Ce planuri au Prințul William și Kate Middleton de Paște? Regele Charles are programul stabilit

28 martie, 2023

Prințul William și Kate Middleton abia așteaptă să petreacă timp de calitate cu cei trei copii ai lor, Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louis.

kate- william

Planurile Prințului William și ale lui Kate Middleton nu au fost încă confirmate oficial, însă este probabil ca aceștia să se alăture Regelui Charles și Reginei consoarte Camilla la prima slujbă din Duminica Paștelui, pe 9 aprilie.

Slujba religioasă are loc, de obicei, în capela privată de la St George's din Windsor, iar anul trecut, George și Charlotte au apărut la eveniment alături de părinții lor pentru prima dată. Prințului și Prințesei de Wales li s-au alăturat atunci Mike și Zara Tindall și fiica lor cea mare, Mia, alături de Lady Louise Windsor, Lady Louise Windsor și James, Viconte Severn.

După ce s-au mutat vara trecută la Adelaide Cottage din Windsor, familia de Wales se află acum în apropiere de capela privată de la St George's din Windsor, unde va avea loc slujba. Conform Hello Magazine, William, Kate, George, Charlotte și Louis, în vârstă de patru ani, nu se află în prezent în Windsor deoarece copiii se bucură de vacanța de primăvară de la școala Lambrook.

Familia petrece de obicei vacanțele școlare ale copiilor la reședința lor din Norfolk, Anmer Hall, și, în trecut, s-au bucurat și de vacanțe în străinătate. Anul trecut, Prințul William, Kate Middleton și copiii au fost văzuți într-o vacanță la schi în Courchevel, Franța.

Până la Paște, Regele Charles și Regina consoartă Camilla vor participa joi, 6 aprilie, la Royal Maundy Service de la York Minster, unde Majestatea Sa va distribui Maundy Money. În timpul evenimentului Royal Maundy Service, Regele Charles va dăruit la 74 de bărbați și 74 de femei  monede de argint pentru a le mulțumi pentru munca lor depusă în folosul comunității locale.

Anul trecut, Regele Charles a intervenit pentru prima dată pentru a îndeplini ritualul, acționând în numele regretatei Regine Elisabeta a II-a, după ce aceasta a avut probleme  și nu a putut participa.

Foto: Getty Images, ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

regele charles valea zalanului jpg
regele charles si nepotii archie si lilibet jpg
Printul William si Printesa Kate la nunta Prințului Moștenitor Hussein al Iordaniei cu Rajwa Al Saif profimedia 0780774709 jpg
Jared Kushner si Ivanka Trump in Iordania si Grecia  Instagram jpg
Majestatea Sa Margareta si Principele Radu la nunta din Iordania 2023  Casa Regala (1) jpg
Prințul Harry, Meghan Markle foto  Shutterstock jpg
Printesa Beatrice si Edoardo Mapelli Mozzi  profimedia 0780904770 jpg
Nunta iordaniană a Prințului Hussein cu Rajwa, Profimedia (2) jpg
Charlene Monaco GettyImages 1258334722 jpg
Regele Charles în România foto  GettyImages jpg
Rania nuntă regală profimedia 0780889521 jpg
Prințul William și Kate Middleton la nunta hașemită, 1 iunie 2023, Profimedia (2) jpg
Regina Rania Al Abdullah, la nunta fiului său cel mare, Profimedia (1) jpg
rajwa hussein miri (1) jpg
kate middleton tiara jpg
Printul William si Printesa Kate la nunta Prințului Moștenitor Hussein al Iordaniei cu Rajwa Al Saif  profimedia 0780779231 jpg
nunta Printul Mostenitor Hussein al Iordaniei cu Rajwa Al Saif  profimedia 0780804179 jpg
Prințul Harry foto  Gettyimages jpg