Ce promisiune i-a făcut Sarah Ferguson Reginei Elisabeta? Are legătură cu Prințul Andrew

11 aprilie, 2023

Sarah Ferguson a dezvăluit ce promisiune profundă i-a făcut regretatei regine Elisabeta înainte ca aceasta să se stingă din viață.

sarah ferguson jpg

Ducesa de York a apărut săptămâna trecută la emisiunea Loose Women de la ITV, unde a recunoscut că îi duce dorul monarhului, care i-a fost soacră.

Sarah Ferguson a spus: „Majestatea Sa a fost un șef de stat incredibil, o soacră incredibilă și o prietenă incredibilă. Pentru mine, faptul că am putut să o numesc așa a fost cea mai mare onoare din viața mea. Trebuia să mă ciupesc când stăteam cu ea și îi ceream sfaturi.

Ușa ei a rămas mereu deschisă pentru mine și ne-am văzut foarte mult până la sfârșit, lucru pentru care îi voi fi mereu recunoscătoare. Mi-e dor de ea mai mult decât pot exprima cuvintele”, a explicat Fergie, notează publicația Mirror.

Amintindu-și o promisiune pe care i-a făcut-o regretatei regine înainte de moartea acesteia, în septembrie anul trecut, ea a spus: „I-am spus înainte de a muri: Voi fi alături de el (n.r. Prințul Andrew), îl voi ajuta în călătoria sa.

Trebuie doar să fiu acolo cu bunătate, fără să îl judec și o voi face pentru că el merită”. Fergie a vorbit, de asemenea, despre sprijinul ei pentru fostul ei soț, adăugând: „Suntem mai mult timp divorțați decât căsătoriți și cred în cei trei C: comunicare, compromis, compasiune. Și asta fac cu el”, a mai zis Sarah Ferguson.

„Ne înțelegem pentru că în cea mai întunecată perioadă a vieții mele, el a fost mereu acolo pentru mine și în cea mai întunecată parte a vieții lui, eu voi fi acolo pentru el, iar Regina Angliei a fost acolo pentru el, mama lui”, a mai explicat Sarah Ferguson.

Va fi Sarah Ferguson invitată la încoronarea Regelui Charles?

În timpul interviului, Sarah Ferguson a dezvăluit că nu se așteaptă să fie invitată la încoronarea Regelui Charles, luna viitoare. Ducesa de York a spus că are alte planuri pentru ziua cea mare și nu este sigură că va fi invitată să participe personal la ceremonie.

În schimb, ea vrea să îi ia cu ea pe corgii regretatei regine la un azil de bătrâni din apropiere și plănuiește să sărbătorească împreună cu ei, punându-le banderolă și transformând totul într-o mare petrecere. „Îmi place foarte mult când sunt cu ei, de fapt, mă gândesc cu adevărat la Majestatea Sa și mă gândesc la sistemul de valori pe care l-a susținut în această țară și la modul în care națiunea o plânge.

Dar, totuși, cât de emoționant este să trecem la un nou monarh și la încoronare și cred că este atât de important pentru întreaga țară să se unească și să susțină sistemul de valori pe care, timp de 72 de ani, monarhul ni l-a oferit tuturor”, a mai transmis ea.

Foto: Getty Images, ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Regina Maria recolorizare cu AI   Florin Rostariu jpg
Regina Maria a Romaniei, Profimedia (1) jpg
Printesa Rajwa si Printul Hussein al Iordaniei inainte de a deveni parinti   Casa Regala hasemita 2 jpg
Regele Felipe, Letizia, Leonor și Sofia profimedia 0890280483 jpg
Kate Middleton  GettyImages jpg
Kate și William i au avut ca oaspeți în 2019 pe Regele Felipe și Regina Letizia, Foto Getty Images (4) jpg
Alina Maria și Nicolae al României alaturi de cei doi copii foto Facebook jpg
Kate Middleton și Regina Camilla foto GettyImages 1400594602 jpg
Kate, William, George, Charlotte și Louis GettyImages 1243027787 jpg
Charlotte și Kate, Profimedia (1) jpg
Charles și Camilla la deschiderea de stat a Parlamentului, 17 iulie 2024, GettyImages (1) jpg
Felipe Juan Froilán FOTO Profimedia jpg
regele charles si nepotii archie si lilibet jpg
Familia Regala din Bhutan in desertul din Mongolia   Casa Regala jpg
Meghan Markle, Regele Charles și Prințul William  foto   Profimedia jpg
Pippa Middleton la Wimbledon profimedia 0889645741 jpg
Regele Charles si Regina Camilla in Guernsey   Casa Regala (1) jpg
Kate Middleton, Prințul William  foto   GettyImages jpg