Ce previziuni și semne numerologice explică ruptura Prințului Harry de Familia Regală?

29 martie, 2024

Potrivit unor calcule numerologice și unor tendințe astrologice, se pare că lucrurile pot fi explicate și în cazul „fiului risipitor” de la Palatul Buckingham.

Îi era scris în stele să se rupă de Familia Regală. FOTO: Getty Images
Îi era scris în stele să se rupă de Familia Regală. FOTO: Getty Images

Dacă tot ne-a uimit cu previziunea sa validată despre cumpăna majoră pe care Kate Middleton o traversează în al 12-lea an al căsniciei sale și ne-a intrigat cu predicția legată de faptul că Prințul William ar putea fi ultimul monarh al Marii Britanii, am spus să vedem și ce spune Carmen Harra despre rebelul Prinț Harry și despre motivele care l-au făcut să părăsească Marea Britanie și Casa Regală britanică și să se stabilească dincolo de Ocean.

Ei bine, din calculele sale numerologice și din tendințeke astrologice, Carmen Harra crede că Prințul Harry are o legătură karmică cu soția sa, Meghan Markle, și că tot ce s-a întâmplat în ultimii ani chiar era scris să se întâmple.

„Oamenii ăștia nu s-au cunoscut întâmplător, e scris în datele lor, totul este codificat în lumea asta fizică. Lumea nu înțelege de ce Harry a ales-o pe Meghan. Pentru că are o dublă relație karmică. Harry, care este nr. 1, este extrem de independent, de-asta s-a și rupt de Familia Regală, că el nu se poate atașa de Familia Regală, deși e legătura de sânge, deși se știe cine e și, cu toate asta, în interiorul lui, arhetipul lui uman îl detașează complet de familia aia și îl face să trăiască pe cont propriu. El a făcut o ruptură de neimaginat! Este prima mare lovitură dată Familiei Regale!”

Și asta nu e tot! Iată ce spunea anul trecut Carmen Harra despre mezinul Regelui Charles: Poate ieși la lumină faptul că Harry nici nu este copilul lui Charles, lucru pe care îl știu amândoi, dar nu s-a făcut public. De aici a și ieșit din perimetru, a venit în America, pentru că el nu e legat biologic de Charles. Charles a fost de fapt un tată adoptiv, care s-a simțit străin în lumea respectivă și iată că el vine și încearcă să expună problemele monarhiei într-un fel în care nu a avut nimeni curaj. A trebuit să se încheie o eră. S-a încheiat era după moartea Reginei și s-a deschis o altă eră. Anglia care a fost întotdeauna dominată de monarhie, nu va mai fi în viitor. Schimbările încep să devină vizibile pe parcursul acestui an”, a mai previzionat clarvăzătoarea în urmă cu un an.

Ce șanse dă Carmen Harra mariajului dintre Prințul Harry și Meghan Markle? Eu zic că relația cu Meghan va rezista, pentru că Meghan îi înțelege spiritul. Ea vine dintr-o altă lume, o lume liberă. Ea vrea să îl tragă spre o altă lume, să îl rupă de dogma monarhiei. El este foarte influențat de ea, iar la ora actuală este singur. În bătălia lui cu monarhia este doar el și o are aliată pe Meghan. El joacă un rol și rămâne în istorie în felul ăsta, mult mai mult decât rămân alții din monarhie”, a mai spus ea în ianuarie 2023.

FOTO: Profimedia, Getty Images



Recente pe Ok! Magazine

Meghan Markle  GettyImages jpg
Regele Charles și Regina Camilla portret oficial 2 png
Prințul William în vizită la o fermă urbană, GettyImages (4) jpg
Majestatea Sa Margareta la Turnu Severin FOTO Daniel Angelescu, Casa Majestății Sale (1) jpeg
FotoJet Meghan și gemul jpg
Kate și Carole Middleton  jpg
FotoJet Maxima jpg
Prințesa Charlotte și Prințul Louis profimedia 0867105943 jpg
Printul Christian al Danemarcei la majorat   Casa Regala daneza (4) jpg
Charlene și Albert de Monaco împreună cu copiii în Germania, la Hamburg, Foto GettyImages (9) jpg
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
Meghan Markle Regele Charles jpg
Prințul William Foto Getty images jpg
Kate Middleton în alb, Profimedia jpg
Regele Frederik și Regina Mary, portret de gală PNG
Majestatea Sa Margareta și Principele Radu în vizită la comunitățile dunărene   FOTO Daniel Angelescu, Casa Majestății Sale (5) jpeg
Meghan Markle în doliu, Profimedia jpg
Printesa Beatrice   GettyImages 1251110853 jpg