Ce planuri are Kate Middleton de Halloween cu Prințul George, Charlotte și Louis! Sărbătoresc tradițional

17 octombrie, 2024

Kate Middleton și Prințul William își doresc ca viața Prințului George, a Prințesei Charlotte și a Prințului Louis să fie cât mai „normală” posibil, astfel că de Halloween lucrurile nu se schimbă.

Louis, William, Kate, Charlotte, George, Profimedia jpg

La fel ca mulți alți copii din întreaga lume, Prințul George, în vârstă de 11 ani, Prințesa Charlotte, în vârstă de 9 ani, și Prințul Louis, în vârstă de șase ani, vor ieși la cumpărături pe 31 octombrie.

Anul trecut, vechiul vecin al lui Kate Middleton și al Prințului William, Jay Rutland a dezvăluit că Prințesa de Wales a ieșit la colindat cu copiii ei prin Kensington. La acea vreme, Jay a spus: „Kate a bătut la ușa noastră în Londra cu copiii lor de Halloween. 'Trick or Treating'. Foarte prietenoasă și cu picioarele pe pământ”. Fotografii de la ieșirea familiei de Wales au fost postate de revista HELLO! Magazine.

În 2019, Kate Middleton, în vârstă de 42 de ani, a fost văzută căutând costume de Halloween cu George și Charlotte la filiala Harwick a Sainsbury's din Kings Lynn, aproape de casa lor din Amner Hall Norfolk. Kathy Whittaker, a povestit despre ieșirea lui Kate Middleton pentru The Mirror: „Era cu Charlotte și George și se uitau la ținutele de Halloween, dar bodyguardul ei supraveghea oamenii și le spunea să nu facă poze. Am reușit să o fotografiez la casa de marcat”.

„Nu am văzut ce a cumpărat de fapt. Doamna care a văzut-o în magazin mi-a spus că Prințesa Kate își întreba copiii ce vor fi de Halloween. Cred că a cumpărat ceva de Halloween pentru copiii ei, dar nu știu ce”.

Într-un interviu mai vechi, potrivit unor zvonuri, Prințul William a recunoscut cât de mult îi place normalitatea cu care el și Kate Middleton își cresc copiii. „Acești copii par destul de fericiți cu viața pe care o au. O mare parte din această normalitate o aduce Kate, căci ea așa a crescut ea. William o adoră”.

Chiar și după operația suferită la începutul acestui an, după diagnosticul de cancer și tratamentul de chimioterapie, Kate Middleton și-a pus tot copiii pe primul lor. Recent, de pe marginea stadionului, ea l-a susținut pe Prințul Louis la un meci de fotbal.

Kate Middleton Foto TikTok jpg

Foto: Getty Images, Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

meghan harry 2021 gettyimages jpg
Kate, William și copiii lor  foto   Profimedia jpg
botezul fiului lui Nicolae al Romaniei Mihai al Romaniei Alina Maria Elisabeta Karina (47) jpg
Majestatea Sa Margareta la dineul centenarului relatiilor cu Elvetia   FOTO Daniel Angelescu, Casa Majestății Sale (5) jpeg
cel de al patrulea nepot pentru Principesa Elena, Augustus Mihai de Roumanie Metcalfe, nascut de Elisabeta Karina, sora lui Nicolae al Romaniei   Casa Majestății Sale 2 jpeg
Nunta Prințesei Eugenie, Getty (1) jpg
Prințesa Diana în negru  foto   GettyImages jpg
Regina Letizia colaj Profimedia jpg
Hussein și Rajwa PNG
Prințul Nikolaos al Greciei și Prințesa Tatiana Foto GettyImages (5) jpg
kate middleton foto profimedia (3) jpg
Kate Middleton și Prințul William Foto Profimedia (2) jpg
Prințesa Charlene de Monaco în roz, Facebook 1 jpg
Sarah Ferguson 2024   Instagram jpg
nunta in Norvegia Printesa Martha Louise si Durek Verret   profimedia 0903549764 jpg
Printul Christian al Danemarcei la majorat   Casa Regala daneza (3) jpg
Kate Middleton, Profimedia (4) jpg
Printesa Diana si Regele Juan Carlos   profimedia 0830090426 jpg