Ce reacție a avut tatăl lui Meghan după ce s-a aflat că el a comandat fotografiile de paparazzi

Zilele trecute, presa internațională a dezvăluit că toate fotografiile apărute, în ultima vreme, în presă, cu Thomas Markle au fost făcute, de fapt, cu consimțământul acestuia. Ba mai mult, au fost realizate de un așa-zis paparazzo la comanda lui, în schimbul unor sume de bani. Cum reacționează tatăl lui Meghan?

Fotografie comandată de Thomas Markle

În timp ce fiica sa, disperată la Buckingham Palace, făcea presiuni pe familia regală pentru a emite un nou comunicat de presă prin care să le ceară publicațiilor să-i lase tatăl în pace, s-a aflat că acesta în cauză le comandase, de fapt. Acum, după ce adevărul a ieșit la iveală, tatăl lui Meghan, Thomas Markle, este foarte rușinat.

Aici se prefăcea că verifică știrile despre fiica sa
Intrarea în acel internet-cafe. Thomas colaborează cu fotograful

N-o spune el, ci fiul său, răzvrătitul Thomas Markle Jr., care îi ia apărarea. Acesta a mărturisit că tatăl său este „profund rușinat” că a colaborat cu acei paparazzi, care au vândut fotografii în valoare de 100.000 de lire sterline. Chipurile, acesta ar avea de gând să-i ceară scuze lui Meghan pentru că a făcut o alegere atât de neinspirată, care a pus-o într-o astfel de postură. Thomas speră să mai poată să-și conducă fiica la altar, așa cum s-a decis anterior.

Fiul lui Thomas a spus că tatăl său e ”profund rușinat”

Și, ce-i drept, Palatul Kensington nu a comentat în niciun fel fapta lui Thomas Markle Senior. Așadar, cel mai probabil, sâmbătă, 19 mai, o să-l vedem pe Thomas Markle conducând-o pe Meghan la altar. Suntem curioși cu ce gust au rămas cei din familia regală britanică după toată această afacere…

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA