Ce se întâmplă cu Prințul George la școală! Etapă importantă pentru nepotul Regelui Charles

7 noiembrie, 2023

E o săptămână importantă pentru Prințul George, fiul cel mare al lui Kate Middleton și al Prințului William! El învață la școala Lambrook school din Berkshire.

Prințul George 2 profimedia 0791036010 jpg

Fiul Prințului și Prințesei de Wales, Prințul George, se află în fața uneia dintre cele mai importante săptămâni la școală. Prințul regal în vârstă de zece ani va susține săptămâna aceasta examenele de admitere.

Examenele sunt împărțite în patru probe - matematică, engleză (citire, înțelegere și gramatică), raționament verbal și raționament non-verbal. Timpul standard pentru cele patru teste este de 2 ore și 15 minute și pot fi susținute la școala pe care o frecventează sau  sau la școala la care candidează. Este puțin probabil ca Prințul George să schimbe școala până la vârsta de 13 ani, dar examenele de admitere se susțin de obicei cu trei ani înainte, scrie Hello Magazine

S-a speculat că tânărul membru al familiei regale ar putea frecventa Colegiul Eton din Windsor, la fel ca tatăl său, William, sau Colegiul Marlborough din Wiltshire, unde a învățat mama sa, Kate Middleton.

În timp ce tatăl lui George, Pințul William, se află în Singapore pentru a participa săptămâna aceasta la ceremonia de decernare a premiului Earthshot, mama Kate Middleton a rămas în Marea Britanie pentru a-și susține fiul.

Ce educație a primit Prințul George Până acum

Prințul George a început să frecventeze grădinița Westacre Montessori în ianuarie 2016, iar Kate Middleton. Prima zi importantă pentru el, la școală, a avut loc în septembrie 2017, când a apărut alături de tatăl lui la Thomas's Battersea, în sud-vestul Londrei.

Din păcate, Kate Middleton a fost nevoită să rateze ziua cea mare a fiului ei, deoarece a suferit de grețuri matinale severe în timpul celei de-a treia sarcini a ei, cu Louis.

Sora mai mică Charlotte s-a alăturat fratelui ei mai mare, George, la școala pregătitoare în septembrie 2019. La fel ca mii de copii din întreaga națiune, George și Charlotte au fost educați acasă în timpul pandemiei din 2020.

Între timp, Louis a început la grădinița Willcocks Nursery School din Kensington în aprilie 2021, ceea ce a coincis cu a treia sa aniversare. În vara anului 2022, William și Kate s-au mutat la Adelaide Cottage din Windsor, ceea ce a însemnat o schimbare de școală pentru copiii lor. George, Charlotte și Louis s-au înscris la școala Lambrook din Berkshire în septembrie 2022.

Foto: Getty Images, Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Majestatea Sa Margareta si Principele Radu, prima aparitie din aceasta toamna la Palatul Elisabeta   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (1) jpeg
Prințul William, Prințul Harry, Kate Middleton, Meghan Markle  sursa   GettyImages jpg
Regina Letizia in rochie denim   GettyImages 2173191896 jpg
Prințesa Beatrice și Sienna colaj jpg
Kate Middleton, Prințul William   GettyImages jpg
Printesa Beatrice, Printesa Eugenie si Printul Andrew in 2019, la nunta lui Harry cu Meghan. FOTO  Getty Images 960049188 jpg
FotoJet Olandezi jpg
Regina Maxima a Olandei Foto Getty Images jpg
Regina Margrethe a Danemarcei   Per Morten Abrahamsen jpeg
scandalul Marius Borg, Printul Haakon, Printesa Mette Marit   Profimedia, Casa Regala norvegiana jpg
Felipe și Letizia și fosta iubită Eva Sannum jpg
Kate Middleton, Profimedia (4) jpg
Meghan Markle, Prințul Harry, Profimedia (2) jpg
Prințul Haakon și Prințesa Mette Marit GettyImages 1252743379 jpg
Printesa Amalia in aceeasi rochie ca Sarah Ferguson   Profimedia, Instagram jpg
Printesa Elisabeta a Belgiei   GettyImages 1869623533 jpg
Diana, Charles, William și Harry în 1995, Getty jpg
Kate Middleton  foto   Profimedia jpg