Ce pretenții au Meghan și Harry ca să participe la încoronarea lui Charles! Sunt prea exagerați?

20 martie, 2023

Meghan Markle și Prințul Harry au primit deja invitația oficială la încoronarea Regelui Charles pe 6 mai, dar încă n-au confirmat!

Charles Harry si Meghan GETTY jpg

Cererile lui Harry și Meghan ar putea crea „haos” la încoronarea Regelui Charles, notează New York Post. Prințul Harry și Meghan Markle ar fi cerut un loc la balconul Palatului Buckingham în timpul încoronării Regelui Charles, dar și o recunoaștere a titlurilor copiilor lor în timpul festivităților.

Dorințele cuplului ar putea arunca evenimentul istoric în „haos”, se tem persoane din interiorul familiei regale. Ducele și Ducesa de Sussex, care și-au primit recent invitațiile la ceremonia din 6 mai, încă se gândesc dacă vor face sau nu călătoria în Marea Britanie. Dacă vor merge, Prințul Harry și Meghan Markle nu vor avea parte de toată căldura familiei regale, având în vedere scandalurile și dezvăluirile lor.

Totodată, ce doi sunt îngrijorați și de rolulurile de la eveniment pentru copiii lor, Prințul Archie, care va împlini 4 ani în ziua în care bunicul său va fi încoronat rege, și Prințesa Lilibet, în vârstă de 1 an.

Archie și Lilibet nu au fost invitați la încoronarea bunicului?

Se crede că Archie și Lilibet nu au fost invitați să participe la încoronare, decizie care nu i-a mulțumit deloc pe Harry și Meghan. „Palatul încearcă să încheie negocierile cât mai repede posibil, pentru că nu sta așa la nesfârșit. Ar putea duce la haos", a declarat o persoană din apropierea familiei regale. „Cu toate acestea, ceea ce insistă soții de Sussex este ca ei să fie incluși alături de restul familiei la palat în acea zi", a mai adăugat aceeași sursă.

„Este, de asemenea, ziua de naștere a Prințului Archie în ziua încoronării, așa că ei și-ar dori atenție la un prânz sau la o recepție. Chiar dacă este doar o mențiune de La mulți ani”, mai precizează apropiatul familiei regale, care mărturisește că Harry și Meghan se pare că fac presiuni pentru a fi incluși la balconul Palatului Buckingham în ziua cea mare. Acesta este însă un protocol regal rezervat strict doar membrilor activi ai familiei regale.

„S-ar putea foarte bine ca totul să se termine prost și să nu participe. Dar palatul face tot ce îi stă în putință pentru a nu lăsa să se întâmple acest lucru”.

Regele Charles urmează să fie încoronat oficial pe 6 mai, o dată despre care fanii cred că a fost aleasă special pentru a provoca indignare pentru familia Sussex referitor la ziua de naștere a lui Archie. Între timp, s-a aflat că toți cei trei copii ai Prințului William și ai lui Kate Middleton vor lua parte la încoronarea bunicului lor.

Foto: Profimedia, Getty Images



Recente pe Ok! Magazine

Sophie, Ducesa de Edinburgh, Profimedia (7) jpg
FotoJetSofia a Suediei jpg
Regina Letizia la dineul regal de la Amsterdam profimedia 0865800243 jpg
Printesa Martha Louise a Norvegiei si Durek Verrett jpg
Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
Prințul Haakon al Norvegiei in SUA, aprilie 2024   Casa Regală 3 jpg
Regina Letizia profimedia 0865793910 jpg
Regina Maxima la dineul de stat din Amsterdam, Profimedia (4) jpg
Regina Letizia a Spaniei, Prințesa Margriet a Țărilor de Jos, Regele Felipe VI al Spaniei, Prințesa Moștenitoare Amalia, Regele Willem Alexander, Prințesa Beatrix și Regina Maxima a Țărilor de Jos, Profimedia jpg
Prințesa Salma a Iordaniei jpg
copii Prințul William și Prințul Harry jpg
Regina Mary și Olena Zelenska Foto Profimedia (1) jpg
banchet de stat la Bruxelles cu Regina Mathilde a Belgiei, Marele Duce Henri de Luxemburg, Regele Philippe al Belgiei si Marea Ducesa Maria Teresa   Casa Regala belgiana (5) jpg
Regele Willem Alexander, Regele Felipe, Regina Letizia și Regina Maxima, Profimedia jpg
FotoJetPippa jpg
Kate Middleton și Prințul William, în ținute sport  foto   Getty jpg
Regele Charles și Prințul William Foto Getty Images
Regele Felipe și Regina Letizia Foto getty images profimedia jpg