Ce se-ntâmplă cu adevărat în mariajul lui Kate Middleton cu William: ea se simțea ca "un animal în cușcă"

29 noiembrie, 2023

Prietenul Ducilor de Sussex, Omid Scobie, a scris despre toți și de toate în volumul lui cu revelații despre casa regală britanică, iar Kate și William nu puteau scăpa. 

Kate și William, Getty (4) jpg

Autorul regal Omid Scobie oferă, așadar, perspectiva lui asupra mariajului Prințului William cu Kate Middleton și cum este cu adevărat relația lor în spatele ușilor închise, în noua sa carte despre familia regală britanică, Endgame. Surprinzător este că prietenul lui Meghan Markle a avut cuvinte frumoase despre cuplul pe care-l fac cei doi.

Scobie dezvăluie că valorile comune sunt cele care îi țin împreună pe William și Kate și împărtășește conversații intime cu surse despre care se spune că sunt apropiate cuplului. Autorul descrie și viața prinților în „modesta” lor cabană Adelaide, cu patru dormitoare, de pe moșia Windsor, după plecarea lor din Palatul Kensington din centrul Londrei, acolo unde Kate a spus că se simțea un pic ca „un animal în cușcă”. „Mediul rural liniștit din Windsor este exact ceea ce căutau”, scrie el.

Mariajul celor doi este descris ca fiind la fel de pașnic ca și aranjamentul lor domestic. „Surse apropiate spun că mariajul lui William cu Kate rămâne unul solid. Este un parteneriat, o alianță și un angajament pe viață”, a scris Scobie, adăugând că Prinții de Wales „lucrează ca o echipă”, iar William este „incredibil de mândru” de soția sa, în special de responsabilitatea ei de membru regal senior.

Un prieten de familie i-a spus lui Scobie că „amândoi simt că au un sprijin în celălalt”. În altă parte a cărții, Scobie susține că plecarea familiei de Sussex de la palat „a pus și mai multă presiune” pe Prinții de Wales pentru a umple golul lăsat în urmă de Meghan și Harry.

Pe de altă parte, Scobie susține că relația lui Kate cu Meghan este deteriorată iremediabil și „de fiecare dată când aude despre Meghan, Kate se înfioară”.

Foto: Getty Images, Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Harry și Meghan în Africa în 2019, GettyImages (2) jpg
Kate Middleton mâncând, Profimedia (4) jpg
Harry la surfing png
Regina Mathilde si Regele Philippe al Belgiei la Centrul Pompidou din Paris   profimedia 0921713475 jpg
Regele Charles și Regina Camilla portret oficial 2 png
Kate, William și Harry, Foto Getty (5) jpg
Charles Spencer   captura de ecran png
Printesa Diana si mama ei vitrega Raine GettyImages 1167027476 jpg
Regina Letizia si sora sa, Telma Ortiz   Profimedia 3 jpg
Ducesa de Edinburgh în verde lime, X (2) png
FotoJet Will jpg
Louis, William, Kate, Charlotte, George, Profimedia jpg
meghan harry 2021 gettyimages jpg
Kate, William și copiii lor  foto   Profimedia jpg
botezul fiului lui Nicolae al Romaniei Mihai al Romaniei Alina Maria Elisabeta Karina (47) jpg
Majestatea Sa Margareta la dineul centenarului relatiilor cu Elvetia   FOTO Daniel Angelescu, Casa Majestății Sale (5) jpeg
cel de al patrulea nepot pentru Principesa Elena, Augustus Mihai de Roumanie Metcalfe, nascut de Elisabeta Karina, sora lui Nicolae al Romaniei   Casa Majestății Sale 2 jpeg
Nunta Prințesei Eugenie, Getty (1) jpg