Ce nepoliticos! Daniel Craig, gest public de grosolănie față de Kate Middleton și Regele Felipe

20 iulie, 2023

La finala masculină de la Wimbledon, Kate Middleton a socializat cu numeroasele personalități invitate să asiste la meci din tribuna regală.

Printre aceștia, s-au numărat și celebrul cuplu de actori Daniel Craig și Rachel Weisz, al căror comportament față de Kate i-a șocat pe fanii regali. 

Daniel Craig Kate Middleton profimedia 0789522997 jpg

Ei bine, atât starul din James Bond, cât și soția sa nu s-au ridicat de pe scaune atunci când s-au întâlnit cu Prințesa de Wales și când aceasta a vorbit cu ei stând în picioare. Chiar dacă Daniel Craig este un vechi prieten al familiei regale, comportamentul lui de la finala Wimbledon nu a fost deloc galant față de fețele regale, așa cum ne obișnuise.

Chiar și jurnaliștii au taxat lipsa lui de politețe. Editorul Daily Mail Richard Eden a fost de-a dreptul furios în legătură cu acest gest de adevărată grosolănie, explicându-le urmăritorilor lui de pe Instagram că Daniel și soția sa ar fi trebuit să se ridice în picioare ca un semn de respect față de o viitoare regină.

„Această fotografie mă nemulțumește. Deși s-ar putea să nu fi fost spațiu pentru Rachel Weisz să facă o reverență sau Daniel Craig să se încline, nu ar fi trebuit măcar să se ridice în picioare pentru a o saluta pe Prințesa de Wales? Craig ar fi putut chiar să-și scoată ochelarii de soare când vorbea cu prințesa”.

O alt fan regal a remarcat și un alt moment petrecut în tribune, între Craig și Regele Felipe, de data aceasta: „Nu s-au ridicat nici pentru a-l saluta pe Regele Spaniei. James Bond trebuie să învețe câteva reguli de bază de etichetă. E o lipsă totală de maniere”.

Cu toate acestea, unii au speculat că poate chiar Kate Middleton le-a cerut să rămână așezați, în timp ce vorbeau cu ea.

"Chiar dacă ești mare la Hollywood, ar fi un gest de curtoazie normal să te ridici atunci când cineva vine să vorbească cu tine, oricine ar fi acela. Când acea persoană este viitoarea noastră regină, este și mai important. Cu siguranță că aceasta nu este o greșeală pe care James Bond ar fi făcut-o când era în Serviciul Secret al Majestății Sale", continuă editorialistul publicației Daily Mail.

Foto: profimedia, getty images



Recente pe Ok! Magazine

Lidia Thorpe Foto Getty Images jpg
Regina Camilla și Regele Charles foto Getty images jpg
Prințesa Sofia a Suediei colaj jpg
Caroline și Albert de Monaco foto Facebook jpg
Regele Jigme Khesar al Bhutanului a vizitat cu familia Australia   Casa Regală din Bhutan jpg
Nicolae al României Alina și Eliabeta Karina profimedia 0703687052 jpg
Prințul William și Prințul Harry Foto Profimedia jpg
Imparateasa Michiko si Imparatul Akihito   Profimedia jpg
Regele Charles Regina Camilla Regina Elisabeta Foto Facebook Profimedia jpg
Prințul Haakon, Prințesa Mette Marit, Marius Borg, Prințul Sverre, Prințesa Ingrid   Heijo Junge, Casa Regală norvegiană jpg
Raine Spencer, mama vitregă a Prințesei Diana   Profimedia jpg
Kate Middleton și Prințul William Foto Instagram jpg
Kate Middleton Foto Getty Images jpg
Regele Charles și Regina Camilla au aterizat la Sydney, Profimedia (2) jpg
Prințul William, George, Charlotte și Louis foto Istagram png
Regele Mohammed al Marocului și fiul său, Prințul Moștenitor Mulay Al Hassan  Casa Regală marocană jpg
Harry, Meghan, Duci de Sussex, Profimedia jpg
Charlotte și mama ei, Kate Middleton  foto   Profimedia jpg