Ce modernă e! Infanta Sofia, apariție încântătoare la depunerea jurământului de către Prințesa Leonor

1 noiembrie, 2023

La depunerea jurământului de către Prințesa Leonor, întreaga familie regală a Spaniei a atras atenția! Infanta Sofia a uimit și ea cu apariția sa!

Infanta Sofia la depunerea juramantului Printesei Leonor (4) jpg

Întotdeauna s-a vorbit despre relația strânsă și specială dintre Prințesa Leonor și Infanta Sofia, dar ieri, în cea mai importantă zi a surorii mai mari, când a depus jurământul în fața Congresului Deputaților cu ocazia majoratului său, această legătură dintre fiicele Regelui Felipe și ale Reginei Letizia a fost mai mult decât demonstrată.

În momentul în care Prințesa Leonor a citit jurământul cu mâna pe Constituție, fețele Reginei Letizia și ale Regelui Felipe s-au luminat. Însă cum a reacționat sora mai mică, Infanta Sofia?

Cu zâmbetul pe buze și cu ochii ațintiți asupra surorii sale mai mari, Infanta Sofia a arătat prin atitudinea sa marea admirație pe care o simte pentru Prințesa Leonor. Pentru această zi mare, ea a optat pentru o rochie albă cu un model floral.

Este vorba despre o rochie a firmei britanice Erdem cu detalii inovatoare, cum ar fi volanele de la gât sau, ceea ce a atras cel mai mult atenția: mânecile deschise în formă de pelerină care simulează aripi.

Ca accesorii, Infanta Sofia a adăugat o curea neagră în jurul taliei și balerini negri, fără toc. Spre deosebire de mama și de sora ei, care au optat pentru coafuri speciale, Infanta Sofia a preferat să poarte părul lejer și drept, pe spate, dar și un machiaj foarte discret. 

Prințesa Leonor, foarte elegantă într-un costum alb

Pentru această ocazie specială, Prințesa Leonor a afișat ă eleganță serioasă într-un costum alb cu pantaloni, pe care l-a combinat cu o pereche de pantofi într-o nuanță deschisă. Viitoarea Regină a Spaniei și-a prins părul blond într-o coadă simplă și și-a accentuat trăsăturile cu rimel și un ruj roz discret.

Foto: Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Majestatea Sa Margareta si Principele Radu, prima aparitie din aceasta toamna la Palatul Elisabeta   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (1) jpeg
Prințul William, Prințul Harry, Kate Middleton, Meghan Markle  sursa   GettyImages jpg
Regina Letizia in rochie denim   GettyImages 2173191896 jpg
Prințesa Beatrice și Sienna colaj jpg
Kate Middleton, Prințul William   GettyImages jpg
Printesa Beatrice, Printesa Eugenie si Printul Andrew in 2019, la nunta lui Harry cu Meghan. FOTO  Getty Images 960049188 jpg
FotoJet Olandezi jpg
Regina Maxima a Olandei Foto Getty Images jpg
Regina Margrethe a Danemarcei   Per Morten Abrahamsen jpeg
scandalul Marius Borg, Printul Haakon, Printesa Mette Marit   Profimedia, Casa Regala norvegiana jpg
Felipe și Letizia și fosta iubită Eva Sannum jpg
Kate Middleton, Profimedia (4) jpg
Meghan Markle, Prințul Harry, Profimedia (2) jpg
Prințul Haakon și Prințesa Mette Marit GettyImages 1252743379 jpg
Printesa Amalia in aceeasi rochie ca Sarah Ferguson   Profimedia, Instagram jpg
Printesa Elisabeta a Belgiei   GettyImages 1869623533 jpg
Diana, Charles, William și Harry în 1995, Getty jpg
Kate Middleton  foto   Profimedia jpg