Ce obicei bizar avea în dormitor Regina Elisabeta a II-a! Se întâmpla în fiecare seară

10 august, 2023

 Regina Elisabeta a II-a era extrem de consecventă cu obiceiurile sale. Odată convinsă de beneficii, le păstra cu sfințenie.

Regina Elisabeta a II-a

Maiestatea Sa era cunoscută pentru ordinea cu care își organiza și trăia viața. De aceea, ne este și dor de ea, pe 8 septembrie 2023 se împlinește un an de când a decedat chiar la casa sa preferată, reședința regală de la Balmoral.

Aici, în Scoția, Regina Elisabeta a II-a era foarte consecventă cu un lucru important, la care era mereu atentă. Și chiar le recomanda și celorlalți să procedeze la fel. Înainte de a merge în dormitor, fosta suverană britanică trebuia să fie convinsă că în încăpere era suficient de frig. Altfel, refuza să se culce. Acesta era un obicei practicat cel mai des la Balmoral. În mod tradițional, vara era rezervată timpului petrecut la castelul din Scoția, iar această tradiție pare că prinde și la actualul rege, căci și Charles își petrece o bună parte din vară acolo.

Paul Burrell, fostul majordom regal, care a lucrat alături de regretata Prințesă Diana timp de 10 ani, a dezvăluit ritualul zilnic pe care îl urma Regina Elisabeta a II-a și la care ținea enorm!

El a spus: „Adora ca ferestrele dormitorului său să fie deschise în fiecare noapte și să beneficieze de aer proaspăt din munți, în fiecare noapte”, explică Paul Burrell, fostul angajat regal care a dezvăluit multe dintre secretele de la Palat.

„Din august până la începutul lunii octombrie, Maiestatea Sa [Regina Elisabeta a II-a] nu și-a închis niciodată ferestrele dormitorului”.

El a adăugat: „Dormea ​​în patul ei și era aproape ca prințesa și mazărea, erau atâtea cearșafuri și pături și cuverturi și puf că era greu să o găsesc! Se întâmpla pentru că în acel dormitor era foarte, foarte rece, mai ales în octombrie în Aberdeenshire.”

Regina Elisabeta a II-a a murit la Balmoral pe 8 septembrie anul trecut, iar membrii familiei regale urmează să o comemoreze anul acesta tot acolo, pe meleaguri scoțiene.

Foto: Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Regina Mary și Regele Frederik, plimbare prin Oslo, Profimedia (2) jpg
Thomas Kingston si Lady Gabriella Windsor, alaturi de Regele Charles la Ascot 2023   profimedia 0785167256 jpg
Regina Camilla Foto Getty Images (5) jpg
Prințul Harry și Meghan Markle, Prințul William și Kate Middleton  foto   Getty jpg
Margareta a României cu Principele Radu foto Facebook jpg
Regele Charles și Regina Camilla portret oficial 2 png
Prințul Harry și Meghan Markle la recepția de nuntă din 2018, Getty (4) jpg
Prințesa Charlene și Albert de Monaco Facebook jpg
Roast Charles PNG
FotoJet Amelia jpg
Regele Charles și Regina Camilla la Catedrala St Paul Londra Foto Getty Images (4) jpg
Regel Frederik și Prințesa Ingrid Foto Instagram jpg
printesa alexandra luxemburg s a casatorit religios (6) jpg
FotoJet Regalii în Norvegia jpg
Margareta Custodele Coroanei Facebook jpg
Kate și William la BAFTA, Getty Images (2) jpg
Harry și Meghan în turneul nigerian, GettyImages (5) jpg
Zara Tindall la Royal Ascot, Profimedia (1) jpg