Ce s-a întâmplat între Meghan Markle și Zara Tindall? Detalii despre presupusa lor ceartă

28 iunie, 2024

Un detaliu aparent nesemnificativ pare să-i fi dat peste nas arogantei Ducese de Sussex, care a sfidat nu o dată regulile Palatului.

Peter Philips, Zara Tindall si Meghan Markle   Zara Tindall si Meghan Markle   GettyImages 1241073099 (4) jpg

Se pare că Meghan Markle nu se înțelege cu mai mulți membri ai Familiei Regale - dincolo de mediatizata tensiune dintre ea și Catherine, Prințesa de Wales. În special, au existat mult timp zvonuri că Meghan e certată și cu verișoara Prințului Harry, Zara Tindall. Deși nimic nu a fost confirmat public, un indiciu al disensiunii dintre elel-am putea găsi în ținutele pe care Zara și alți membri ai Familiei Regale le-au purtat la concertul de Crăciun de la Westminster Abbey din 2022. În docuseria „Harry & Meghan", Ducesa de Sussex a subliniat că a purtat intenționat doar tonuri neutre în timp ce lucra ca membru al Familiei Regale.i, a susținut Meghan, potrivit publicației „The Mirror”. „Din câte am înțeles, nu poți purta niciodată aceeași culoare ca Majestatea Sa, dacă există un eveniment de grup. Dar și atunci, de asemenea, nu ar trebui să porți niciodată aceeași culoare ca unul dintre ceilalți membri sus-puși ai familiei."

Garderoba fostei vedete din „Suits" a rămas neutră până în ultima săptămână în care a locuit în Marea Britanie, când Meghan Markle a optat în schimb pentru culori vii. Kate Middleton a început concertele de colinde de Crăciun de la Westminster Abbey în 2021. Evenimentul din anul următor a avut loc pe 15 decembrie, la aproximativ o săptămână după premiera celui de-al treilea episod din „Harry & Meghan". Atunci, Zara Tindall a purtat burgundy, la fel și Kate și fiica ei, Prințesa Charlotte. Chiar și William, Prințul de Wales, și Mike Tindall, soțul Zarei, au purtat cravate burgundy. Oare acest lucru confirmă faptul că seniorii Familiei Regale pot purta aceeași culoare, punând la îndoială afirmațiile lui Meghan? Și a fost o alegere intenționată de a se asorta datorită documentarului sau, pur și simplu, o coincidență festivă?

Un alt motiv posibil pentru presupusa tensiune în relația dintre Zara Tindall și Meghan Markle ar putea fi faptul că soții Tindall sunt, în general, mai apreciați decât Ducii de Sussex. După ce Zara și Mike Tindall au fost văzuți în Australia ieșind cu cuplul celebru Chris Hemsworth și Elsa Pataky, au circulat unele comentarii despre popularitatea lor. Expertul în PR Sean O'Meara a informat „The Sun” că rangul sus-pus al familiei Tindall în Familia Regală și realizările sportive impresionante au contribuit la creșterea factorului de simpatie.

Comparându-i cu Meghan și soțul ei, Prințul Harry, O'Meara a comentat că „Ei par autentici și mult mai relaxați". De asemenea, el a considerat că Ducele și Ducesa de Sussex se plâng prea mult, ceea ce ar putea irita publicul. În schimb, „Mike și Zara par a fi un cuplu amuzant, care apreciază ceea ce au în viață".

Diferendul speculat de presa britanică dintre Meghan Markle și Zara Tindall ar putea fi perpetuată de opinia publică în favoarea soților Tindall. Anumiți comentatori consideră chiar că Zara ar putea încerca să urmeze fosta carieră a lui Meghan. Jane Owen, un alt expert în PR, a observat că Zara și Mike ar putea face cu ușurință pasul spre industria divertismentului, datorită popularității Familiei Regale acolo. După cum a explicat ea pentru „The Mirror”: „Dacă echipa lor știe ce face, ar putea deveni potențial chiar mai populari în timp decât Meghan și Harry, deoarece nu trebuie să combată publicitatea negativă și greșelile pe care le-au făcut pentru a recâștiga încrederea și impulsul". Familia Tindall are deja experiență în fața camerelor de filmat; sunt printre membrii Familiei Regale care au participat la reality TV.

După cum a remarcat Laura Perkes, strateg PR și manager de reputație, într-un interviu acordat GB News, „s-ar putea ca Zara, Beatrice, Eugenie și Lady Louise Windsor să se simtă forțate să îndeplinească sarcini regale după ani în care s-au bucurat să nu fie în centrul atenției și să ducă o viață relativ "normală" și "liniștită" departe de lumina reflectoarelor". Dacă Zara Tindall este fericită cu viața ei așa cum este, ea ar putea fi frustrată că Megxit a impus în cele din urmă noi responsabilități pe umerii ei. Cu toate acestea, nu există nicio confirmare a unor sentimente de rea voință. Ca atare, Zara trebuie să fie solidară cu familia ei. La urma urmei, mama ei, Prințesa Anne, a câștigat de multe ori eticheta de „cea mai harnică membră activă a Familiei Regale”. 

FOTO: Getty Images



Recente pe Ok! Magazine

Meghan Markle și Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
Regele Felipe și Regina Letizia Foto Profimedia (6) jpg
Prințesa Leonor a Soaniei Foto GettyImages (5) jpg
Prințesa Anne, GettyImages (1) jpg
Sophie Windsor și Prințesa Beatrice profimedia 0883623568 jpg
Regele Willem Alexander pilot   Ministerul Apararii din Olanda, Casa Regala olandeza (3) jpg
Contesa Alexandra, osta soție a Printului Joachim al Danemarcei, Alexandra Manley   GettyImages 962843532 jpg
Kate Middleton foto Instagram png
Printesa Leonor  (1) jpg
Regina Rania și Brigitte Macron profimedia 0884287636 jpg
Prințul William și Kate Middleton  foto   Getty jpg
Prințul Harry și mama sa, Prințesa Diana  foto   GettyImages jpg
Printul George, Printul William, Printul Louis, Printesa Kate, Printesa Charlotte, Regele Charles si Regina Camilla la Trooping the Colour 2024  profimedia 0881837144 jpg
Alexandre Grimaldi fiul lui Albert de Monaco Getty Images jpg
Regina Letizia colaj Profimedia2 jpg
FotoJet Kate Sophie jpg
Albert și Charlene de Monaco la rugby profimedia 0884035292 jpg
Printul Guillaume si Marele Duce Henri de Luxemburg   Marea Curte Ducala (1) jpg