Ce previziuni și semne numerologice explică ruptura Prințului Harry de Familia Regală?

29 martie, 2024

Potrivit unor calcule numerologice și unor tendințe astrologice, se pare că lucrurile pot fi explicate și în cazul „fiului risipitor” de la Palatul Buckingham.

Îi era scris în stele să se rupă de Familia Regală. FOTO: Getty Images
Îi era scris în stele să se rupă de Familia Regală. FOTO: Getty Images

Dacă tot ne-a uimit cu previziunea sa validată despre cumpăna majoră pe care Kate Middleton o traversează în al 12-lea an al căsniciei sale și ne-a intrigat cu predicția legată de faptul că Prințul William ar putea fi ultimul monarh al Marii Britanii, am spus să vedem și ce spune Carmen Harra despre rebelul Prinț Harry și despre motivele care l-au făcut să părăsească Marea Britanie și Casa Regală britanică și să se stabilească dincolo de Ocean.

Ei bine, din calculele sale numerologice și din tendințeke astrologice, Carmen Harra crede că Prințul Harry are o legătură karmică cu soția sa, Meghan Markle, și că tot ce s-a întâmplat în ultimii ani chiar era scris să se întâmple.

„Oamenii ăștia nu s-au cunoscut întâmplător, e scris în datele lor, totul este codificat în lumea asta fizică. Lumea nu înțelege de ce Harry a ales-o pe Meghan. Pentru că are o dublă relație karmică. Harry, care este nr. 1, este extrem de independent, de-asta s-a și rupt de Familia Regală, că el nu se poate atașa de Familia Regală, deși e legătura de sânge, deși se știe cine e și, cu toate asta, în interiorul lui, arhetipul lui uman îl detașează complet de familia aia și îl face să trăiască pe cont propriu. El a făcut o ruptură de neimaginat! Este prima mare lovitură dată Familiei Regale!”

Și asta nu e tot! Iată ce spunea anul trecut Carmen Harra despre mezinul Regelui Charles: Poate ieși la lumină faptul că Harry nici nu este copilul lui Charles, lucru pe care îl știu amândoi, dar nu s-a făcut public. De aici a și ieșit din perimetru, a venit în America, pentru că el nu e legat biologic de Charles. Charles a fost de fapt un tată adoptiv, care s-a simțit străin în lumea respectivă și iată că el vine și încearcă să expună problemele monarhiei într-un fel în care nu a avut nimeni curaj. A trebuit să se încheie o eră. S-a încheiat era după moartea Reginei și s-a deschis o altă eră. Anglia care a fost întotdeauna dominată de monarhie, nu va mai fi în viitor. Schimbările încep să devină vizibile pe parcursul acestui an”, a mai previzionat clarvăzătoarea în urmă cu un an.

Ce șanse dă Carmen Harra mariajului dintre Prințul Harry și Meghan Markle? Eu zic că relația cu Meghan va rezista, pentru că Meghan îi înțelege spiritul. Ea vine dintr-o altă lume, o lume liberă. Ea vrea să îl tragă spre o altă lume, să îl rupă de dogma monarhiei. El este foarte influențat de ea, iar la ora actuală este singur. În bătălia lui cu monarhia este doar el și o are aliată pe Meghan. El joacă un rol și rămâne în istorie în felul ăsta, mult mai mult decât rămân alții din monarhie”, a mai spus ea în ianuarie 2023.

FOTO: Profimedia, Getty ImagesRecente pe Ok! Magazine

banchet de stat la Bruxelles cu Regina Mathilde a Belgiei, Marele Duce Henri de Luxemburg, Regele Philippe al Belgiei si Marea Ducesa Maria Teresa   Casa Regala belgiana (5) jpg
Regele Willem Alexander, Regele Felipe, Regina Letizia și Regina Maxima, Profimedia jpg
FotoJetPippa jpg
Kate Middleton și Prințul William, în ținute sport  foto   Getty jpg
Regele Charles și Prințul William Foto Getty Images
Regele Felipe și Regina Letizia Foto getty images profimedia jpg
Regina Camilla, la Palatul Buckingham, pe 16 aprilie 2024, GettyImages (4) jpg
Prințesa Diana Foto GettyImages jpg
Prințesa Martha Louise a Norvegiei se mărită cu Durek Verrett, Getty (6) jpg
Kate Middleton Foto Getty Images jpg
Marele Duce Henri de Luxemburg si Marea Ducesă Maria Teresa   FOTO Marea Curte Ducală (8) jpg
Regele Frederik, Regina Mary alaturi de Regina Margrethe Foto Profimedia (1) jpg
Prințul William la slujba Commonwealth pe 11 martie 2024, la Londra, Getty Images (2) jpg
FotoJet Meg jpg
Prințesa moștenitoare Mette Marit a Norvegiei la Premiile de cercetare medicală, Profimedia (4) jpg
Printesa Eleonore a Belgiei la 16 ani   FOTO Casa Regală (2) jpg
Regina Mary și Regele Frederik foto Daily Mail png
Juan Carlos a abdicat (foto: reuters) jpeg