Ce mult seamănă Prințul Louis cu unchiul său, Prințul Harry

27 iunie, 2022
FotoJet (28) jpg

Prințul Louis, mezinul Ducilor de Cambridge, a făcut senzație în presă cu mutrițele sale simpatice pe durata Jubileului de Platină al Reginei Elisabeta a II-a.

Însă cum sângele apă nu se face. Și putem observa cu ochiul liber asemănarea incredibilă dintre fiul cel mic al Prințului William și micul Harry, în brațele mamei sale, Prințesa Diana, în același balcon regal.

Prințesa Diana cu Harry și Will (6) jpg

Deși William se află în relații reci cu fratele său, iar experții regali sunt de părere că împăcarea e departe, iată că are în familie pe cineva care să-i amintească zilnic de năstrușnicul său frate.

Louis scoate limba jpg

Din păcate, după mutarea lui Harry în SUA, William nu a mai găsit o formulă de a se apropia autentic de singurul său frate.

William şi Harry

Însă Prințul Louis este adorabil și neastâmpărat, întocmai ca unchiul său. Dacă îi seamănă și în mai multe privințe, probabil că pe William îl așteaptă zile grele.

Cambridge (3) jpg

Jubileul de Platină a fost ocazia perfect ca britanicii să se bucure de prezența copiilor regali pe parcursul a câteva zile și, în contrast cu manierații și serioșii George și Charlotte, Louis chiar pare un năzdravan. Nu s-a conformat niciunei indicații și întocmai ca Harry, a făcut tot ce a vrut: inclusiv fețe, fețe și strâmbături către mama sa, îngăduitoarea și rafinata Kate Middleton.

Între adulți, Meghan Markle a fost cea care s-a strâmbat în ton cu copiii, dovedind că a rămas și ea la fel de nonconformistă cum o știe toată lumea.

Ducii de Cambridge au încercat să se scuze pentru purtarea năvalnică a micului Louis și au scris câteva rânduri: ”Cu toții ne-am simțit incredibil! Mai ales Louis”. Micuțul a făcut-o inclusiv pe Regina Elisabeta să râdă, în același balcon în care, în urmă cu 34 de ani, Prințul Harry scotea limba la mama sa, regretata Prințesă Diana.

Foto: Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Kate Middleton și Prințul William, Foto Profimedia jpg
printul louis (6) jpg
Charles, Profimedia jpg
Prințul Albert de Monaco și Prințesa Charlene în Alsace Foto Casa Regala 1 jpg
Regina Maxima și Regele Willem Alexander fac voluntariat, Profimedia (7) jpg
Zara înainte și acum foto Profimedia jpg
Kate Middleton și Louis, Getty jpg
FotoJetSpencer Kate jpg
Lady Ghika St  Patrick's Day Parade Profimedia (4) jpg
Kate Middleton  foto   Profimedia jpg
Prințul William și Regina Camilla la slujba Commonwealth pe 11 martie 2024, la Londra, Getty Images (1) jpg
FotoJetWales (1) jpg
Regele Philippe al Belgiei si fiica lui, Pintesa Elisabeta  cu Barack Obama   Vlad Vanderkelen, Casa Regala belgiana jpg
Kate Middleton Charlotte George Louis
Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
Printesa Kate Middleton si Rose Hanbury   profimedia 0292149978 jpg
Kate Middleton bucle (2) jpg
Prințesa Diana și Prințul william  foto   GettyImages jpg