Ce s-a întâmplat, de fapt, în cele 45 de minute ale reuniunii emoționante dintre Regele Charles și Harry

13 februarie, 2024

Marțea trecută, marea revedere dintre tatăl rege și fiul, prinț rătăcitor, avea loc la reședința londoneză a monarhului, Clarence House.

Prințul Harry, Regele Charles  foto   GettyImages jpg

Mezinul suveranului britanic a făcut dovada, prin graba cu care și-a luat bilet de avion, că își adoră tatăl, deși a avut multe obiecții la adresa lui, de-a lungul vremurilor.

Întocmai cum susțin și psihologii, multă încrâncenare asupra unui lucru denotă și foarte multă iubire acolo. Că mezinul regal asta și-a și dorit: să fie iubit, să fie validat.

La doar câteva ore după ce Regele Charles a făcut public diagnosticul de cancer lunea trecută, fiul său cel mic, Prințul Harry, s-a grăbit să ia un zbor spre Marea Britanie pentru a-l vedea pe monarh.

Ducele de Sussex a sosit la Aeroportul Heathrow în dimineața următoare și a fost condus direct la Clarence House, unde a stat timp de 45 de minute, petrecând timp cu tatăl său, care și-a întârziat călătoria la Sandringham pentru a-și vedea fiul mai mic.

Soția sa, Meghan Markle, a rămas la casa cuplului din Montecito, California, cu copiii lor, prințul Archie, în vârstă de patru ani, și prințesa Lilibet, în vârstă de doi ani.

Niciuna dintre cele două părți nu a făcut declarații oficiale în legătură cu întâlnirea și subiectul acesteia, însă o sursă bine plasată a publicației HELLO! a dezvăluit că ”Regele a fost profund emoționat de gestul Prințului Harry și că a apreciat enorm faptul că mezinul său nu i-a telefonat, ci a venit cât de repede a putut să îl vadă.”

Scurta revedere, care nu a ținut nici o oră, este prima dată când se revăd și stau de vorbă în privat, față în față, de la moartea Reginei Elisabeta. Și atunci Harry a venit val vârtej din Germania, sperând că-și va mai prinde bunica în viață, lucru care nu s-a întâmplat.

Cert este că în momentele de criză, monarhia britanică în mod vădit poate conta pe Harry!

Decizia lui Harry de a zbura acasă pare să fi fost una înțeleaptă, dar poate indica și gravitatea diagnosticului regelui Charles.

În mod clar însă, relația cu părintele său este infinit mai bună decât cea pe care o are cu William. Însă, foarte probabil, la câtă empatie are Harry, mulți experți regali sunt convinși că și dacă fratele său ar fi într-o situație limită, probabil că tot Ducele de Sussex ar fi cel care renunță la orgolii.

Și dacă exista pesimism legat de o împăcare, acesta pare că s-a mai disipat. Mai ales că Ducii de Sussex și-au lansat ieri site-ul oficial cu același nume, ceea ce poate arăta direcția în care se îndreaptă și care pare a fi una a împăcării.

Foto: Getty Images



Recente pe Ok! Magazine

Prințesa Elisabeth a Belgiei Foto Profimedia jpg
Regina Letizia Foto Profimedia (2) jpg
Meghan Markle în 2019, Profimedia jpg
Prințesa Anne și Andrew Parker Bowles, Profimedia (3) jpg
Kate Middleton foto Instagram png
Alina Maria și Regina Letizia colaj jpg
Printesa Elisabeta, Regina Paola, Regele Albert, regina Mathilde si Regele Philippe al Belgiei de Ziua Nationala   Casa Regala (3) jpg
Prințesa Eleonore, Prințul Gabriel, Regina Mathilde, Regele Philippe, Prințesa Elisabeth, Prințul Emmanuel Foto Getty Images jpg
infanta cristina a spaniei (2) jpg
Prințul Felix al Danemarcei Foto Instagram Casa Regală Daneză jpg
Zara Tindall la Jocurile Olimpice de la Londra 2012   GettyImages 145106184 jpg
Kate Middleton și Prințul George Foto Getty Images jpg
Kate Middleton și Prințul George, Foto Getty (2) jpg
Kate, William, George în 2014, Profimedia (2) jpg
Prințul George a împlinit 11 ani, Instagram PNG
Prințesa Charlene Prințul Albert profimedia 0891310982 jpg
Charles Spencer și Lady Karen Spencer, GettyImages (1) jpg
Printul George, Getty (1) jpg