Ce s-a întâmplat cu fața lui Meghan Markle? În Jamaica, ducesa pare că afișează și-o intervenție estetică

25 ianuarie, 2024

Toată lumea a fost surprinsă să-i vadă pe Meghan și pe Harry la premiera filmului Bob Marley: One Love de marți seară, din Jamaica. Mulți au fost intrigați și de un alt aspect: chipul ducesei.

Prințul Harry și Meghan Markle, apariție în Jamaica (8) jpg

Ducele și Ducesa de Sussex au apărut mână în mână pe covorul roșu, la Carib Theatre din Kingston, cu Meghan îmbrăcată într-un top negru cu bretele spaghetti și o fustă balon de la Carolina Herrera, în timp ce Prințul Harry a adoptat o ținută mai lejeră, și anume un costum fără cravată.

În timpul evenimentului, Meghan și Harry au socializat cu ceilalți invitați la premiră, inclusiv cu fiul lui Bob Marley, Ziggy. De asemenea, cuplul a pozat alături de premierul jamaican Andrew Holness, precum și cu Brian Robbins, președintele și CEO-ul Paramount Pictures și Nickelodeon, și cu soția sa, Tracy James.

Meghan Markle și Harry în Jamaica foto GettyImages 1957000255 jpg

Aceste fotografii le-au dat ocazia internauților să observe ceva ciudat pe chipul lui Meghan, o ușoară schimbare a trăsăturilor, care poate fi cauzată de o intervenție estetică cu fillere sau botox.

Schimbarea se poate observa mai ales atunci când Meghan zâmbește, un zâmbet care pare mai puțin firesc decât cel cu care ne-a obișnuit până acum.

Meghan are o față cu totul nouă!, a comentat un internaut pe Daily Mail, susținut de mulți alții care-au observat ceva neobișnuit la chipul ei: Arată diferit. Și-a făcut ceva la față sau a slăbit prea mult? Are o altă față. De aceea nu am văzut-o foarte mult în ultima vreme.

Pe lângă observațiile legate de fața ducesei, apariția celor doi la premieră, foarte bine dispuși și numai zâmbet, n-a fost văzută cu ochi buni de către opinia publică, care consideră acest lucru o mișcare lipsită de delicatețe, în contextul în care tatăl lui Harry a anunțat că se va opera de urgență la prostată, iar Kate este internată în spital pentru a se reface după o intervenție abdominală complicată.

Foto: Profimedia, Getty Images



Recente pe Ok! Magazine

Regele Charles Foto profimedia jpg
Prințesa Charlotte colaj  jpg
Prințul Charles  sursa foto   GettyImages jpg
Charles Harry și Meghan GettyImages 1129882164 jpg
Charles, William și Harry jpg
Alina Maria si Nicolae al Romaniei, nasi de botez pentru Marija a Serbiei, fiica Printul Filip si Printesa Danica   Instagram (2) jpg
Kate Middleton jpg
Prințul Archie și Prințesa Lilibet jpg
Prințul Harry și Meghan Markle  foto   Profimedia jpg
Prințesa Carina Sayn Wittgenstein Berleburg și prințul Gustaf zu Sayn Wittgenstein Berleburg, Profimedia (1) jpg
Regina Mary și Regele Frederik, plimbare prin Oslo, Profimedia (2) jpg
Thomas Kingston si Lady Gabriella Windsor, alaturi de Regele Charles la Ascot 2023   profimedia 0785167256 jpg
Regina Camilla Foto Getty Images (5) jpg
Prințul Harry și Meghan Markle, Prințul William și Kate Middleton  foto   Getty jpg
Margareta a României cu Principele Radu foto Facebook jpg
Regele Charles și Regina Camilla portret oficial 2 png
Prințul Harry și Meghan Markle la recepția de nuntă din 2018, Getty (4) jpg
Prințesa Charlene și Albert de Monaco Facebook jpg