Ce obicei bizar avea în dormitor Regina Elisabeta a II-a! Se întâmpla în fiecare seară

10 august, 2023

 Regina Elisabeta a II-a era extrem de consecventă cu obiceiurile sale. Odată convinsă de beneficii, le păstra cu sfințenie.

Regina Elisabeta a II-a

Maiestatea Sa era cunoscută pentru ordinea cu care își organiza și trăia viața. De aceea, ne este și dor de ea, pe 8 septembrie 2023 se împlinește un an de când a decedat chiar la casa sa preferată, reședința regală de la Balmoral.

Aici, în Scoția, Regina Elisabeta a II-a era foarte consecventă cu un lucru important, la care era mereu atentă. Și chiar le recomanda și celorlalți să procedeze la fel. Înainte de a merge în dormitor, fosta suverană britanică trebuia să fie convinsă că în încăpere era suficient de frig. Altfel, refuza să se culce. Acesta era un obicei practicat cel mai des la Balmoral. În mod tradițional, vara era rezervată timpului petrecut la castelul din Scoția, iar această tradiție pare că prinde și la actualul rege, căci și Charles își petrece o bună parte din vară acolo.

Paul Burrell, fostul majordom regal, care a lucrat alături de regretata Prințesă Diana timp de 10 ani, a dezvăluit ritualul zilnic pe care îl urma Regina Elisabeta a II-a și la care ținea enorm!

El a spus: „Adora ca ferestrele dormitorului său să fie deschise în fiecare noapte și să beneficieze de aer proaspăt din munți, în fiecare noapte”, explică Paul Burrell, fostul angajat regal care a dezvăluit multe dintre secretele de la Palat.

„Din august până la începutul lunii octombrie, Maiestatea Sa [Regina Elisabeta a II-a] nu și-a închis niciodată ferestrele dormitorului”.

El a adăugat: „Dormea ​​în patul ei și era aproape ca prințesa și mazărea, erau atâtea cearșafuri și pături și cuverturi și puf că era greu să o găsesc! Se întâmpla pentru că în acel dormitor era foarte, foarte rece, mai ales în octombrie în Aberdeenshire.”

Regina Elisabeta a II-a a murit la Balmoral pe 8 septembrie anul trecut, iar membrii familiei regale urmează să o comemoreze anul acesta tot acolo, pe meleaguri scoțiene.

Foto: ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Sarah Ferguson foto GettyImages 1874591105 jpg
Regina Camilla și Regele Charles (7) jpg
Kate Middleton nu a purtat robă de ceremonie în Scoția (2) jpg
Kate Middleton a primit o cerere în căsătorie  foto   GettyImages jpg
Zara și Mike Tindall, Getty (2) jpg
Prințesa Victoria și copiii, Getty Images (4) jpg
Regele Juan Carlos si Fernando Alonso la Marele Premiu al Bahrainului   profimedia 0852942308 jpg
Prințesa Diana  sursa   GettyImages jpg
meghan markle gettyimages jpeg
Kate Middleton (55) jpg
Regele Harald al Norvegiei   Casa Regala norvegiana (1) jpg
Regele Charles s a externat, Camilla i a stat alături, Getty (3) jpg
Regina Camilla (7) jpg
Regele Felipe și Regina Letizia ai Spaniei (2) jpg
Kate Middleton jpg
Meghan Markle și Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
Meghan Markle, Getty (11) jpg
Emma Tallulah Behn, fiica lui Marta Luisa a Norvegiei   profimedia 0851678162 jpg