Ce rafinate! Nepoatele Prințesei Diana, Lady Amelia și Lady Eliza Spencer, uimesc cu apariția lor de gală

9 februarie, 2024

Nepoatele Prințesei Diana, Lady Amelia Spencer și Lady Eliza Spencer, au avut o apariție foarte elegantă la o strălucitoarea cină din cadrul unui eveniment care a avut loc în Londra.

Lady Amelia Eliza Spencer jpg

Nepoatele gemene ale Prințesei Diana, Lady Amelia și Eliza Spencer, au strălucit în rochii uimitoare la o gală caritabilă a ambulanței aeriene, eveniment la care multe vedete s-au înghesuit.

Cele care s-au făcut imediat remarcate au fost surorile Spencer, care au arătat fabulos în rochii contrastante la cina de gală în alb și negru organizată la Raffles London, la OWO (Old War Office).

Lady Amelia și Lady Eliza, ambele în vârstă de 31 de ani, au optat pentru un look elegant, cu părul lor blond aranjat în cocuri în stil balerină. Eliza Spencer a purtat o rochie albă mulată, cu fundițe și bijuterii în jurul corsetului, în timp ce Lady Amelia a îmbrăcat rochie neagră, strălucitoare.

În altă ordine de idei, gemenele Spencer au atras toate privirile în ținute argintii asortate la Fashion Awards 2023, în decembrie anul trecut. Ele au ales rochii uimitoare de Gyunel Couture pentru evenimentul de la Royal Albert Hall din Londra, arătând minunat în ținuta lor plină de farmec.

Amelia a întors capetele într-o rochie lungă, argintie și strălucitoare, cu un corset în partea de sus. Eliza a purtat o versiune mai scurtă a rochiei, cu volane în partea de jos. De asemenea, a purtat o pelerină din plasă cu un guler strălucitor. 

Lady Amelia Eliza Spencer 23 jpg

Lady Amelia și Lady Eliza Spencer l-au susținut pe Prințul William

La evenimentul OWO, și Prințul William a participat și-a exprimat recunoștința pentru "mesajele amabile de susținere" ale națiunii pentru soția și tatăl său. În discursul său, el a spus că aceste cuvinte de mângâiere au însemnat foarte mult pentru familia sa, după spitalizarea prințesei Kate și diagnosticul de cancer al regelui Charles.

Prințul de Wales a avut miercuri o zi plină, înmânând peste 50 de distincții în numele regelui. Regele se recuperează în prezent la Sandringham după primul tratament împotriva cancerului, în timp ce Kate se află acasă în urma unei operații abdominale. Luându-și o pauză de la îngrijirea soției și a celor trei copii la Windsor, Prințul a avut o zi de angajamente, inclusiv o învestitură la Castelul Windsor și un eveniment de strângere de fonduri în scopuri caritabile.

Prințul, care a servit ca pilot de ambulanță aeriană în East Anglia, este patronul organizației din 2020. În timpul discursului său, el a spus: "Aș dori să profit de această ocazie pentru a vă mulțumi, de asemenea, pentru mesajele amabile de susținere pentru Catherine și pentru tatăl meu, în special în ultimele zile. "Înseamnă foarte mult pentru noi toți. Este corect să spunem că ultimele săptămâni au avut un accent mai degrabă "medical". Așa că m-am gândit să vin la un eveniment medical pentru a scăpa de toate astea!"

Foto: ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Regele Charles s a externat, Camilla i a stat alături, Getty (3) jpg
Regina Camilla (7) jpg
Regele Felipe și Regina Letizia ai Spaniei (2) jpg
Kate Middleton jpg
Meghan Markle și Kate Middleton foto  GettyImages jpg
Meghan Markle, Getty (11) jpg
Emma Tallulah Behn, fiica lui Marta Luisa a Norvegiei  profimedia 0851678162 jpg
Meghan Markle sursa  profimedia jpg
Regina Mary a Danemarcei prinscreen daily mail png
Prințul William cu Renee Salt, supraviețuitoare a Holocaustului foto  GettyImages jpg
Prințesa Beatrice în argintiu jpg
Lady Amelia și Lady Eliza Spencer GettyImages 2032788897 jpg
Kate Middleton foto  Profimedia jpg
Regina Camilla și Olena Zelenska, GettyImages jpg
Regina Rania a Iordaniei (3) jpg
Printesa Theodora si logodnicul ei, Matthew Jeremiah Kumar  profimedia 0721654746 jpg
Prințesa Maria Olympia a Greciei GettyImages 1676789486 jpg
Printesa Beatrice si Edoardo Mapelli Mozzi  profimedia 0851446362 jpg