Ce neobișnuit! Kate Middleton, o nouă apariție în același costum pe care l-a îmbrăcat și zilele trecute

4 octombrie, 2023

Kate Middleton surprinde cu o ținută sustenabilă pentru vizita ei în Țara Galilor, alături de Prințul William!

Kate Middleton și Prințul William, apariție în Wales, pe 3 octombrie (9) jpg

Kate Middleton a îmbrăcat ieri un alt look business chic. Ținuta ei a fost compusă dintr-un sacou Holland Cooper Chalk Pin Stripe Double-Breasted Blazer și pantaloni drepți cu talie înaltă Holland Cooper Navy Chalk Pin Stripe.

Prințesa de Wales a asortat la acest costum elegant, cu dungi, o bluză cu decolteu adânc în V într-o nuanță de alb, ținută pe care a accesorizat-o un ceas și cu inelul ei de logodnă din safir. Outfitul purtat de Kate Middleton nu este deloc nou, Prințesa a fost văzută în același costum cu doar câteva zile în urmă la Castelul Windsor. Pe 29 septembrie, ea a purtat ansamblul Holland Cooper la întâlnirea cu Tim Cook, CEO-ul Apple, la care a participat și Prințul William.

Sacoul Holland Cooper purtat de Kate Middleton este confecționat dintr-o țesătură "clasică și contemporană" și are un preț de 549 de lire sterline. Este accesorizat cu nasturi aurii statement care sunt prinși în partea din față și pe manșete.

În ceea ce privește pantalonii, aceștia sunt cu talie înaltă și croiți mai larg. Aceștia sunt vânduți pe site-ul oficial al brand-ului la prețul de 299 de lire sterline. La ținuta ei sustenabilă de astăzi, Kate Middleton o pereche de pantofi Gianvito Rossi, cu toc de peste 10 centimetri.

The Express scrie despre apariția lui Kate Middleton de ieri că este neobișnuit ca Prințesa de Wales să poarte aceleași haine într-un interval de timp atât de scurt.

La evenimentul de ieri, Kate Middleton a fost însoțită de Prințul William. Împreună au sosit la Grange Pavilion din Cardiff, Țara Galilor, pentru a sărbători începutul Black History Month. Cei doi s-au întâlnit cu membri ai Windrush Cymru Elders, Black History Cymru 365 și ai Forumului de tineret al minorităților etnice. Cuplul regal a aflat despre contribuțiile generației Windrush asupra comunității galeze și despre modul în care tinerii aparținând minorităților etnice conduc schimbări pozitive în Țara Galilor.

Foto: Getty ImagesRecente pe Ok! Magazine

Regele Ferdinand și Regina Maria, Casa Regala1 (1) jpg
Kate Middleton acuzată de rasism foto profimedia 0825740666 jpg
Printul William si Printesa Kate la Royal Variety Performance   GettyImages 1813805244 jpg
Ducesa Sophie (9) jpg
Kate, William, Victoria și Daniel, Profimedia jpg
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
Castelul Windsor a fost decorat de Crăciun (4) jpg
Majestatea Sa Margareta, Principele Radu si Principesa Sofia la Seara Curajului Civic la Palatul Regal   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (14) jpeg
Prințul Louis și familia regala britanica la Trooping The Colour 17 iunie 2023 FOTO Profimedia (6) jpg
Meghan Markle, Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
Printesa Leonor  (1) jpg
Kate Middleton in serialul The Crown jpg
Contele Nikolai de Monpezat și familia, Profimedia jpg
Omid Scobie, Profimedia jpg
Meghan, Camilla și Kate la înmormântarea Reginei, 2022, GettyImages 1425178231 jpg
Kate Middleton nu a purtat robă de ceremonie în Scoția (3) jpg
Harry şi Meghan FOTO Profimedia
Regina Elisabeta si Regele Charles jpg