Ce relație are Regele Charles cu copiii lui vitregi? Fiul Camillei face lumină: "Tatăl meu vitreg..."

3 aprilie, 2023

Viața personală a Regelui Charles a fost una încurcată, care a venit la pachet cu două căsnicii și doi copii vitregi, despre care se vorbește mult mai puțin.

Charles Camilla nunta 2005 GettyImages 52611128 jpg

Dar, având în vedere că Charles și a doua lui soție, Camilla, sunt căsătoriți deja din anul 2005, mulți sunt curioși cum se înțeleg familiile celor doi una cu cealaltă și cât de bun tată este regele pentru cei doi fii vitregi ai lui, Laura Lopes și Tom Parker Bowles.

După cum bine știm, atât Charles, cât și Camilla au luptat pentru dreptul lor de a se iubi liber și de a avea o viață împreună, deși nu toată lumea a văzut uniunea lor cu ochi buni, în special copiii lor.

În felul lor, William, Harry, Laura și Tom au trebuit să facă față, de mici, bârfelor și știrilor legate de aventura părinților lor, care făceau deliciul presei mondene. 

Este bine cunoscut faptul că Prințul William și Laura Lopes nu s-au înțeles câtuși de puțin și că cei doi frați vitregi obișnuiau să se certe mereu.

Katie Nicholl, corespondentul Regal al publicației Vanity Fair, a declarat că „William și Laura obișnuiau să se certe groaznic legat de cine era vinovat pentru divorțurile părinților lor”.

Dar ce relație are acum Charles cu cei doi copii vitregi ai săi? Tom Parker Bowles, fiul Camillei din primul ei mariaj, de profesie autor de cărți de bucate, și-a mărturisit recent admirația pentru tatăl său vitreg într-un interviu pentru 9 News Australia: „Întotdeauna l-am adorat pe tatăl meu vitreg; el a fost întotdeauna un om bun și drăguț. Are multă căldură, inteligență și umanitate”.

Pe de altă parte, atât Tom, cât și sora lui, Laura Lopes, nu a fost niciodată figuri proeminente în familia regală. Mulți oameni nici măcar nu au auzit de ei. Tot fiul Camillei a declarat, odată, în cadrul emisiunii Good Morning Britain că el și Laura „nu fac parte cu totul din familia regală”. Tom a explicat că mama lui este „parte din ea”, pentru că s-a căsătorit cu Charles, dar ei sunt „sunt doar copiii cu origini comune care stau pe margine”.

Foto: Getty Images, ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Meghan Markle în doliu, Profimedia jpg
Charles și Camilla noi portrete Canada PNG
Mahra PNG
Edward al VIII-lea și Wallis Simpson
Tatiana Santo Domingo si Niarchos in Creta   Instagram (6) jpg
Kate Middleton la Natural History Museum în 2021, Profimedia (3) jpg
Charlene și Albert de Monaco foto Facebook jpg
Printul Guillaume si Printesa Stephanie de Luxemburg   Marea Curte Ducala (6) jpg
Letizia și Felipe la Premiile ABC, Profimedia (3) jpg
Kate Middleton  foto   Profimedia jpg
Regina Maria recolorizare cu AI   Florin Rostariu jpg
Regina Maria a Romaniei, Profimedia (1) jpg
Printesa Rajwa si Printul Hussein al Iordaniei inainte de a deveni parinti   Casa Regala hasemita 2 jpg
Regele Felipe, Letizia, Leonor și Sofia profimedia 0890280483 jpg
Kate Middleton  GettyImages jpg
Kate și William i au avut ca oaspeți în 2019 pe Regele Felipe și Regina Letizia, Foto Getty Images (4) jpg
Alina Maria și Nicolae al României alaturi de cei doi copii foto Facebook jpg
Kate Middleton și Regina Camilla foto GettyImages 1400594602 jpg