Ce părere ar fi avut Prinţesa Diana despre aleasa fiului său Harry? Un apropiat de-al ei oferă o perspectivă!

28 noiembrie, 2017
diana drawing room jpeg

E de notorietate faptul că cei mai buni prieteni ai regretatei Prinţese Diana nu făceau parte din familia regală, ci din rândul jurnaliştilor sau al celor alături de care lucra pentru acţiunile caritabile în care credea. Richard Kay, scriitorul, este cel care o cunoştea, poate, cel mai bine pe mama Prinţilor Harry şi William şi s-a oferit să dezvăluie perspectiva reală a Dianei în legătură cu nurorile sale, într-un articol pentru DailyMail.

Harry şi Meghan s-au logodit şi urmează să se căsătorească în primăvara anului viitor

Richard şi-o aminteşte pe Prinţesa Inimilor stând pe o canapea din ”Camera Desenelor”, locul ei preferat din Palatul Kensington, şi jucând unul dintre jocurile dragi inimii sale: cel în care încearcă să ghicească cu cine se va căsători Prinţul Harry. ”Ea ştia, mi-a şi zis, că viitorul lui William se va aranja de la sine. Ca moştenitor direct, alegerile sale în viaţă vor fi determinate de nevoia de a produce alţi moştenitori pentru a asigura linia de succesiune. Harry, pe de cealaltă parte, şi-ar permite să nu se grăbească”, a declarat Richard despre discuţiile private cu Prinţesa Diana şi despre gândurile acesteia vizavi de vieţile celor doi băieţi ai săi.

Prinţesa Diana se întreba adesea cu cine se va căsători fiul ei cel mic

Richard a menţionat că Prinţesa Diana lua în calcul ca fiul ei cel mic s-ar putea căsători cu o femeie de origine americană şi-ncă una divorţată, dat fiind faptul că imaginea convenţională pretinsă la Palat nu i se aplică şi lui, fiind al şaselea în linia de succesiune la tron. ”Alegând-o pe Meghan ca mireasă, predicţiile Dianei au devenit realitate. (...) Cu siguranţă, spiritul Dianei l-a însoţit peste tot pe Harry, mai ales când a prezentat-o pe Meghan lumii întregi.”, a mai precizat scriitorul.

Prinţesa Diana, alături de Harry

Bunul prieten al Dianei a dezvăluit şi că Meghan îi seamănă perfect ”prinţesei inimilor”: ”La 36 de ani, Meghan este la aceeaşi vârstă la care ea a murit, şi are tot atâta încredere în sine precum o avea şi Diana. Şi ca Diana, are o naturaleţe care se propagă. În multe feluri, Meghan este tânăra în care Diana şi-ar dorit fi dorit să se transforme, cu un succes pe care să şi-l câştige singură, nu printr-un mariaj în familia regală.”, mai spune Richard.

Ştia că Harry o să aibă o libertate neîngrădită de a-şi alege soţia

Scriitorul vorbeşte şi despre latura caritabilă a lui Meghan, atât de asemănătoare a mamei lui şi atât de necesară în rolul ce şi-l va asuma la Palat: ”A fost inevitabil ca Harry să se îndrăgostească de ea. El este cucerit de frumuseţea ei, dar şi de faptul că această tânără s-a descurcat nu numai să-şi facă un drum prin lume, ci şi să depăşească obstacolele pe care le-a întâlnit. Iar dedicaţia ei pentru acţiunile caritabile a fost ca un magnet pentru Harry”.

Richard, confidentul Dianei

Richard a menţionat şi că Meghan s-a adaptat destul de repede la statutul ei, spre deosebire de celelalte foste iubite ale Prinţului Harry: ”Spre deosebire de Chelsy Davy şi de Cressida Bonas, celelalte două relaţii lungi ale lui Harry, care erau necunoscute până să aibă o relaţie cu Harry, Meghan este o actriţă de succes, obişnuită cu atenţia publicului. Chiar de la început părea să se simtă confortabil acasă, în „cartierul” Palatul Kensington, fiind destul de liberă încât să se plimbe pe acolo, aşa cum făcea Diana cu William şi Harry, pe când erau mici.”Recente pe Ok! Magazine

Paul Burrell, fostul majordom al Printesei Diana, profimedia 0743207546 jpg
Regele Carl Gustaf al Suediei   pagina oficiala (2) jpg
infanta cristina a spaniei (2) jpg
William și Harry, Getty (2) jpg
Prințesa Charlotte jpg
Ducii de Sussex, insert Diana jpg
Meghan Markle și Harry OK Mag (4) jpg
Familia Regala a Olandei, Regele Willem Alexander, Regina Maxima si Printesa Mostenitoare Amalia in turneu, Bonaire   pagina oficiala (15) jpg
Letizia profimedia 0751684196 jpg
Printul Harry la 60 Minutes 02 jpg
Monaco, Charlene și Albert, Getty (4) jpg
Diana și William (3) jpg
Letizia Marie Chantal profimedia 0749881429 jpg
Prințesa Eugenie, Getty (1) jpg
kate middleton profimedia 0735119691 jpg
Corgi (2) jpg
Kate Middleton sport  sursa   profimedia jpg
Isabella a Danemarcei profimedia 0707880220 (2) jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}