Ce reacţie a avut tatăl lui Meghan după ce s-a aflat că el a comandat fotografiile de paparazzi

14 mai, 2018
2 jpeg

Zilele trecute, presa internaţională a dezvăluit că toate fotografiile apărute, în ultima vreme, în presă, cu Thomas Markle au fost făcute, de fapt, cu consimţământul acestuia. Ba mai mult, au fost realizate de un aşa-zis paparazzo la comanda lui, în schimbul unor sume de bani. Cum reacţionează tatăl lui Meghan?

Fotografie comandată de Thomas Markle

În timp ce fiica sa, disperată la Buckingham Palace, făcea presiuni pe familia regală pentru a emite un nou comunicat de presă prin care să le ceară publicaţiilor să-i lase tatăl în pace, s-a aflat că acesta în cauză le comandase, de fapt. Acum, după ce adevărul a ieşit la iveală, tatăl lui Meghan, Thomas Markle, este foarte ruşinat.

Aici se prefăcea că verifică ştirile despre fiica sa

Intrarea în acel internet-cafe. Thomas colaborează cu fotograful

N-o spune el, ci fiul său, răzvrătitul Thomas Markle Jr., care îi ia apărarea. Acesta a mărturisit că tatăl său este „profund ruşinat” că a colaborat cu acei paparazzi, care au vândut fotografii în valoare de 100.000 de lire sterline. Chipurile, acesta ar avea de gând să-i ceară scuze lui Meghan pentru că a făcut o alegere atât de neinspirată, care a pus-o într-o astfel de postură. Thomas speră să mai poată să-şi conducă fiica la altar, aşa cum s-a decis anterior.

Fiul lui Thomas a spus că tatăl său e ”profund ruşinat”

Şi, ce-i drept, Palatul Kensington nu a comentat în niciun fel fapta lui Thomas Markle Senior. Aşadar, cel mai probabil, sâmbătă, 19 mai, o să-l vedem pe Thomas Markle conducând-o pe Meghan la altar. Suntem curioşi cu ce gust au rămas cei din familia regală britanică după toată această afacere...Recente pe Ok! Magazine

printesa diana jpg
mrlt jpg
Kate și Roger PNG
Casa Regală Hașemită, Regina Rania jpg
mel23 jpg
kate300 jpg
Lady Diana remember jpg
red1 jpg
maria laura a belgiei PNG
mel21 jpg
Maria Teresa Turrion Borrallo, bona Cambridge (5) jpg
Prințesa Anne a împlinit 72 de ani jpg
hary jpg
Outfituri Jubileu royals OKMagazine (5) jpg
heti jpg
Meghan Markle şi prinţul Harry
printul harry si chilotii lui jpg
geo9 jpg