Ce mult a slăbit Principesa Elena! Mama lui Nicolae o concurează pe Majestatea Sa la siluetă

13 octombrie, 2024

În prima sa apariție publică din această toamnă, a doua fiică a Regelui Mihai și a Reginei Ana a afișat un look suplu, poate chiar un pic fragil.

Transformarea Principesei Elena este incredibilă. FOTO: Casa Majestății Sale
Transformarea Principesei Elena este incredibilă. FOTO: Casa Majestății Sale

Știam deja de mult timp de transformarea spectaculoasă prin care a trecut Principesa Elena, dar la fel de bine știm cât de dificilă este și menținerea. Încă de la revenirea în țară, Majestatea Sa Margareta și-a dorit să schimbe ceva la aspectul și la alimentația sa, pentru a fi mai sănătoasă și pentru a se alinia, cumva, pretențiilor din casele regale. Urmându-i exemplu, și surorile sale mai mici și-au schimbat regimul și stilul de viață, cu toate trecând prin aceste transformări uluitoare, iar rezultatele spectaculoase se văd clar și încă ne încântă.

E-adevărat că au mai existat variații ale siluetelor celor cinci fiice ale Regelui Mihai și ale Reginei Ana, însă disciplina este una de aplaudat. Salutăm, deci, încă o dată, ambiția de care a dat dovadă și Principesa Elena, care astăzi afișează un look suplu, poate chiar un pic fragil.

Cea mai recentă apariție a sa - și prima din acest sezon de activitate regală - este cea de la Düsseldorf, unde mama lui Nicolae al României a ajuns la invitația Asociației Româno-Germane Atheneum. Astfel, joi Principesa Elena a vizitat Galeria Colmar Schultze-Goltz și muzeul Folkwang din Essen, iar apoi a fost primită de primarul general, dl Thomas Kufen, la primăria din Essen.

Seara, Principesa Elena a participat la comemorarea a 110 ani de la trecerea la cele veșnice a Regelui Carol I, la Castelul Jaegerhof, în prezența Liviei Grama-Medilanski (directoarea Asociației Culturale Atheneum din Düsseldorf), a Prof. Dr. Christof Wingertszahn (directorul Muzeului Goethe, “Carol I – Ctitor al Romaniei moderne”), a Dr. Narcis Ion (Directorul Muzeului Peleș), a lui Mircea Hortopan (director de patrimoniu la Muzeul Peleș) și a Prof. Dr. Volkmar Hansen (președinte de onoare al Asociației Atheneum). La eveniment, a fost susținut un momente muzical la pian și a fost citită lucrarea literară “Bal la Castel”, semnată de Livia Grama-Medilanski.

Vizita s-a încheiat vineri, la Primăria din Düsseldorf.

Dacă la întâlnirile de peste zi Principesa Elena a purtat o pereche de pantaloni negri pe care a mixat-o întâi cu un sacou galben pai și, ulterior, un pulover roșu cu o cămașă albă, pentru un aspect mai oficial, pentru evenimentul de seară de la castelul Jaegerhof aceasta a ales o rochie înflorată, din colecția de toamnă, care i-a pus și mai bine în evidență silueta.

FOTO: Casa Majestății Sale



Recente pe Ok! Magazine

Regele Felipe, Regina Letizia si Printesa Leonor Foto Profimedia (1) jpg
Mary și Frederik la black tie, Facebook jpg
Regele Charles și Regina Camilla Foto Getty Images jpg
FotoJet Kate (1) jpg
Regina Camilla și Meghan Markle în 2018, Getty (1) jpg
Principesa Sofia la Romanian Hospitality Awards   Casa Majestatii Sale jpg
Prințesa Sofia a Suediei colaj  jpg
Regele Juan Carlos si Regina Sofia   GettyImages 1477196927 jpg
Regele Charles și Regina Camilla portret oficial 2 png
sarah ferguson jpg
Regina mary și Regele Frederick Foto Profimedia jpg
Kate Middleton  GettyImages jpg
Ducele și Ducesa de Edinburgh în Malta, Profimedia (1) jpg
Bulandra (1) jpg
Prințesa Beatrice la petrecerea  Chiltern Firehouse , Profimedia (3) jpg
Împărăteasa Michiko   profimedia 0863486538 jpg
Melania și Donald Trump, Regele Charles, Regina Camilla, Profimedia (2) jpg
Prințesa Ingrid Alexandra în armată, Instagram (2) jpg