Ce mult seamănă Prințul Louis cu unchiul său, Prințul Harry

27 iunie, 2022
FotoJet (28) jpg

Prințul Louis, mezinul Ducilor de Cambridge, a făcut senzație în presă cu mutrițele sale simpatice pe durata Jubileului de Platină al Reginei Elisabeta a II-a.

Însă cum sângele apă nu se face. Și putem observa cu ochiul liber asemănarea incredibilă dintre fiul cel mic al Prințului William și micul Harry, în brațele mamei sale, Prințesa Diana, în același balcon regal.

Prințesa Diana cu Harry și Will (6) jpg

Deși William se află în relații reci cu fratele său, iar experții regali sunt de părere că împăcarea e departe, iată că are în familie pe cineva care să-i amintească zilnic de năstrușnicul său frate.

Louis scoate limba jpg

Din păcate, după mutarea lui Harry în SUA, William nu a mai găsit o formulă de a se apropia autentic de singurul său frate.

William şi Harry

Însă Prințul Louis este adorabil și neastâmpărat, întocmai ca unchiul său. Dacă îi seamănă și în mai multe privințe, probabil că pe William îl așteaptă zile grele.

Cambridge (3) jpg

Jubileul de Platină a fost ocazia perfect ca britanicii să se bucure de prezența copiilor regali pe parcursul a câteva zile și, în contrast cu manierații și serioșii George și Charlotte, Louis chiar pare un năzdravan. Nu s-a conformat niciunei indicații și întocmai ca Harry, a făcut tot ce a vrut: inclusiv fețe, fețe și strâmbături către mama sa, îngăduitoarea și rafinata Kate Middleton.

Între adulți, Meghan Markle a fost cea care s-a strâmbat în ton cu copiii, dovedind că a rămas și ea la fel de nonconformistă cum o știe toată lumea.

Ducii de Cambridge au încercat să se scuze pentru purtarea năvalnică a micului Louis și au scris câteva rânduri: ”Cu toții ne-am simțit incredibil! Mai ales Louis”. Micuțul a făcut-o inclusiv pe Regina Elisabeta să râdă, în același balcon în care, în urmă cu 34 de ani, Prințul Harry scotea limba la mama sa, regretata Prințesă Diana.

Foto: ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Meghan Markle şi prinţul Harry
printul harry si chilotii lui jpg
geo9 jpg
7 mary a danemarcei jpg jpeg
meghan markle profimedia 0696703217 jpg
letizia GettyImages 1413996023 jpg
Charles și William Getty jpg
dian2 jpg
Meghan Markle și Harry OK Mag (4) jpg
Prințesa Beatrice de York (4) jpg
duci20 jpg
Kate Middleton la Royal Ascot în buline jpg
letizia profimedia 0712614026 jpg
harry m jpg
kate si william profimedia 0092879881 jpg
Sussex
letizia profimedia 0712113125 jpg
red4 jpg