Ce se-ntâmplă cu Prințesa Charlene de Monaco? O nouă apariție într-o ținută care n-o avantajează

2 iunie, 2023

Ieri, Prințesa Charlene de Monaco a participat împreună cu Prințul Albert și gemenii lor, Gabriella și Jacques, la festivitățile care marchează aniversarea a 100 de ani de la nașterea Prințului Rainier al III-lea.

Charlene Monaco GettyImages 1258334722 jpg

Gemenii princiari în vârstă de opt ani au pozat cu un tort uriaș pregătit pentru marcarea acestui eveniment important în principat, în timp ce părinții lor îi priveau cu adorație.

Cât despre Charlene de Monaco, aceasta pare de la un timp schimbată complet și când spunem asta nu ne referim doar la noua culoare de păr a prințesei în vârstă de 45 de ani. Rochiile alese în ultimul timp de soția Prințului Albert nu sunt deloc flatante pentru silueta sa, iar acesta a fost și cazul celei alese seara trecută: o rochie neagră, simplă, mulată în partea de sus și fără mâneci, lucru care îi făcea brațele să pară mai groase decât sunt.

Mai devreme, în aceeași zi, Prințesa de Monaco a purtat un blazer simplu bej, cu pantaloni asortați și un top crem, care s-a potrivit evenimentului organizat într-o zi călduroasă de vară, dar nu s-a înscris în nota ei obișnuită de eleganță. 

La festivitățile care marchează centenarul Prințului Rainier au mai participat și Prințesele Caroline și Stephanie de Monaco, Charlotte Casiraghi și soțul ei, Dimitri Rassam, Louis Ducruet și soția sa, Marie Chevallier, Pierre Casiraghi și soția sa, Beatrice Borromeo, și Andrea Casiraghi, alături de soția lui, Tatiana Santo Domingo.

Observăm că, de ceva vreme, silueta Prințesei Charlene de Monaco pare schimbată, iar aceasta alege ținute din ce în ce mai largi, foarte diferite de stilul său de până acum.

Charlene Monaco profimedia 0780509930 jpg

Încă de la încoronarea Regelui Charles s-a observat că prințesa a acumulat ceva kilograme, ba mai mult, în mai toate ieșirile publice recente, Charlene pare că-și ascunde abdomenul pe care, de obicei, îl marca mândră cu diferite curele.

Acest lucru a dat curs zvonurilor legate de o nouă sarcină a soției Prințului Albert, unele care, dacă se adeveresc, demontează cu totul teoria mariajului nefericit de la palatul monegasc.

Foto: Getty Images, Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Kate Middleton în alb, Profimedia jpg
Regele Frederik și Regina Mary, portret de gală PNG
Majestatea Sa Margareta și Principele Radu în vizită la comunitățile dunărene   FOTO Daniel Angelescu, Casa Majestății Sale (5) jpeg
Meghan Markle în doliu, Profimedia jpg
Printesa Beatrice   GettyImages 1251110853 jpg
Prințul Archie și Prințesa Lilibet jpg
Samuel Chatto, nepotul Prințesei Margret, s a apucat de olărit   Instagram 7 (4) jpg
Regina Letizia Regele Felipe profimedia 0867585293 jpg
Sophie, Ducesa de Edinburgh, Profimedia (1) jpg
Prințul Christian al Danemarcei Foto Instagram Casa Regală Daneză (2) jpg
Prințul Nikolaos al Greciei și Prințesa Tatiana Foto GettyImages (5) jpg
Kate Middleton, Prințesa Charlotte  foto   Getty jpg
Prințesa Victoria a Suediei profimedia 0867505361 jpg
Kate Middleton și Prințul Louis  foto   GettyImages jpg
Regele Juan Carlos la regata   profimedia 0857530431 jpg
FotoJet Harry și Louis jpg
Prinţesa Haya de Iordaniei si Sarah Ferguson la evenimentul Fundatiei Maiden Factor   Instagram (7) jpg
Prințesa Beatrice și Edoardo Mapelli Mozzi, GettyImages jpg