Ce s-a ales de buchetul de mireasă a lui Meghan Markle

21 mai, 2018
Prince Harry Marries Ms  Meghan Markle   Windsor Castle jpeg

Făcut din florile ei preferate, bujorii albi, şi din florile adorate de regretata prinţesă Diana, trandafirii albi, buchetul de mireasă al lui Meghan Markle a completat perfect ţinuta purtată în ziua cea mare şi i-a adus aprecieri din partea tuturor.

Buchetul lui Meghan

Toată lumea a admirat buchetul de mireasă discret, compus din mirt, bujori albi, trandafiri, floare-de-nu-mă-uita, crini, iasomie, astrantia şi astilbe, pe care Meghan Markle l-a avut la ceremonia religioasă.

image image

Şi deşi unul dintre punctele forte ale unei nunţi este aruncatul buchetului, Meghan nu a procedat aşa cu buchetul ei de mireasă. Ea, în calitate de Ducesă de Sussex, a decis să urmeze şi respecte tradiţia regală, veche de câteva generaţii, de a depune buchetul de mireasă pe mormântul Soldatului Necunoscut.

image

Astfel, după ceremonia religioasă de la Castelul Windsor, Meghan a mers la catedrala Westminster, pentru a depune buchetul ei de nuntă la mormântul Soldatului Necunoscut, aşa cum au făcut-o şi predecesoarele sale. Această tradiţie a fost instaurată de Regina-Mamă Elisabeta, în 1923, şi respectată şi de actuala suverană, dar şi de Kate Middleton şi alte mirese căsătorite în sânul familiei regale.Recente pe Ok! Magazine

Kate și Roger PNG
Casa Regală Hașemită, Regina Rania jpg
mel23 jpg
kate300 jpg
Lady Diana remember jpg
red1 jpg
maria laura a belgiei PNG
mel21 jpg
Maria Teresa Turrion Borrallo, bona Cambridge (5) jpg
Prințesa Anne a împlinit 72 de ani jpg
hary jpg
Outfituri Jubileu royals OKMagazine (5) jpg
heti jpg
Meghan Markle şi prinţul Harry
printul harry si chilotii lui jpg
geo9 jpg
7 mary a danemarcei jpg jpeg
meghan markle profimedia 0696703217 jpg