Ce rol va primi sora lui Kate Middleton, Pippa, când Prințesa va ajunge Regină? Sigur îi va fi aproape

1 august, 2024

Kate Middleton are o relație foarte bună cu sora ei, Pippa Middleton, dar și cu James, fratele ei.

Kate Middleton, Pippa Middleton  GettyImages jpg

Deoarece Kate Middleton este căsătorită cu moștenitorul tronului britanic, Prințul William, există toate șansele ca Prințesa de Wales să devină regină într-o zi. Având în vedere importanța rolurilor lor, regii și reginele au fost întotdeauna ajutați de echipe mari și apropiate, care le-au oferit sprijin administrativ și asistență.

În cazul reginelor, acest lucru presupunea, de obicei, recrutarea unor doamne de companie pentru a le ajuta cu o multitudine de sarcini. O doamnă era responsabilă de gestionarea garderobei reginei, precum și de programul și sarcinile doamnelor de companie, în timp ce femeile de cameră ajutau monarhul să se îmbrace și să se dezbrace, precum și să facă baie.  Când Camilla a devenit noua regină consoartă în septembrie 2022, ea a renunțat la tradiția regală de lungă durată, introducând o nouă echipă supranumită „însoțitoarele reginei”.

Spre deosebire de doamnele de companie, însoțitoarele reginei asistă la evenimentele publice și nu trebuie să gestioneze corespondența și administrația. Rolurile lor sunt mai informale și mai puțin practice, ceea ce reflectă monarhia simplificată a lui Charles și a Camillei. Cele șase însoțitoare de încredere ale Camilei sunt: Sarah Troughton, Jane von Westenholz, Fiona, marchiza de Lansdowne, Lady Katharine Brooke și baroneasa Carlyn Chisholm și Lady Sarah Keswick.

Întrebarea rămâne, ne putem aștepta să o vedem pe sora lui Kate, Pippa Middleton, preluând rolul de doamnă de onoare în viitor? Presupunem că Prințesa Kate se va inspira de la Regina Camilla și va opta pentru un mic grup de „companioni”.

Printre cei pregătiți pentru acest rol se numără sora lui Kate, Pippa Middleton, care împărtășește o legătură foarte strânsă cu Prințesa de Wales. Cele două surori, care au studiat la Marlborough College, s-au apropiat de-a lungul anilor, iar acum locuiesc la mică distanță una de alta. Corespondentul regal online al publicației Hello Magazine, Danielle Stacey, explică: „Sora Prințesei de Wales, Pippa Matthews, ar fi o alegere potrivită pentru a fi una dintre însoțitoarele lui Kate și cred că, la fel ca și Camilla, va folosi această terminologie modernă mai degrabă decât doamnele de companie.

Pippa a fost acolo pentru a o sprijini pe Kate în unele dintre cele mai importante momente din viața sa - inclusiv rolul său de domnișoară de onoare la nunta regală. Munca pe care o desfășoară companionii moderni ai reginei nu mai este la fel de extinsă ca odinioară și, în anumite ocazii, aceștia pot participa la un angajament în locul unui secretar privat sau al unui secretar privat adjunct, așa cum am văzut în cazul reginei Camilla”. 

Foto: Getty Images, Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Kate și William în 2022 la Royal Charity Polo Cup, Profimedia (3) jpg
Majestatea Sa Margareta vs Nicolae al Romaniei 3 (1) jpg
Sarah Ferguson   Instagram 01 jpg
Printesa Leonor la Scoala Navala de Marina   Profimedia, Instagram jpg
Charlene Monaco Facebook jpg
Prințul Harry și Meghan Markle Foto Getty Images jpg
Regele Jigme Khesar, Gyalsey Jigme Namgyel, Jigme Ugyen Wangchuck, Printesa Sonam si Regina Jetsun Pema     Casa Regala din Bhutan 3 jpg
Harry și Meghan înainte de ziua Prințului 1, Instagram jpg
Prințul Harry, Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
Prințul Harry Foto Royal Family jpg
Meghan Markle reguli încălcate (2) jpg
Printesa Anne   Profimedia jpg
Nicolae și Alina ai României colaj Facebook jpg
Prințul William și Prințul George jpg
Kate Middleton, Prințul William, Profimedia (2) jpg
Prințul Harry, Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
fratele lui Kate Middleton, James Middleton, si sotia sa, Alizee Thevenet   FOTO Instagram jpg
Charlene și Albert de Monaco Facebook jpg