Getty (11) jpg
Emma Tallulah Behn, fiica lui Marta Luisa a Norvegiei  profimedia 0851678162 jpg
Meghan Markle sursa  profimedia jpg
Regina Mary a Danemarcei prinscreen daily mail png
Prințul William cu Renee Salt, supraviețuitoare a Holocaustului foto  GettyImages jpg
Prințesa Beatrice în argintiu jpg
Lady Amelia și Lady Eliza Spencer GettyImages 2032788897 jpg
Kate Middleton foto  Profimedia jpg
Regina Camilla și Olena Zelenska, GettyImages jpg
Regina Rania a Iordaniei (3) jpg
Printesa Theodora si logodnicul ei, Matthew Jeremiah Kumar  profimedia 0721654746 jpg
Prințesa Maria Olympia a Greciei GettyImages 1676789486 jpg
Printesa Beatrice si Edoardo Mapelli Mozzi  profimedia 0851446362 jpg
Prințul William și Kate Middleton foto  GettyImages jpg
Regina Rania a Iordaniei profimedia 0851809443 jpg
Prințul Harry foto  GettyImages(1) jpg
Prințul Andrew și fosta soție, Sarah Ferguson (2) jpg