Ce obicei bizar avea în dormitor Regina Elisabeta a II-a! Se întâmpla în fiecare seară

10 august, 2023

 Regina Elisabeta a II-a era extrem de consecventă cu obiceiurile sale. Odată convinsă de beneficii, le păstra cu sfințenie.

Regina Elisabeta a II-a

Maiestatea Sa era cunoscută pentru ordinea cu care își organiza și trăia viața. De aceea, ne este și dor de ea, pe 8 septembrie 2023 se împlinește un an de când a decedat chiar la casa sa preferată, reședința regală de la Balmoral.

Aici, în Scoția, Regina Elisabeta a II-a era foarte consecventă cu un lucru important, la care era mereu atentă. Și chiar le recomanda și celorlalți să procedeze la fel. Înainte de a merge în dormitor, fosta suverană britanică trebuia să fie convinsă că în încăpere era suficient de frig. Altfel, refuza să se culce. Acesta era un obicei practicat cel mai des la Balmoral. În mod tradițional, vara era rezervată timpului petrecut la castelul din Scoția, iar această tradiție pare că prinde și la actualul rege, căci și Charles își petrece o bună parte din vară acolo.

Paul Burrell, fostul majordom regal, care a lucrat alături de regretata Prințesă Diana timp de 10 ani, a dezvăluit ritualul zilnic pe care îl urma Regina Elisabeta a II-a și la care ținea enorm!

El a spus: „Adora ca ferestrele dormitorului său să fie deschise în fiecare noapte și să beneficieze de aer proaspăt din munți, în fiecare noapte”, explică Paul Burrell, fostul angajat regal care a dezvăluit multe dintre secretele de la Palat.

„Din august până la începutul lunii octombrie, Maiestatea Sa [Regina Elisabeta a II-a] nu și-a închis niciodată ferestrele dormitorului”.

El a adăugat: „Dormea ​​în patul ei și era aproape ca prințesa și mazărea, erau atâtea cearșafuri și pături și cuverturi și puf că era greu să o găsesc! Se întâmpla pentru că în acel dormitor era foarte, foarte rece, mai ales în octombrie în Aberdeenshire.”

Regina Elisabeta a II-a a murit la Balmoral pe 8 septembrie anul trecut, iar membrii familiei regale urmează să o comemoreze anul acesta tot acolo, pe meleaguri scoțiene.

Foto: Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Regina Mathilde a Belgiei profimedia 0892519785 jpg
Mary și Frederik la Paris, GettyImages (3) jpg
Regina Letizia și Regele Felipe la dineul de la Luvru   Casa Majestatii Sale (1) jpg
Charlene de Monaco la Paris, GettyImages (2) jpg
Regele Charles al III lea, Kate Middleton  jpg
Prințul George a împlinit 11 ani, Instagram PNG
Margareta și Maria, fiicele Regelui Mihai (1) jpg
Prințul William și Kate Middleton GettyImages 1519717309 jpg
Mie Sofia Elers si Contele Felix de Monpezat   Instagram, Profimedia jpg
Regina Rania operații estetice jpg
Prințul William cu Prințul George, Foto GettyImages (2) jpg
Regina Letizia, Regele Felipe, Leonor și Sofia profimedia 0882938249 jpg
Prințul Ernst August Jnr  și Prințesa Ekaterina de Hanovra, Profimedia (1) jpg
Regina Letizia, Regele Regele Juan Carlos, Regele Felipe si Regina Sofia   GettyImages 72150834 jpg
Prințul Harry, interviu Tabloidele date în judecată, Profimedia (1) jpg
meghan markle si printul harry 1 png
Charles și Camilla cu diademă, GettyImages (4) jpg
Prințul William Carole Middleton profimedia 0883021484 jpg