Ce relație are Regele Charles cu copiii lui vitregi? Fiul Camillei face lumină: "Tatăl meu vitreg..."

3 aprilie, 2023

Viața personală a Regelui Charles a fost una încurcată, care a venit la pachet cu două căsnicii și doi copii vitregi, despre care se vorbește mult mai puțin.

Charles Camilla nunta 2005 GettyImages 52611128 jpg

Dar, având în vedere că Charles și a doua lui soție, Camilla, sunt căsătoriți deja din anul 2005, mulți sunt curioși cum se înțeleg familiile celor doi una cu cealaltă și cât de bun tată este regele pentru cei doi fii vitregi ai lui, Laura Lopes și Tom Parker Bowles.

După cum bine știm, atât Charles, cât și Camilla au luptat pentru dreptul lor de a se iubi liber și de a avea o viață împreună, deși nu toată lumea a văzut uniunea lor cu ochi buni, în special copiii lor.

În felul lor, William, Harry, Laura și Tom au trebuit să facă față, de mici, bârfelor și știrilor legate de aventura părinților lor, care făceau deliciul presei mondene. 

Este bine cunoscut faptul că Prințul William și Laura Lopes nu s-au înțeles câtuși de puțin și că cei doi frați vitregi obișnuiau să se certe mereu.

Katie Nicholl, corespondentul Regal al publicației Vanity Fair, a declarat că „William și Laura obișnuiau să se certe groaznic legat de cine era vinovat pentru divorțurile părinților lor”.

Dar ce relație are acum Charles cu cei doi copii vitregi ai săi? Tom Parker Bowles, fiul Camillei din primul ei mariaj, de profesie autor de cărți de bucate, și-a mărturisit recent admirația pentru tatăl său vitreg într-un interviu pentru 9 News Australia: „Întotdeauna l-am adorat pe tatăl meu vitreg; el a fost întotdeauna un om bun și drăguț. Are multă căldură, inteligență și umanitate”.

Pe de altă parte, atât Tom, cât și sora lui, Laura Lopes, nu a fost niciodată figuri proeminente în familia regală. Mulți oameni nici măcar nu au auzit de ei. Tot fiul Camillei a declarat, odată, în cadrul emisiunii Good Morning Britain că el și Laura „nu fac parte cu totul din familia regală”. Tom a explicat că mama lui este „parte din ea”, pentru că s-a căsătorit cu Charles, dar ei sunt „sunt doar copiii cu origini comune care stau pe margine”.

Foto: Getty Images, Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Harry și Meghan în Africa în 2019, GettyImages (2) jpg
Kate Middleton mâncând, Profimedia (4) jpg
Harry la surfing png
Regina Mathilde si Regele Philippe al Belgiei la Centrul Pompidou din Paris   profimedia 0921713475 jpg
Regele Charles și Regina Camilla portret oficial 2 png
Kate, William și Harry, Foto Getty (5) jpg
Charles Spencer   captura de ecran png
Printesa Diana si mama ei vitrega Raine GettyImages 1167027476 jpg
Regina Letizia si sora sa, Telma Ortiz   Profimedia 3 jpg
Ducesa de Edinburgh în verde lime, X (2) png
FotoJet Will jpg
Louis, William, Kate, Charlotte, George, Profimedia jpg
meghan harry 2021 gettyimages jpg
Kate, William și copiii lor  foto   Profimedia jpg
botezul fiului lui Nicolae al Romaniei Mihai al Romaniei Alina Maria Elisabeta Karina (47) jpg
Majestatea Sa Margareta la dineul centenarului relatiilor cu Elvetia   FOTO Daniel Angelescu, Casa Majestății Sale (5) jpeg
cel de al patrulea nepot pentru Principesa Elena, Augustus Mihai de Roumanie Metcalfe, nascut de Elisabeta Karina, sora lui Nicolae al Romaniei   Casa Majestății Sale 2 jpeg
Nunta Prințesei Eugenie, Getty (1) jpg