Ce s-a ales de cele trei nepoate adorabile ale Prințesei Diana?

Nu este vorba doar despre regretata Lady Diana în familia Spencer, deși prințesa cu un destin atât de tragic este cea mai proeminentă reprezentantă a acestei linii de conți englezi.

nepoatele dianei
Charles Spencer, prima lui soție, Victoria Lockwood, și cele trei fiice ale lor, Lady Kitty și gemenele Lady Eliza și Lady Amelia

Ei bine, Charles (51), fratele mai mic al Dianei și al nouălea conte Spencer, are nu mai puțin de șase copii, patru doar din prima lui căsătorie, cu fostul manechin Victoria Lockwood (1989-1997).

lady-kitty-spencer-princess-diana-niece1
Lady Kitty Spencer și o postare super sexy

Și așa ajungem la cele mai răsfățate reprezentante ale familiei Spencer, unele despre care criticii regali spun că nu au un comportament adecvat pentru niște vlăstare cu sânge nobil. Este vorba despre Lady Kitty Spencer, 25 de ani, și surorile ei cu doi ani mai mici, gemenele Lady Eliza și Lady Amelia, un trio de blonde platinate cu o atitudine risipitoare și superficială. Dar când familia ta are o avere de circa 100 de milioane de lire sterline, nu-ți mai faci griji în privința banilor…

Images taken from Snapfish of Earl Spencer's twin daughters Amelia and Eliza Spencer (ID'S TO BE CONFIRMED)
Amelia și Eliza Spencer, într-o postură deloc ladylike

Cele trei nepoate ale Dianei nu sunt deloc discrete cu viața lor fabuloasă, postând pe rețelele sociale imagini în bikini din locuri exotice precum St Tropez, Cape Town, și insule private de pe coasta australiană.

Nici bărbații din viața lor n-ar fi chiar pe gustul sobrilor strămoși Spencer. Lady Kitty, care locuiește în Fulham, Londra, se zvonește că se iubește cu Niccolo Barattieri di San Pietro, un milionar italian divorțat, de 45 de ani.

nepoatele 1
De la stânga la dreapta: Eliza, Kitty și Amelia

La rândul lor, gemenele Eliza și Amelia, care trăiesc cu mama lor în Africa de Sud, au vieți sentimentale tumultuoase. Prima tocmai a rupt logodna cu finanțistul Matthew Rozowsky, cu care se iubea de cinci ani.

Amelia, pe de altă parte, are o relație de șase ani cu Greg Mallett, instructor de polo și surfer, cunoscut sub porecla de Grizzle.

„Gândul că acei sud-africani ar putea sta la masa reședinței familiei de la Althorp stârnește râsul“, declară un prieten al familiei Spencer pentru DailyMail.co.uk.

Lady_Amelia_Spencer_on_holiday_with_boyfriend_Greg_Malett_in_Sou-m-5_1461019481637
Iubitul Ameliei este cel din stânga.
Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA