Ce prieteni regali şi-a făcut deja Meghan Markle

31 mai, 2018
The Prince of Wales' 70th Birthday Patronage Celebration jpeg

Au trecut de-abia 13 zile de când a devenit membră a familiei regale britanice, însă soţia Prinţului Harry pare că s-a acomodat deja noii ei vieţi regale şi s-a apropiat de câteva dintre regalităţile din jurul ei.

Prinţul Charles

image

Este evident că socrul ei, cel care a condus-o la altar, a fost de acord cu alegerea pe care a făcut-o fiul său, Prinţul Harry, atunci când a cerut-o de soţie pe Meghan Markle. Drept urmare, a acceptat cu zâmbetul pe buze să îl înlocuiască pe tatăl fostei actriţe hollywoodiene în ziua cea mare, devenind, cu această ocazie, şi mai apropiat de noul cuplu căsătorit. În plus, poate în semn de recunoştinţă, Ducesa de Sussex şi-a făcut prima apariţie ca soţie a Prinţului Harry la petrecerea aniversară a Prinţului Charles, când acesta a împlinit 70 de ani.

 Camilla, Ducesa de Cornwall

image

Tot la petrecerea aniversară a Prinţului Charles, care a avut loc la Palatul Buckingham, s-a văzut cu ochiul liber că Meghan şi Camilla, adică soacra ei, se înţeleg de minune, cele două ţinându-se de mână la un moment dat. Când a auzit că Prinţul Harry s-a logodit cu fosta actriţă hollywoodiană, soţia Prinţului Harry chiar a spus că e pierderea Americii şi câştigul Marii Britanii ca Megan să fie parte a familiei regale britanice.

Catherine, Ducesa de Cambridge

image

Kate şi Megan au aceeaşi vârstă, iar circumstanţele le-au apropiat pe cele două soţii de prinţi fără chiar să-şi dorească ele una ca asta. E adevărat că Meghan n-a ales-o pe Kate ca domnişoară de onoare la nunta ei, dar nici pe altcineva. Totuşi fosta actriţă hollywoodiană i-a dăruit cumnatei ei o brăţară din aur, ca simbol al noii lor prietenii, în valoare de 450 de dolari.

Prinţul William

image

Harry este apropiat de fratele său, iar soţia lui a început, de ceva vreme, să se apropie de cel care-i este cumnat începând cu ziua de 19 mai, când a avut loc nunta regală. Multă lume a spus la unison că Prinţul William a fost într-o dispoziţie de zile mari la nunta fratelui său cu Meghan. E posibil să se fi simţit relaxat din simplul motiv că nu a fost el principalul personaj al evenimentului, însă e limpede că nici nu s-a opus vreo secundă nunţii.

Lady Kitty Spencer

image

Este verişoara Prinţului Harry, are 27 de ani, ceea ce înseamnă că are aproape cu 10 ani mai puţin decât Meghan, care are 36 de ani, însă diferenţa de vârstă dintre ele nu e un impediment pentru cele două regalităţi. Pasionată de fashion, modelul Dolce and Gabbana cu siguranţă că are subiecte de discuţie cu fosta domnişoară Markle, care este şi ea interesată de trenduri vestimentare şi noile creaţii ale designerilor de pretutindeni.

Regina Elisabeta a II-a

image

Ei da, fără acordul Majestăţii Sale nimic nu ar fi posibil pentru Meghan Markle. Nimic din ce s-a întâmplat în ultimele luni în viaţa ei. Astfel, prima întâlnire dintre Regina Elisabeta a II-a şi jumătatea Prinţului Harry a avut loc în cele mai bune condiţii, ceea ce a fost începutul unei prietenii frumoase, vorba filmului.

Prinţul Phillip

image

Dacă Regina şi-a dat acordul ca nepotul ei, Prinţul Harry, să se însoare cu Meghan, nici soţul Suveranei britanice nu s-a împotrivit. De fapt, Prinţul Phillip este un sprijin pentru Regina Elisabeta a II-a încă din 1947, când cei doi s-au căsătorit, şi nu prea i-a ieşit din cuvânt Reginei. Aşadar, se pare că n-a avut nimic negativ de comentat odată ce a făcut cunoştinţă cu Markle şi nici nu prevedem tensiuni viitoare între cei doi.Recente pe Ok! Magazine

Meghan Markle şi prinţul Harry
printul harry si chilotii lui jpg
geo9 jpg
7 mary a danemarcei jpg jpeg
meghan markle profimedia 0696703217 jpg
letizia GettyImages 1413996023 jpg
Charles și William Getty jpg
dian2 jpg
Meghan Markle și Harry OK Mag (4) jpg
Prințesa Beatrice de York (4) jpg
duci20 jpg
Kate Middleton la Royal Ascot în buline jpg
letizia profimedia 0712614026 jpg
harry m jpg
kate si william profimedia 0092879881 jpg
Sussex
letizia profimedia 0712113125 jpg
red4 jpg