Ce roluri importante vor avea prinţesa Charlotte şi prinţul George la nunta regală. Reprezentanţii de la Kensington au făcut marele anunţ!

16 mai, 2018
prince george princess charlotte pippa middleton wedding z jpeg

Mai sunt doar trei zile până la nunta prinţului Harry cu Meghan Markle, iar în ciuda scandalului în care este implicat tatăl lui Meghan şi a faptului că nu va mai participa la nuntă şi nu o va conduce pe fiica lui la altar, aflăm şi ce roluri au primit prinţul George şi prinţesa Charlotte în ziua cea mare.

image

Dacă la nunta Pippei Middleton micuţii au fost în centrul atenţiei, în calitate de băiatul care aduce inelele - prinţul George şi flower girl, prinţesa Charlotte, însărcinată cu presăratul florilor în faţa miresei, iată că la nunta unchiului lor vor avea roluri la fel de importante.

image

Copiii lui William şi ai lui Kate Middleton, George şi Charlotte, vor fi Page Boy ( însărcinat cu aducerea verighetelor) şi respectiv domnişoară de onoare. Reprezentanţii de la Palatul Kensington au făcut marele anunţ cu doar 3 zile înainte de eveniment. Se pare că nu sunt singurii care îi vor ajuta pe Harry şi pe Meghan Markle, dar vor fi cei mai importanţi. Cuplul a ales şase domnişoare de onoare şi 4 băieţei în rolul de page boys. Dintre domnişoarele de onoare fac parte şi fina lui Harry, Florence van Cutsem (3), finele lui Meghan, Rylan Litt (7) şi Remi Litt (6), Ivy Mulroney (4) - fiica prezentatorului Ben Mulroney şi o altă fină a prinţului Harry, Zalie Warren (2).

Iar în trupa de prichindei din care face parte prinţul George mai sunt alţi 3 copii - finul lui Harry, Jasper Dyer( 6) şi gemenii Brian şi John Mulroney. Încă nu ştim ce haine vor purta micuţii în ziua cea mare.

Foto: Arhiva OK!Recente pe Ok! Magazine

Meghan Markle şi prinţul Harry
printul harry si chilotii lui jpg
geo9 jpg
7 mary a danemarcei jpg jpeg
meghan markle profimedia 0696703217 jpg
letizia GettyImages 1413996023 jpg
Charles și William Getty jpg
dian2 jpg
Meghan Markle și Harry OK Mag (4) jpg
Prințesa Beatrice de York (4) jpg
duci20 jpg
Kate Middleton la Royal Ascot în buline jpg
letizia profimedia 0712614026 jpg
harry m jpg
kate si william profimedia 0092879881 jpg
Sussex
letizia profimedia 0712113125 jpg
red4 jpg