Ce rol vor avea copiii Ducesei de Cambridge la nunta mătușii lor, Pippa Middleton

Nunta surorii lui Kate Middleton se apropie cu pași repezi, la fel și pregătirile pentru marele eveniment, căci mai este puțin până pe 20 mai. Așa că detaliile cu privire la organizare au fost discutate, iar copiii Ducesei de Cambridge nu pot fi scoși nici ei din schemă, atribuindu-se niște roluri precise, destul de importante.

George și Charlotte vor avea niște roluri cheie la nunta mătușii lor.

Prințesa Charlotte și Prințul George vor participa și ei la nunta mătușii Pippa cu James Matthews. De curând a fost confirmat faptul că tinerii membrii ai familiei regale vor fi, într-adevăr, în centrul atenției și la acest eveniment. Băiețelul, care împlinește patru ani în luna iulie, va fi însărcinat cu aducerea verighetelor, în timp ce sora sa mai mică, Charlotte, de doar doi ani, va fi o mică domnișoară de onoare. Nu știm încă dacă Kate sau William vor avea și ei niște roluri importante, sau dacă vor dori să fie doar privitori, fără să atragă atenția asupra lor și lăsând-o pe mireasă să se bucure de toate privirile la propria nuntă.

Kate va avea și ea un rol important la nunta Pippei.

Aceste detalii au ieșit la iveală la doar câteva zile de când Kate și-a vizitat sora, viitoare mireasă. Ducesa de Cambridge și Prințul William au fost fotografiați ieșind din locuința Pippei și a logodnicului său James, din Chelsea. Poate că sora mai mare îi dă Pippei câteva sfaturi cu privire la ultimele pregătiri pentru ziua cea mare, căci Kate a trecut și ea prins stresul de dinainte de a ajunge la altar. Se pare că James și Pippa vor spune „DA”, sâmbătă, 20 mai, în biserica St. Mark, un lăcaș care datează din secolul al 13-lea.

Foto: Arhiva OK!

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA