Ce Paște diferit au avut Felipe și Letizia ai Spaniei! Sărbători casual, alături de fiicele lor

10 aprilie, 2023

Regele Felipe al Spaniei, alături de Regina Letizia și fiicele lor, Prințesa Leonor și Infanta Sofia, au petrecut un Paște catolic neprotocolar, amestecându-se în mulțime.

Felipe Letizia Leonor Sofia profimedia 0768127301 jpg

Cei patru au participat la tradiționala slujbă Pasiune Vie, care a avut loc la Chinchón (Madrid), în ajunul Duminicii Paștelui. Suveranii spanioli și fiicele lor s-au amestecat în mulțime și s-au simțit de minune la evenimentul care marchează Învierea. Mai mult, Regele Felipe și fiicele sale și-au scos telefoanele mobile și au filmat ceremonia care se desfășura în fața lor. 

Felipe, Letizia, Leonor și Sofia i-au surprins pe cei prezenți la ceremonie cu prezența lor neanunțată în Sâmbătă Mare, pentru a se bucura ca orice spaniol de rând de tradiționalul spectacol Pasiune Vie, care a fost declarat Festival de Interes Turistic Național în 1980 și care aniversează, anul acesta, 60 de ani de existență.

Acesta este deja al patrulea an consecutiv în care suveranii spanioli și fiicele lor nu călătoresc la Palma de Mallorca pentru a asista la tradiționala liturghie din Duminica Paștelui, care este celebrată în Catedrală, unde a avut loc celebra încăierare dintre Regina-mamă Sofia și Letizia, în 2018. Scandalul de atunci a scos la iveală relația tensionată care a existat între soacra și nora sa regală. 

Anul acesta, familia regală spaniolă a preferat un Paște mai liniștit, ocazie pentru aceștia să se bucure de compania Prințesei Leonor, aflată în vacanță până pe 16 aprilie, când își va relua cursurile la colegiul-internat din Țara Galilor.

Vizita lor a fost una privată, deoarece nu se afla pe agenda oficială a suveranilor spanioli. Mai mult, Felipe al VI-lea, Letizia și cele două fiice ale lor s-au așezat chiar în mijlocul mulțimii, au conversat cu unii locuitori din Chinchón, și-au făcut selfie-uri și au filmat cu telefoanele personale, lucru pe care nu-l prea vedem atunci când avem de-a face cu membri ai familiilor regale. 

Foto: Profimedia, Getty ImagesRecente pe Ok! Magazine

Regele Felipe cu Infanta Sofia si Printul William cu Printul George au urmarit finala UEFA   Casa Regala spaniola (2) jpg
Ket Middleton la Wimbledon GettyImages 2161386249 jpg
Kate și William, Wales, Getty (5) jpg
Kate Middleton  sursa foto   GettyImages jpg
Masako și Naruhito ai Japoniei la nunta lor GettyImages 50938391 jpg
Kate Middleton cu familia  foto   Profimedia jpg
Printul Jean Christophe Napoleon   Familia Bonaparte, Facebook jpg
William și Kate, Wales, Profimedia jpg
Regele Frederik si Regina Mary ai Danemarcei Foto Profimedia (2) jpg
Regele Jigme Khesar Namgyel Wangchuck si Regina Jetsun Pema ai Bhutanului in Mongolia la manastirea Gandantegchilen cu Jigme Namgyel   Casa Regala bhutaneza 15 jpg
Meghan Markle Prințul Harry și Serena Williams GettyImages 2161692638 jpg
Prințesa Kate, Prințul William, copiii Wales George, Charlotte, Louis, GettyImages (3) jpg
Harry și Meghan la Premiile Pat Tillman, Profimedia (3) jpg
Regele Felipe și Prințesa Leonor Foto Getty Images (8) jpg
Regele Charles  GettyImages jpg
Prințul Carl Philip și Prințesa Sofia ai Suediei   Instagram (1) jpg
David Armstrong Jones, Conte de Snowdon, si Isabelle de la Bruyere   profimedia 0884660099 jpg
Regina Letizia a Spaniei și Felipe colaj getty images jpg