Ce rugăminte emoţionantă a avut Prinţul Harry pentru fratele lui mai mare, William

26 aprilie, 2018
harry william meghan png

În ziua de 19 mai, Prinţul Harry îi va jura iubire veşnică lui Meghan Markle, şi vrea ca toată familia sa să-i fie aproape, aşa cum este şi firesc. Prinţul William, fratele său mai mare, va avea un rol important la acest eveniment, după cum anunţă Palatul Kensington.

La nunta lui William cu Kate

Cu câteva săptămâni înainte de nuntă, Prinţul Harry şi-a făcut curaj şi şi-a rugat fratele mai mare, viitorul regele al Marii Britanii, să-i fie cavaler de onoare la nunta cu Meghan Markle, aşa cum a fost şi el la nunta lui William cu Kate Middleton. ”Prinţul Harry şi-a rugat fratele, Ducele de Cambridge, să-i fie cavaler de onoare la nunta cu Meghan Markle. Prinţul Harry a fost, la rându-i, cavaler de onoare la nunta Ducelui de Cambridge cu Catherine Middleton, în 2011”, se arată scris într-un anunţ oficial postat pe contul de Twitter al Palatului Kensington.

Mereu apropiaţi!

Cât despre reacţia fratelui său, Prinţul William a răspuns aşa cum ne-am fi aşteptat cu toţii: entuziasmat şi pozitiv. ”Ducele de Cambridge este onorat că a primit acest rol şi abia aşteaptă să-şi susţină fratele în ziua de 19 mai, la Capela St. George a Castelului Windsor”, a transmis purtătorul de cuvânt al prinţului William.

image

Cu această ocazie, palatul Kensington a dat publicităţii şi câteva fotografii surprinzătoare cu cei doi fraţi, de-a lungul timpului. Una ni-l arată pe William în poziţia de mire şi pe Harry cavaler de onoare, în timp ce-n alta sunt doar nişte copiii, jucându-se de-a poliţiştii.

image image


Recente pe Ok! Magazine

Kate și Roger PNG
Casa Regală Hașemită, Regina Rania jpg
mel23 jpg
kate300 jpg
Lady Diana remember jpg
red1 jpg
maria laura a belgiei PNG
mel21 jpg
Maria Teresa Turrion Borrallo, bona Cambridge (5) jpg
Prințesa Anne a împlinit 72 de ani jpg
hary jpg
Outfituri Jubileu royals OKMagazine (5) jpg
heti jpg
Meghan Markle şi prinţul Harry
printul harry si chilotii lui jpg
geo9 jpg
7 mary a danemarcei jpg jpeg
meghan markle profimedia 0696703217 jpg