Ce neobișnuit! Kate Middleton, o nouă apariție în același costum pe care l-a îmbrăcat și zilele trecute

4 octombrie, 2023

Kate Middleton surprinde cu o ținută sustenabilă pentru vizita ei în Țara Galilor, alături de Prințul William!

Kate Middleton și Prințul William, apariție în Wales, pe 3 octombrie (9) jpg

Kate Middleton a îmbrăcat ieri un alt look business chic. Ținuta ei a fost compusă dintr-un sacou Holland Cooper Chalk Pin Stripe Double-Breasted Blazer și pantaloni drepți cu talie înaltă Holland Cooper Navy Chalk Pin Stripe.

Prințesa de Wales a asortat la acest costum elegant, cu dungi, o bluză cu decolteu adânc în V într-o nuanță de alb, ținută pe care a accesorizat-o un ceas și cu inelul ei de logodnă din safir. Outfitul purtat de Kate Middleton nu este deloc nou, Prințesa a fost văzută în același costum cu doar câteva zile în urmă la Castelul Windsor. Pe 29 septembrie, ea a purtat ansamblul Holland Cooper la întâlnirea cu Tim Cook, CEO-ul Apple, la care a participat și Prințul William.

Sacoul Holland Cooper purtat de Kate Middleton este confecționat dintr-o țesătură "clasică și contemporană" și are un preț de 549 de lire sterline. Este accesorizat cu nasturi aurii statement care sunt prinși în partea din față și pe manșete.

În ceea ce privește pantalonii, aceștia sunt cu talie înaltă și croiți mai larg. Aceștia sunt vânduți pe site-ul oficial al brand-ului la prețul de 299 de lire sterline. La ținuta ei sustenabilă de astăzi, Kate Middleton o pereche de pantofi Gianvito Rossi, cu toc de peste 10 centimetri.

The Express scrie despre apariția lui Kate Middleton de ieri că este neobișnuit ca Prințesa de Wales să poarte aceleași haine într-un interval de timp atât de scurt.

La evenimentul de ieri, Kate Middleton a fost însoțită de Prințul William. Împreună au sosit la Grange Pavilion din Cardiff, Țara Galilor, pentru a sărbători începutul Black History Month. Cei doi s-au întâlnit cu membri ai Windrush Cymru Elders, Black History Cymru 365 și ai Forumului de tineret al minorităților etnice. Cuplul regal a aflat despre contribuțiile generației Windrush asupra comunității galeze și despre modul în care tinerii aparținând minorităților etnice conduc schimbări pozitive în Țara Galilor.

Foto: Getty Images



Recente pe Ok! Magazine

Kate Middleton foto Instagram png
Sarah Ferguson si fiicele sale, Printesa Eugenie si Printesa Breatice   Instagram 2 jpg
Majestatea Sa Margareta si Principele Radu, prima aparitie din aceasta toamna la Palatul Elisabeta   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (1) jpeg
Prințul William, Prințul Harry, Kate Middleton, Meghan Markle  sursa   GettyImages jpg
Regina Letizia in rochie denim   GettyImages 2173191896 jpg
Prințesa Beatrice și Sienna colaj jpg
Kate Middleton, Prințul William   GettyImages jpg
Printesa Beatrice, Printesa Eugenie si Printul Andrew in 2019, la nunta lui Harry cu Meghan. FOTO  Getty Images 960049188 jpg
FotoJet Olandezi jpg
Regina Maxima a Olandei Foto Getty Images jpg
Regina Margrethe a Danemarcei   Per Morten Abrahamsen jpeg
scandalul Marius Borg, Printul Haakon, Printesa Mette Marit   Profimedia, Casa Regala norvegiana jpg
Felipe și Letizia și fosta iubită Eva Sannum jpg
Kate Middleton, Profimedia (4) jpg
Meghan Markle, Prințul Harry, Profimedia (2) jpg
Prințul Haakon și Prințesa Mette Marit GettyImages 1252743379 jpg
Printesa Amalia in aceeasi rochie ca Sarah Ferguson   Profimedia, Instagram jpg
Printesa Elisabeta a Belgiei   GettyImages 1869623533 jpg