Ce se-ntâmplă cu Prințesa Charlene de Monaco? O nouă apariție într-o ținută care n-o avantajează

2 iunie, 2023

Ieri, Prințesa Charlene de Monaco a participat împreună cu Prințul Albert și gemenii lor, Gabriella și Jacques, la festivitățile care marchează aniversarea a 100 de ani de la nașterea Prințului Rainier al III-lea.

Charlene Monaco GettyImages 1258334722 jpg

Gemenii princiari în vârstă de opt ani au pozat cu un tort uriaș pregătit pentru marcarea acestui eveniment important în principat, în timp ce părinții lor îi priveau cu adorație.

Cât despre Charlene de Monaco, aceasta pare de la un timp schimbată complet și când spunem asta nu ne referim doar la noua culoare de păr a prințesei în vârstă de 45 de ani. Rochiile alese în ultimul timp de soția Prințului Albert nu sunt deloc flatante pentru silueta sa, iar acesta a fost și cazul celei alese seara trecută: o rochie neagră, simplă, mulată în partea de sus și fără mâneci, lucru care îi făcea brațele să pară mai groase decât sunt.

Mai devreme, în aceeași zi, Prințesa de Monaco a purtat un blazer simplu bej, cu pantaloni asortați și un top crem, care s-a potrivit evenimentului organizat într-o zi călduroasă de vară, dar nu s-a înscris în nota ei obișnuită de eleganță. 

La festivitățile care marchează centenarul Prințului Rainier au mai participat și Prințesele Caroline și Stephanie de Monaco, Charlotte Casiraghi și soțul ei, Dimitri Rassam, Louis Ducruet și soția sa, Marie Chevallier, Pierre Casiraghi și soția sa, Beatrice Borromeo, și Andrea Casiraghi, alături de soția lui, Tatiana Santo Domingo.

Observăm că, de ceva vreme, silueta Prințesei Charlene de Monaco pare schimbată, iar aceasta alege ținute din ce în ce mai largi, foarte diferite de stilul său de până acum.

Charlene Monaco profimedia 0780509930 jpg

Încă de la încoronarea Regelui Charles s-a observat că prințesa a acumulat ceva kilograme, ba mai mult, în mai toate ieșirile publice recente, Charlene pare că-și ascunde abdomenul pe care, de obicei, îl marca mândră cu diferite curele.

Acest lucru a dat curs zvonurilor legate de o nouă sarcină a soției Prințului Albert, unele care, dacă se adeveresc, demontează cu totul teoria mariajului nefericit de la palatul monegasc.

Foto: Getty Images, ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Meghan Markle, Getty (8) jpg
Printul Harry si Charles jpeg
Harry și Eugenie, Profimedia jpg
Nicolae și Alina ai României Facebook jpg
Regele Charles Camilla jpg
Kate Middleton (29) jpg
Meghan Markle și Prințul Harry la Invictus 2023, Getty (4) jpg
Kate Middleton si Meghan Markle jpg
printul george gettyimages 477003500 jpeg
harry, william, meghan, kate jpg
Mohamed Al Fayed cu Prințesa Diana  foto   GettyImages jpg
Prințul Harry și Meghan Markle  foto   Getty jpg
Kate și William, Earthshot, Getty (3) jpg
Regele Charles la Balmoral (6) jpg
Harry si Meghan GETTY jpg
costumul rosu purtat de Printesa Kate, acum si de Majestatea Sa Margareta   Profimedia, Casa Majestatii Sale jpg
Meghan Markle poze din culise 3 jpg
Kate Middleton și Prințul William  foto   GettyImages jpg